• header

WELCOMING SPRING WITH GINA TRICOT

– In collaboration with Gina Tricot –

Zoey cardigan here // Jill trousers here

Nour denim jacket here // Bonnie jeans here (coming soon) // Ivory tee here

Sienna jeans here // Jill off shoulder top here

Våren är på ingång (när vi tog dessa bilder var det dock snö ute därav hemmaplåtning haha) och jag har valt ut mina vårfavoriter från Gina Tricot! Tre looks som representerar precis hur jag vill gå klädd i vår – nämligen i färg, denim och blommigt. :-) Jag tycker Gina Tricot är så grymma på just denim också, de flesta jeansen jag bär idag är från Gina Tricot (bla. mina favorit-“mom jeans” som jag bär typ varannan dag, hehe) och så har det varit sedan jag var tonåring. Sliter dem med hälsan. ;-)

Vilket plagg eller vilken look av dessa är er favorit? Jag måste nog säga jeansjackan! Den är sådär perfekt oversized med slitningar på rätt plats. Om ni vill se fler av mina favoritplagg som finns hos Gina Tricot nu – klicka här!

// Spring is coming (it was snow when we took these photos though so that’s why we shot it at home haha) and I’ve selected my spring favorites from Gina Tricot! Three looks that represent the way I want to dress this spring – in color, denim and floral prints. :-) And I think Gina Tricot is so good at denim, most of the jeans I wear today are from Gina Tricot (so are my favorite “mom jeans” that I wear like every other day, hehe) and it has been that way since I was a teenager. ;-)

Which piece or which look is your favorite? I think I have to say the denim jacket! It’s perfect oversize and with ripped parts at the right place. If you want to see more of my favorite pieces that are out now – click here!

– In collaboration with Gina Tricot.

25 Comments

Julia

Definitely the denim jacket because it looks like a classic and it goes with almost everything!

Reply
Linnea

Åh va fina bilder blev peppad på jeansjackan och ett par av deras grymma svarta jeans! ?
En fråga jag har är om din tinnitus blir värre när du mår dåligt, tänker det senaste halvåret som varit tufft för dig (eftersom tinnitus ofta kan kopplas med mående, stress osv..)

Stor kram!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Eh JA!! Att jag inte kopplat det till mitt mående. Min tinnitus är olidlig nu för tiden, inte bara det vanliga tjutet utan nu hör jag även “havsbrus” i ena örat som låter i takt med min puls? Så irriterande..

Reply
Linnea

Åh I feel you!! Det är ju betingat med hälsan (även sköldkörteln!) Och min är också värre nu i en jobbig period jag har..
Min syster och min brors pappa gick nyligen bort och det har påverkat mig också så klart.. Skönt att veta att även andra kan känna skillnad när man mår sämre! Känns ändå som en tröst då det förhoppningsvis kan bli bättre också i takt med att man blir starkare psykiskt. Känns typ som att den energi jag har nu inte är tillräcklig för att “sortera bort” oljudet.

Fortsätt kämpa på – du är grym!

Reply
Lane

Hey Kenza. I was just wondering what happens to all your clothes that you don’t wear anymore.
I’m currently standing in front of my closet, trying to figure out how I can get rid off items that are quiet unused. Well, I have some options. But what about people like you that have a much higher consumption rate?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I sell or give away, but mostly the stuff I show in collaborations (like Gina Tricot) are only borrowed from their PR office. :-)

Reply
Aleksandra

back to lighter hair! then u look much more fresh, happier and youger. but its only ymy opinion :)
clothes are great! Next week Im gonna visit Gina then :)

Reply
Kate

Dear denim is my uniform and i feel naked myself without denim. Your photos are supper and green cardigan is gorgeous. What the color absolutely fantastic. The best wishes dear.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*