• header

MY FAVORITE FLORALS

– In paid collaboration with Gina Tricot –

Get the Alva dress HERE

Get the Alexandra maxidress HERE

Get the Sadie dress HERE

Alltså åh! Är helt kär i de här blommiga klänningarna från Gina Tricot! Blommigt ÄR sommar för mig och hos Gina Tricot vet jag alltid att jag kan hitta min lilla sommarklänning. :-)) Den översta känns ju helt given för midsommarafton, tycker ni inte? Gå all in med en midsommarkrans i samma färger. Så fint. Den röda längst ner känner ni kanske igen från mitt samarbete med Gina Tricot förra året då jag visade upp den i vitt, den finns i vitt i år med men nu ville jag lyfta fram lite färg!

Vilken av dessa klänningar är er favorit? På tal om favoriter, jag har samlat fler av mina Gina Tricot-favoriter HÄR! De har så mycket fint inne nu. :-) Förresten, denna gång kommer ni nog bli lite extra glada för jag har en rabattkod att dela med er! Koden Kenza20 ger er 20% rabatt på allt online (gäller ej denim samt Anine Bing-kollektionen). Giltig till 1a maj!

// Oh! I’m so in love with these floral dresses from Gina Tricot! To me florals ARE summer and I know I can always find my little summer dress at Gina Tricot. :-)) The first one feels perfect for Midsummer’s Eve, don’t you think? Go all in with a floral crown in the same colors. So pretty. You might recognize the red one from my collaboration with Gina Tricot last year when I showed it in white, they have it in white this year as well but now I wanted to highlight some color!
Which one of these dresses is your favorite? Speaking of favorites, I’ve gathered more of my Gina Tricot favorites HERE! They have so many pretty stuff in store now. :-) Btw, this time I think you’ll be a bit extra happy because I have a discount code to share with you guys! The code Kenza20 gives you 20% off everything online (denim and Anine Bing collection excluded). It’s valid til May 1st!
-This post is in collaboration with Gina Tricot.

27 Comments

Nettan

Hej
Super fina kläder och Tack för rabattkoden. Dina coola skor vart kommer dom ifrån? Det är verkligen wow sko
Ha en fin dag
Kram

Reply
BeingIsabella

How beautiful you look! You are like a true princess, the first and last dress are my favorites but that took me about eight minutes to figure them out, so in other words all of them look great, especially on you! I’ve been loving these pictures with the lush greenery :)

http://www.beingisabella.com

Reply
Anna

Hej Kenza! Tack för en bra blogg! Jag älskar din stil och undrar om inte du skulle kunna göra ett inlägg med tips på klänningar till bröllop. Gärna i varierande prisklasser :) har letat massor på nätet men tycker att allt känns lite tråkigt

Reply
Olivia

Kommentera sällan på bloggen men älska den. Du är så naturligt vacker. Många bloggare är så falska med deras fillers osv.
Tycker även om att du inte provocera dina läsare alls. Tror inte du någonsin gjort detta och det uppskattas!!
Du är jätte fin🖤

Reply
Jessica

Verkligen jättekreativ design (som allt annat “unikt” från dig) … Ser exakt ut som klänningen från By Malina 😂

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*