• header

3 FROM TODAY

Hej från en sjuk jävel! Fick ställa in kvällens planer (jag och Klara skulle gå och kolla Let’s Dance live) för som vanligt när jag är sjuk så har det slagit megalock för öronen och jag hör ingenting. Tror jag har feber också. :-( Jag som till och med var och fönade håret idag! Så onödigt när jag bara ska ligga och kurera mig haha. Men det håller sig nog fint till imorgon också..

Den fina tröjan och kjolen jag hade på mig idag kommer iallafall från Gina Tricot’s kollektion med Anine Bing! Glajjorna är mina kära gamla favoriter från Karen Walker.

// Hello from a sick bastard! I had to cancel tonight’s plans (Klara and I were going to watch Let’s Dance live) because as usual when I’m sick my ears got completely blocked and I can’t hear a thing. I think I have the fever too. :-( I even got a blow-dry today! So unnecessary when I’m just gonna rest at home haha. But it will probably still be nice tomorrow too…

Anyway the pretty sweater and skirt I wore today is from Gina Tricot’s collection with Anine Bing! The sunnies are my good old favorites from Karen Walker.

Förutom jobb och frisören idag så har jag och Mani varit hos veterinären för sista proverna nu i hans hudutredning. Han fick lugnande/muskelavslappnande (började nästan gråta när jag lyfte upp honom från golvet när medlet hade verkat, han var helt tung och slapp som att han var död) och sedan tog de hudbiopsier på honom. Stackarn har det inte lätt alltså, alltid är det något. <3

På bilden ovan höll han på att piggna till igen och nu mår han bra. :-)

// Except for work and the hairdresser I’ve also been at the vet with Mani for the last tests in his skin investigation. They gave him a relaxing shot (I almost started to cry when I lifted him up from the floor, he was completely slack and heavy like he was dead) and then they took skin biopsies on him. Poor thing is not having an easy time, it’s always something. <3 

In this photo above he was starting to wake up again and now he’s fine. :-)

Packade upp ett paket nyss och i låg denna snygga bh! Hade tänkt ha denna på Coachella (med något under eller över, fast detta hade inte varit avklätt på den festivalen kan jag lova er haha. folk går runt i bara stringbikinis) men den hann inte komma. Ni hittar den här (reklamlänk) iallafall! PS. Inte skönt för bröstvårtorna så nipple covers rekommenderas.

Nu ska jag försöka styra något tills imorgon. Ville egentligen inte fira min födelsedag men Aleks tycker vi ska göra någonting, så jag tänkte kanske födelsedagsbrunch med familjen? Antingen här hemma eller på något café.

// I unpacked a package now and this pretty bra was in it! I was planning on wearing it to Coachella (with something underneath or on top, but this wouldn’t have been naked at this festival I promise you haha. people walk around in only string bikinis) but it didn’t show up in time. Anyway you can fint it here (adlink)! PS. Not comfy for the nipples so I recommend nipple covers. 

Now I’m gonna fix something for tomorrow. I actually didn’t want to celebrate my birthday but Aleks wants us to do something, so I thought maybe a birthday brunch with my family? Either at home or at a café.

22 Comments

Bella

hahhaha sick bastard :D <3 hope you will feel better soon, at least that you will feel way better tomorrow on your 20. biiiirthday. so exciiting the big 2 now in the front haha :PP

btw if you dont have anything else to do when you are sick (or even when you are not sick since i know you loove watching series anyways) you MUST watch one strange rock!!!! its the most mind-blowing documentary series i have seen. i have seen a couple documetations about earth and all that shit but one strange rock is so fascinating. i told everyone i know about it. its hosted by will smith. please watch it its really so interessting, i think aleks would love it too (i think he likes to learn more as he chooses to read a magazine (cant remember which one it was the times or so?? over watching a movie on the flight from sthlm to la :P)

Reply
Patrycja

My first thought after seeing this ‘bra’ was that it reminisces the diamond top Beyonce wore on the album cover for her debut album “Dangerously in love”! Wow! It’s quite revealing, I like how it is presented on the website. I imagine even with nipple covers it would be uncomfortable though…

I almost forgot your Birthday is soon! But that means soon it will be two years since Aleks proposed to you! OMG did you realize?!? Wow! :D

Reply
Synnöve Gjerseth

Altså Kenza.. WoW! Vilken bild. Sjukt annorlunda att se dig sådär avklädd, men du är galet snygg! <3

Reply
Anna

Hej fina! För mig att du skrivit att du brukar redigera dina instabilder i VSCO. Får jag fråga vilka dina favoritfilter är? Tack för daglig inspo, du är grym!

Reply
BeingIsabella

I’m so sorry to hear that you aren’t feeling good love! It seems like you Angelica and Janni all caught the same bug :( Ears being blocked is the worst! Anyway, I love all the Gucci vibes from your first outfit and your puppy is the cutest :) Feel better
xx
http://www.beingisabella.com

Reply
Lisa

Jättesnygg bh! Jag undrar om du någonsin blir svartsjuk om det går runt tex tjejer i bikini när din kille är med? Själv blir jag lite svartsjuk av sånt nämligen och börjar fantisera ihop att han skulle tända på dem, jämföra med mig själv osv. Hur tänker du mes sånt?

Reply
alice

lisa. jag misstänker att du kan ha väldigt dålig självkänsla? för känner igen mig i hur jag var i början av mitt nuvarande förhållande. har ni nyligen blivit ihop och inte riktigt landat i det än? för isåfall kan detta tänk vara rätt normalt (självklart väldigt tråkigt att känna så ändå!) enligt min mening. men har ni varit tillsammans längre känns det lite väl ångestfyllt. :/ för antingen kan ditt tänk vara helt internaliserat och stamma helt från t.ex. en dålig självkänsla som jag nämnde. den kanske stemmar från många olika erfarenheter du haft och inte är lätt att jobba på, kanske tidigare partners varit otrogna eller kommenterat andras kroppar eller din kropp på ett oschysst sätt etc. men om din oro inte bara är från dig utan från bsaker din pojkvän sagt gjort hoppas jag innerligt att han vuxit som person sedan han gjort så. sätt dig och fundera på källan av din svartsjuka och jobba därifrån. det är inte hälsosamt att behöva gå runt och känna så. beroende på roten till din osäkerhet så finns olika åtgärder. om det finns mönster i din partners beteende som gör dig osäker så måste du sätta dig ner med honom och ha ett väldigt ärligt samtal där du kommer visa dig otroligt sårbar vilket kan vara väldigt svårt!! ni båda har valt att vara tillsammans och det innebär att man måste investera tid och energi i att förbättra relationen. och vill han inte göra det så är han inte rätt för dig. ingen ska behöva känna så som du gör även om jag vet att det är väldigt vanligt så vill jag understryka att det inte MÅSTE vara så, vill inte normalisera detta då det är extremt påfrestande och osunt. hoppas innerligt att du kan komma till botten med denna svartsjuka och komma över den. <3

Reply
Monica

Grattis Kenza på din 27-års dag idag! Önskar dig en trevlig födelsedag. Krya på dig!

Reply
Julia

Åh stort grattis finaste <3 har du lust och skriva i bloggen vilken storlek du har i den nya swimkollektionen/skriva hur storlekarna är, vill beställa till sommaren resor, älskar randiga så blev så glad när jag såg dom!!! KRAM

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*