• header

MIXED PHOTOS

Mixed photos from our little ski trip. Had such a good time up here!

Hej hjärtan! Jag är tillbaka i stan efter ett par dagar på skidsemester i Sälen med familjen. Gud så mysigt vi har haft det, när vi inte har varit i backen så har vi spelat spel, tittat på film och bara haft det jävligt gött. Jag hade velat stanna ett par dagar till men vi har en hel del jobb att göra innan vi hoppar på planet till LA så vi var tvungna att åka hem. Måste iallafall göra om detta! Aleks bror och barnen gör detta varje år så nu har vi bestämt att hänga på från och med nu. Vem vet, efter några sånna här resor kanske jag faktiskt kan åka riktigt bra haha! 

Har varit riktigt dålig på att ta bilder (fokus var på att överleva i backen) men några bilder från mobilen fick jag ihop. :-) Åh saknar barnen redan… Så kul nu när tjejerna börjar bli stora (äldsta är 12, hon var 3 när vi träffades första gången) och man kan ha lite djupare samtalsämnen. Deras egna personligheter växer fram mer och mer och så även deras humor, vi har SÅ himla roligt ihop. Längtar redan till vår nästa resa, vilket kanske blir samma som förra året – en vecka i Montenegro!

// Hi sweethearts! I’m back in the city after a couple of days on ski vacay with our family. Oh it’s been so cozy, we’ve been skiing, played games, watched movies and had a really good time. I wanted to stay for a few more days but we’ve got a lot of work to do before we get on the plane to LA so we had to go back. Anyway, we have to do this again! Aleks brother and the kids do this every year so now we’ve decided to join them from now on. Who knows, maybe after a couple of these trips I will actually be able to ski really good haha!

I’ve been very bad at taking photos (my main focus was surviving in the slope) but I managed to put together some photos from my phone. :-) Oh I miss the kids already… It’s so much fun now when the girls are getting big (the oldest is 12, she was 3 when we first met) and we can have deeper conversations. Their own personalities are growing and showing more and more and so is their humor, we have SO much fun together. I’m already looking forward to our next trip, which might be the same as last year – a week in Montenegro!

19 Comments

Dixi Wonderland

Måste vara underbart roligt att ha en så nära relation till Alexs familj :D Är så glad för din skull att du har haft så roligt. Och klart att du kommer åka skidor som en gudinna snart ;) Övning ger färdighet!

Reply
Sanna

Vilken flashback på det där spelet! Vad heter det? Det är verkligen skönt att vara i sälen, det blir automatiskt att man umgås mer. Kram

Reply
Marit

That looks so nice! Maybe next time try snowboarding? That is more difficult to learn but it’s so awesome and challenging :D

And may i mention that you look flawless as ever even without make up. How can you not even have any wrinkles or fine lines 😩 you’re so beautiful it’s just not fair for the rest of us! ;-)

Reply
Sofia

Så mysigt! Du säger aldrig något om barnens mamma. Umgås ni inte med henne?

Reply
T

Hur får folk luft? Helt ärligt, hur tänker du? Du frågar ut henne om hennes pojkväns brors barn, eller du frågar om mamman till hennes pojkväns brors barn, är du medveten om det?. Förstår du ens hur du framstår när du frågar ut Kenza (en människa du inte känner irl, om du glömt det) på det sättet? Varför är det ens intressant för dig? Och du frågar inte bara, du ifrågasätter varför hon inte skriver om mamman till sin pojkväns brors barn. När jag förtydligat vad det är du ber om, förstår du vad du för fel?

Reply
Disha

This looks like such a beaut trip. Hoping to go skiing for the first time next Easter, so I’ll be completely in the same boat as you! haha

Dear Disha | A Year Abroad Blog (escribo en Español también) – deardishablog.wordpress.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*