• header

PUMA X KENZA PART 2

– In collaboration with PUMA –

My second PUMA collection is out TODAY!! Exclusively at Stadium stores and online HERE (Sweden, Germany, Finland) – in selected PUMA stores and soon also at puma.com for the rest of the world.

Tidigare i år så släppte jag min första PUMA-kollektion och nu är det äntligen dags för den andra kollektionen. Som jag längtat, och ni med verkar det som för jag har fått jättemycket frågor om dessa plagg som synts på andra bilder innan. Så himla kul att ni gillar!! <3

Denna kollektion består av 18 plagg i vitt, svart och ljusrosa, samt ett par skor och en keps. Några av plaggen, som t.ex. den långa bomberjackan, har brodyr på i form av rosor och blad. Så fint. Det är omöjligt för mig att välja bara ett favoritplagg, men den korta ljusrosa jackan (som även finns i svart) älskar jag. Och vita tröjan med brodyr på armarna. Och skorna. Och linnet man knyter på sidorna. Ja ni ser ju, OMÖJLIGT haha. Det finns även några plagg som inte finns med på dessa bilder som jag också älskar.

Så från och med idag hittar ni alltså mina grejor online och i butik! För Sverige, Tyskland och Finland så är det Stadium som gäller (ni hittar kollektionen HÄR!) i alla deras butiker och online, och kollektionen kommer även finnas i utvalda PUMA-butiker (se nedan) runt om i Europa. Planen var också att kollektionen skulle släppas på puma.com idag för resten av världen, men pga tekniskt fel så dröjer det tyvärr ett tag till. Men lovar att säga till när den är live där med!

Ok hejdå nu ska jag bara nypa mig hårt i armen för att se om jag drömmer eller om jag faktiskt har släppt min andra kollektion med ett av världens coolaste varumärken? Kan fortfarande inte fatta. Tack PUMA för denna möjlighet och tack till det fantastiska designteamet jag jobbat med som hjälpt mig förverkliga mina idéer!

// Earlier this year I released my first PUMA collection and now it’s finally time for the second one. Ahhh I’ve been waiting, and you too I guess because I’ve been getting lots of questions about these pieces that you’ve seen on other photos before. I’m so happy you like it!! <3

In this collection you’ll find 20 pieces in white, black and light pink, included a pair of shoes and a cap. Some of the pieces, like the long bomber jacket, has embroidered roses on. It’s so pretty. It’s impossible for me to just choose one favorite item, but the short light pink jacket (which also comes in black) is a piece I absolutely love. And the white sweater with embroidered sleeves. And the shoes. And the tank top you tie in te sides. Like I said, IMPOSSIBLE haha. There are also some pieces that are not in these photos which I also love. 

So from today you can find my stuff online and in stores! For Sweden, Germany and Finland, you’ll find it at Stadium (HERE! in all their stores and online),and the collection will also be available in selected PUMA stores (watch below). The plan was to release the collection today at puma.com for the rest of the world, but due to technical issues it will take a bit longer before it’s live there. But I promise I will let you know when it is!

Ok bye I’m just gonna go and pinch my arm to see if I’m dreaming or if I seriously just released my second collection for one of the coolest brands in the world? I still can’t believe it. Thank you PUMA for this opportunity and thanks to the amazing design team that I’ve been working with who helped me turn my ideas into life!

PUMA stores selling PUMAxKENZA:

 • Vienna-Mariahilfer_Strasse
 • Prague-Palladium
 • Antwerp
 • Munich-Theatinerstrasse
 • Herzogenaurach_Puma
 • Berlin-Rosenthalerstrasse
 • Barcelona-Bulevard_Rosa
 • Madrid
 • London-Carnaby_Street
 • London-Westfield
 • Florence-Via_Calimala
 • Amsterdam-Singel

– This post is in collaboration with PUMA

21 Comments

Therese

Allt var Supersnyggt förutom dessa magtröjor.. Det är ingen snyggt på en vuxen kvinna, oavsett vilken superkropp man än har.. Tack o lov verkar de flesta tycka det för det är inte ofta man ser det.

Reply
Dixi Wonderland

Är så otroligt glad för din skull Kenza! Att få jobba tillsammans med Puma är så enormt stort och kollektionerna är så jävla snygga! Du borde absolut designa mer för även Ivyrevel för du har talang och vet vad som säljer. Stort stort grattis och ha det bäst i LA :D

Reply
GoForFit

ÄLSKAR KOLLEKTIONEN! 🙌🏼 Du är fantastiskt duktig Kenza! jag klickade hem Sport-BH:n i rosa, men känner jag mig själv rätt lär det bli ännu fler plagg… hehe :) 💗

Reply
Bella

love this drop. so many nice pieces. :) but i just try to wrap my head around the fact you became such a sporty girl hahaha i follow you since such a logn time and always read your posts about hating to workout and all that and now (i activly follow your insta story ofc as a true reader :P) i cant believe you just did the 4. morning workout in a row??? like what??? how??? who are you??? teach me please!!!!

Reply
Diana

OMG så mycket snyggt. Tycker kläderna är “irritearnde” snygga haha. Man vill ju liksom ha allt. Men framförallt ska jag ha sportbehån. Ett sånt måste, hoppas det är bra för störrebröst också bara. FÖr vissa blir för smärtsamma mot axlarna och nacke men jag får prova mig fram. :D
Kul samarbete du fått göra med Puma faktiskt, vilken grej.

Reply
Alexandra

Du är så himla bra! Ser verkligen upp till dig som entreprenör! Du inspirerar Kenza! Heja dig !

Reply
Hafsa

Everything it’s so pretty, congratulations Kenza! Can’t wait for a world release!!! I need this huge jacket ! Are the shoes part of your collection too ? Congrats again Kenza!!

Reply
BeingIsabella

I am so beyond proud of you girly! You always work so hard and this collaboration is well deserved! This collection is everything I could’ve wanted, I mean my wardrobe doesn’t have many more colours than black, pink, and white, so it’s perfect! Congratulations love :)

http://www.beingisabella.com

Reply
Hella Wingstedt

Nu är detta ett gammalt inlägg men testar ändå :)
Min dotter blev idag kär i den vita tröjan med blommor längst med ärmarna och jag ska försöka hitta den nånstans.
Men vad heter den?
Ha det fint///Hella

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*