• header

PINK

– In paid collaboration with Nelly.com –

Get my sweater here and jeans here ♥

Hej hjärtan! Hoppas ni får njuta av lite påskledigt. Igår plåtade jag med Stella på förmiddagen, åt falafel till lunch med Klara på söder och sedan drog vi till en tatueringsstudio. Det blev två nya tatueringar (nu har jag 12) varav en tillsammans med min lillebror. Varsin likadan vid armvecket. För pappa och för vår familj. Ni får se dem snart. På kvällen lagade jag middag till mig, Klara och Aleks och sedan tittade vi på Let’s Dance. :-)

Här kommer ännu en liten look från vårt sovrumsfönster haha, min nya fotoplats? Ljuset studsar så bra där med hjälp av reflexskärmen… Både tröjan och jeansen är från Nelly och just nu pågår en stor rea hos dem med upp till 50% rabatt på utvalda grejer. Tyvärr är inte just dessa plagg jag bär på rea, men massa annat fint! Klicka här för att komma till rean.

//  Hi sweethearts! I hope you’re enjoying some Easter holiday. Yesterday I shot some stuff with Stella in the morning, had falafel for lunch with Klara and then we went to a tattoo studio. I got myself two new tattoos (I’ve got 12 now) and one of them was together with my little brother. We got the same one on the inside of our arms. For our father and for our family. You’ll see them soon. In the evening I made dinner for me, Klara and Aleks and then we watched Let’s Dance. :-)

Here’s another little look from our bedroom window haha, my new photo spot? The light bounces so good there with the help of a reflector.. Both the sweater and the jeans are from Nelly and right now they have a big sale going on with up to 50% off on selected items. Unfortunately the stuff I wear is not on sale, but lots of other pretty stuff! Click here to get to the sale.

27 Comments

Petronella Risita

WHERE’S THE HOME TOURRRR. I’m about to move and I’m always head over heels for your style and aesthetic, you got me waiting gurl, but I’m trying to be patient!
Kiss!

Reply
Dixi Wonderland

Låter som att du har haft en jätte bra påsk än så länge :D Min sambo fyllde år igår så idag är det tredje dagen i rad som vi firar honom.

Reply
Anonym

Välkommen till min nya blogg som handlar om hur jag hittat kärleken och mig själv samtidigt. Jag kommer skriva om hur det är att växa utan pappa och sedan hitta sann kärlek.

Reply
Amber

I love when you shoot in your apartment, because your apartment is so gorgeous haha! Can’t wait until it’s completely finished so you can finally show us everything :). Can you also share more recipes? I know you don’t eat meat often and I barely ever eat meat anymore, so I’d love to see more of that if you don’t mind making recipe posts.

Reply
noor

I’m so excited for your new tattoos! I want to put a Berber tattoo under my breasts but I am gonna wait a few years.

Reply
Sofie

Du är så inåt helsikes snygg! Och inte bara det, utan verkar ha en otroligt härlig personlighet också :) Heja dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*