• header

ASH

Efter min misslyckade toning för några månader sedan (ville dämpa mitt otroligt solblekta hår efter Thailand men det blev alldeles för mörkt) så har jag väntat och väntat på att färgen ska tvättas ur. Och visst blev det ljusare igen, men kvar var en varm ton som jag inte tyckte om. Syns inte så jättebra på bilden ovan (lägg märke till mitt 5 dagars otvättade hår, förlåt Marre haha) men på denna bild ser ni den varma tonen ordentligt. Jag trivs mer i en lite kallare ton (dvs min naturliga hårfärg) så igårkväll var jag hos min frisör Marre på Bangs för att få tillbaka det!

// After my failed semi-permanent dye at home a few months ago (I wanted to tone down my incredibly sunbleached hair after Thailand but it turned out way to dark) I’ve been waiting and waiting for the color to wash out. And sure it got lighter again, but  left was this warm tone that I didn’t like. You can’t really see it in this photo above (notice my 5 day’s unwashed hair, sorry Marre haha) but in this photo you can see the warm tone. I feel more comfortable in a more ash tone (which is my natural hair color) so last night I was at my hairdresser Marre at Bangs to get it back!

Såhär blev det! Ni ba ehhh ser ingen skillnad haha. Det är inte så superstor skillnad (mer skillnad irl än på bilderna dock) men färgen är lite kallare och lite ljusare. Ville ha fram de ljusa slingorna ännu mer men Marre tycker vi ska låta mitt hår blekas lite i solen istället. Mitt bleks superlätt så redan efter LA lär jag vara lite ljusare.

Så, han la i en kall toning för att dämpa det varma och så gjorde han även en skonsam variant av blekning lite snabbt på vissa ställen för att få tillbaka de ljusa skiftningarna jag hade innan.

// This is the result! You’re like eehhhh we can’t see any difference haha. It’s not a huge difference (more irl though) but the color is a bit more more ash and a bit lighter. I wanted to bring out the highlights a bit more but Marre thought we should let my hair get bleached in the sun instead. My hair get sunbleached really fast so I’ll probably be a bit lighter after LA already.

So, he put in a cold semi-permanent color to cool down the warm, and then he also did a gentle version of bleaching on some places to bring back the highlights I had before. 

Ah, ser nu att man knappt ser någon skillnad alls på före- och efterbilden men SKITSAMMA. Jag är jättenöjd iallafall! Vi satte även i 6 fästen med löshår för att fylla ut lite i topparna. Har låtit håret vila sedan augusti så jag kände att jag kunde unna mig detta (även om det kanske sliter lite) inför Coachella. Nu är jag redo!

// Ah, I can see now that you barely see any difference in the before and after photo but WHAT THE HECK. I’m very pleased! We also added 6 pieces of extensions to make the ends thicker. I’ve been letting my hair rest since august so I thought I could treat myself (even though it might damage the hair a bit) for Coachella. Now I’m ready!

31 Comments

Bella

here you really cant see a difference :D but i think you can see in the gina tricot pics you just took recently for the collab with them you can see your darker/warmer hair color :) so if i take these pics and compare them with these now i can see the difference. only thing that matters is that you feel good in the hair color you have and if you are happier now then thats great <3

Reply
Yeyeyee

Hey do you remember the brand’s name and color/shade of the semi-permanent color you used? :) Thank you for you blog Kenza <3

Reply
Jeanette

Hej kenza :) Vad är det för skonsam blekning han hade i ditt hår? Är det något nytt som kommit?
Mvh en tjej med sönderblekt hår :(

Reply
Albana

what exact color did he use and developer?! I also dyed my hair too dark and too warm and I hate it because in some lights it looks red so now I need to correct it with an ash tone to get my natural hair color back :'( lol

Reply
Mia

Har du köpt en ny märkesväska? 😀
Har du handlat ny jacka från Acne? Eller köpt ngn annan vårjacka? Kramar

Reply
Vivian

På tal om ingenting måste bara fråga vad hände med det där samarbetet där det var nån app som spårade vad du gjorde om dagarna och så designades en klänning utifrån det ? Har väntat på resultatet, lät så flummigt haha

Reply
Denise

Äsch, man ska helst tvätta det en gång i veckan så att du inte gjort det på 5 dagar är skitbra, önskar jag klarade det 😭
Tycker du ser bra ut i båda färgerna, men tror också det kommer bleka bra i solen, glöm inte använda hatt och värmesskydd oavsett 😘

Reply
Ingrid

Vad använder du för typ av löshår? Är sugen men vet inte vilken sort! Nyfiken på tejp men är så rädd att det ska slitas :o

Reply
ebba

Hur får man en ivyrevel kasse som du hängt på din garderob? får man det när man beställer?

Reply
Bella

a few weeks back i asked you about your skin care routine and if you could do an updated post about it :)) i know you get so so so many comments daily so you cant answer them all but i would soo love to know a bit more about it. now you just wrote in your insta story that you got another facial. can you not give us more informations about it? what facial exactly? and what products you use on a daily basis? Pleeease!!! <3

Reply
Angie

Jättefint :) Vad använder du för shampoo och balsam? Jag tvättar mitt hår varannan dag annars ser det så himla fettigt ut!

/Desperat

Reply
Anna

KENZA!!! ivyrevel MÅSTE ta in zakiya jacket och carrara dress igen. Det är det snyggaste jag sett och mitt liv går under annars, snälla snälla snälla

Reply
Marina

Har varit väldigt svårt ett bra tag att läsa bloggen på mobil (chrome) då sidan hoppar mycket! Finns det planer att fixa detta? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*