• header

LET’S DANCE

Last night with the kids! 

Hur man gör sig riktig populär hos barnen: ta med dem på Let’s Dance och låt dem träffa sin favorit-Youtuber och ta bild med henne. Haha, de var SÅ glada! Och finaste Margaux var så gullig mot dem. <3 Det var jag, Aleks brorsbarn, Klara och hennes brorsbarn som gick på genrepet och vi hade det väldigt mysigt. Så kul det var att vara tillbaka i studion och träffa min gamla danspartner Calle också! Vi har inte setts sedan vårt bröllop.

Igår var det swingaton vilket var min absoluta favoritdel i hela programmet när jag var med (kolla det klippet här) så det var jättekul att se. Alla var så duktiga och jag är så avis på dem som får göra detta för det var verkligen det roligaste jag någonsin gjort. Tänk att det gått 4 (!!) år sedan jag var med, saknar det fortfarande!

// How to become really popular among kids: take them to Let’s Dance (“Dancing with the stars”) and let them meet their favorite Youtuber and take photos with her. Haha, they were SO happy! And Margaux was so nice to them. <3 It was me, Aleks nieces, Klara and her nephew who went to the rehearsal and we had a really cozy time. It was fun to be back in the studio and meet my old dance partner Calle again! We haven’t seen each other since our wedding. 

Yesterday they did swingaton which was my favorite part of the show when I was in it (check it out here) so it was so much fun to see. All the couples were so good and I’m so jealous of them because it was seriously the most fun thing I’ve ever done. Can’t believe it’s been 4 (!!) years since I was in the show, I still miss it!

13 Comments

Nathalie

De är så jäkla bra i år!! Min favorit är helt klart Jon Henrik! Maken till att förmedla känslor har väl världen sällan skådat, haha. Gillar även Margaux för att hon verkar så äkta och härlig <3

Reply
Karin

Haha, kan läsas som att det var ditt och Calles bröllop och att ni har setts sedan dess ;-)

Reply
Malin

Åh, jag följde hela säsongen när du var med! Var så roligt! Saknar att kolla på Let’s Dance känner jag med nu <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*