• header

LIFEGUARD OFF-DUTY

– In collaboration with Ivyrevel –

Swimsuit from Ivyrevel here and sunglasses here

Förra veckan släppte vi den första delen av vår swimwear-kollektion (resten kommer lite senare). Detta släpp bestod av randiga baddräkter/bikinis i antingen gult och vitt eller blått och vitt. De är såååå fina! Spana in dem här. :-)

Och hallå fan vad skönt att komma hem till detta underbara väder! Imorgon ska det bli 23 grader så det blev inte så jättestor kontrast från LA ändå. Jag har dock blivit förkyld (eller om det är pollen. måste fixa nytt recept…) och känner mig väldigt trött men jag kommer nog över jetlag snart. Vore kul att va pigg på lördag då jag fyller 20. Hehe.

Nu kom precis Klara över, right in time for dinner. Jag och Aleks har lagat lax i ugn med quinoa och massa grönt, är sugen på lite fräsch mat nu efter resan då det blev mycket skräpmat. Ha en fin kväll hörrni. Puss!

// Last week we released the first part of our swimwear collection (the rest is out later). In this part we have striped swimsuits/bikinis in either yellow and white or navy and white. They are sooo pretty! Check them out here. :-)

And hey how nice was it to come home to this wonderful weather! Tomorrow it’ll be 23 degrees so it’s not that big of a difference from LA. I have a cold though (or if it’s pollen. I need new recipe…) and I feel very tired but I guess I’ll beat jetlag soon. It would be nice to feel good on Saturday when I turn 20. Hehe. 

Now Klara just came over, right in time for dinner. Aleks and I made salmon in the oven with quinoa and lots of greens, I’m craving for fresh food now after this trip cause we had so much junkfood. Have a great evening guys! xx

35 Comments

Malin

Har ni provat att koka quinoa med små morotsbitar och buljong i? Det blir så himla gott!

Reply
Disha

This swimsuit is beautiful, very excited for the full collection. Love the slight grainy effect on these photos too!

Dear Disha | A Year Abroad Blog (escribo en Español también) – deardishablog.wordpress.com

Reply
Jennie

Ååh vilken fin baddräkt! Är de “vanliga” i strl? Har vanligtvis större strl på överdel än underdel, ska man satsa på större eller mindre strl?
Angående baddräkt och semester, ser att du har på dina ringar (även om det då nu bara var till fotografteringen..) men undrar hur du gör när du är på solsemester tex och man smörjer med solkräm, badar i saltvatten osv. Tar du av dig ringarna eller har du dom alltid på dig? Är nyförlovad och är lite för rädd för att skada ringen och stenen, står i valet och kvalet att lämna den på hotellet då…. Vilket man kanske inte heller vågar.. Hur gör du?? Kraaaam.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag tycker de är normala i storleken! Men om du är osäker och brukar ligga mellan två storlekar på bikiniöverdel, ta den större. Nej jag har alltid ringarna på mig, är kanske lite för oförsiktig men de har klarat sig finfint. :-)

Reply
Lovisa

SÅ FIN!! OCH vad som gjorde mig ännu gladare var när jag gick in på IVYREVEL och skulle kolla på era andra badkläder och ser att ni valt att inte redigera bort stretch marks på modellen. Hon är typ det snyggaste jag sett och har en superb kropp (alla kroppar är superba!!) MEN på alla andra hemsidor finns inte ett spår av stretch marks på modellerna trots att vi ALLA har de. Asså vem har inte stretch marks liksom? Nä exakt. Så TACK för det, ni gjorde min fredag lite ljusare!!!
PUSS OCH DU ÄR BÄST KENZA, BÄÄÄÄST <3

Reply
Elin

Snäääälla Kenza, kan du fixa så att reklamen inte åker med och döljer första inlägget när man går in på bloggen? Aaaahhhhh är så irriterande <3

Reply
Sophie

I love your new Zouiten tattoo… so beautiful Kenza. Wishing you all the best and sending you positive energy for all of life’s ups and downs

Reply
Felicia

Hej grymma bästa Kenza!!!

Kan inte du skriva lite om hur du håller dig i så fin form? För du verkar inte ha strikta matregler eller träna som en dåre. Vore kul att höra 😍

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*