• header

ROSELYN

– In paid collaboration with Daniel Wellington –

  

Wearing the new Classic Roselyn from Daniel Wellington – get it here!

Igår åkte min syster och familjen hem igen så jag och Klara åkte till Västerås och checkade in på spahotell. Där hängde vi i 24h och åt god mat, fick massage och tog det lugnt (nä skoja bara, vi tog massa bilder haha). Ni får ett inlägg om det senare! :-)

Som ni vet samarbetar jag mycket med klockmärket Daniel Wellington och nu har de släppt två nya klockarmband (rött och blått!) till deras Classic-modell. Här ser ni mig med klockan Classic Roselyn! Finns i två storlekar (jag bär den lilla, 36mm), i både silver & roséguld samt med svart och vit urtavla.

Som vanligt så får ni 15% rabatt på alla klockor med koden KENZAS.

// My sister and her family went back home yesterday so Klara and I went to Västerås and checked into a spa hotel. We spent 24h there, had delicious food, massage and just relaxed (no just kidding, we took lots of photos haha). I’ll make a post about it later! :-)

As you know I collaborate a lot with the watch brand Daniel Wellington and now they’ve released two new wristbands (red & blue!) for their Classic model. Here you see me wearing the watch Classic Roselyn! Comes in two sizes (I’m wearing the small one, 36mm), in both silver & rose gold and with both black and white clock-face. 

As usual you get 15% off all watches with the code KENZAS.

– This post is in collaboration with Daniel Wellington.

23 Comments

B

Varje gång jag läser din blogg, iaf den senaste veckan så får jag upp tekniskt fel. Att sidan inte kan laddad. Denna kommentar fick jag skriva om tre gånger. Tänkte om det är nått galet? Detta sker endast när jag är inne på din blogg.

Ha det bäst <3

Reply
Zelle

Heeej fina du!!
Du hade en jättefin rosa topp med lite vida ärmar på din instastory för någon dag sedan, får man fråga vart den kommer ifrån? :)
Kram <3

Reply
Lina

Var är jeansjackan ifrån?
Jag älskar din blogg! Du är min största inspiration!!

Reply
N

Lika snygg som alltid! Får jag bara fråga var jeansjackan är ifrån? Så himla fin! 😍

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*