• header

SKI TRIP

We made it to the cabin!

Dags för några härliga dagar med skidåkning! Jag, Aleks och Dejan hoppade in i bilarna imorse och började köra uppåt. Barnen var redan här (sedan några dagar tillbaka) och väntade på oss utanför stugan när vi kom fram nu. De ska vara här ytterligare en vecka men jag och Aleks åker tillbaka hem på onsdag kväll, så vi har några dagar hemma innan vi åker till LA.

Det här ska bli så mysigt!! Är verkligen jättepeppad. Ett par dagar med skidåkning, barnen och mys i stugan är precis vad jag behöver. Och detta blir min tredje gång på ett par skidor och nu ska jag fan lära mig ordentligt haha! Målet är att efter dessa dagar åka utan att vara det minsta rädd. ;-)

// It’s time for a couple of lovely days with skiing! Aleks, Dejan and I got into our cars this morning and started driving up north. The kids were already here (since a few days back) and waited for us outside the cabin when we arrived. They will be here for another week but Aleks and I will go back home on Wednesday night, so that we have a few days at home before we go to LA. 

This is going to be so cozy!! I’m so excited. A couple of days with skiing, the kids and cozy evenings in the cabin is exactly what I need. And this will be my third time skiing and now it’s definitely time to learn for real haha! The goal is that after these days I will be able to ski without being scared. ;-)

16 Comments

Gabbie

Hej Kenza! Vet ej om du är intresserad av Astrologi men jag skulle så gärna vilja veta vad din mån och ascendant position är! Kanske töntig fråga men skulle vara så kul!
Ha en underbar resa.
Bless

Reply
Rebecca

Åh vilka härliga bilder! Ta hand om dig! <3 Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat depressioner, ätstörningar och självskadebeteenden – allt för att vi ska kunna prata mer öppet om något som drabbar de flesta av oss genom livet på ett eller annat sätt. Kram

Reply
T

Hej Kenza! Du hade en jättefin skidoutfit på din Insta-story. Skulle du kunna visa upp den på bloggen och skriva var de olika sakerna kommer ifrån? Tyckte dina skidbyxor var väldigt fina! Tack :)

Reply
sanna

Hej fina! Läser Alex din blogg? Brukar han ge dig tipps på vad du ska skriva om eller kanske säga till att han inte vill vara med på bilder ibland osv? Jag undrar bara eftersom han har ju inte valt själv “kändis” livet :) Kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*