• header

IN THE DESERT

Top and shorts from For love and Lemons // boots from Dr. Martens // choker from Guldfynd by Bianca Ingrosso // star necklace, ring necklace and bracelets from sophie by Sophie // bag from Chloé 

Min look för andra dagen på Coachella! Det var de här bootsen som gav mig det där härliga skavsåret ni kanske såg på min instastory haha. Får alltid skavsår på benet (där skaftet skär in) av Dr. Martens… Snygga är dem iallafall!

Några av er har varit nyfikna på mina nya tatueringar och nu ni har ju redan sett dem flera gånger på bilderna, men om ni vill veta tanken bakom dem så är (det onda) ögat för skydd och den arabiska tatueringen är vårt efternamn. Jag och min bror gjorde likadan. <3

// My look for the second day of Coachella! These boots were the ones who gave me that nice cut you might saw on my insta story haha. I always get that cut on my leg from Dr. Martens… But they look good though!

Some of you have been curious about my new tattoos and I know you’ve already seen them several times in photos now, but if you want to know the idea behind them the (evil) eye is for protection and the arabic tattoo is our last name. My brother and I made the same. <3

40 Comments

Edith

Åh då var min gissning inte dålig! När du skrev att du skulle tatuera dig, tänkte jag att du skulle göra ‘Familj’ på arabiska. Så nära!! 😍

Reply
Edi

Alltid lika fin :) !! Hoppas resan gjorde dig väl, det förtjänar du verkligen! Prova på irelief by ivyverdure för dina skavsår. Funkar sjukt bra!

Reply
Helena

Så fina halsband! Har en liten fundering bara; hur lyckas man bära flera halsband sådär utan att de trasslar ihop sig med varann? Jag lyckas bara hålla det snyggt i typ 5 min, sen när man rör sig så trasslar de sig i nacken. Är det bättre att använda ett flerradigt halsband? Alltså ett där flera redan sitter ihop än flera ensamma?

Reply
Nathalie Bäck

Påverkar dina tatueringar dina möjligheter som modell och för fotografering?

Reply
Natasha

Har en random fråga. Studerade arabiska i ett par år (älskar språket!) och vet litegrann om hur man stavar och så. Har det på minnet att du uttalar ditt efternamn som “sweeten” typ, från ett antal blogginlägg från många många år sen :) min fråga är: skulle det uttalas mer som “zOO – ee – ten” på arabiskt vis? Kram på dig, stay strong!

Reply
virat

These pictures look so majestic and you look like Wonder Woman in them. Påverkar dina tatueringar dina möjligheter som modell och för fotografering?

Reply
Digital Marketing Agency

Welcome To PopStore, a Unique T-shirt Store for the Couples, Families and Singles.
We do have Varieties of t-shirts with innovative prints; Get the t-shirts for your beloved ones to gift them in pleasant occasions.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*