• header

BRUNCH CLUB

* contains adlinks for Ivyrevel

Breakfast at Sthlm Brunch Club with wifey! Get my hat here, dress here, sweater here (adlinks/reklamlänkar)

Det är lördag och solen skiner för fulla muggar här i Stockholm! Vi har precis ätit en sen frukost här hemma, Klara kom över och så gjorde vi äggmackor och gröt. Typ som på bilderna ovan, fast de är ifrån tidigare i veckan då vi käkade på Sthlm Brunch Club! Ja, de där pannkakorna var lika goda som de ser ut att vara. Mmm…

Vad ska ni hitta på idag? Vi tänkte bara ge oss ut med cyklarna (åååh vad jag saknat att cykla! äntligen vår!!), kanske stanna och ha picknick någonstans och bara njuta av vädret. :-)

// It’s Saturday and the sun is shining here in Stockholm! We just had a late breakfast at home, Klara came over and we made egg sandwiches and oatmeal. Kinda like in these photos above, but they are from earlier this week when we were at Sthlm Brunch Club! Yes, those pancakes were delicious. Mmm… 

What are you up to today? We’re thinking about going out with our bikes (oh I’ve been missing riding my bike so much! spring is finally here!!), maybe stop for a picnic somewhere and just enjoy the weather. :-)

16 Comments

BeingIsabella

Yum, yum, yum! That brunch looks so good. Maybe tomorrow I’ll go out for brunch … hmmmm! Anyway, today I have a lot of work to catch up with via the blog so that will be keeping me busy for today. A picnic and bike ride sounds like so much fun. Enjoy!

http://www.beingisabella.com

Reply
Anna

Hej! Säkert många som frågar men har inte sett att du svarat eller skrivit om det någon gång så frågar igen :) hur redigerar du dina instagrambilder? Favorit filter och app? Dina bilder är alltid så himla härliga! Vore supergulligt om du svarade! Tack

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*