• header

STEAM

*contains adlinks for Ivyrevel

I lördags hämtade Klara upp mig hemma och så körde vi mot Västerås. Vi lämnade ett soligt Stockholm och kom fram till regn haha… Iallafall, hon hade bokat in oss en natt på Steam Hotel! Så himla fint och häftigt hotell, jag verkligen ÄLSKADE inredningen och det var så lätt att ta fina bilder där.

Jag matchade den rosa soffan i min godisoutfit. :-))) Ni hittar kjolen här (adlink), toppen finns inte hos oss än men jag har sett att några av våra återförsäljare har den (vi finns just nu hos Asos, Zalando och Nelly)

// On Saturday Klara picked me up and we started driving towards Västerås. We left a sunny Stockholm and arrived in rain haha… Anyway, she had booked a night at Steam Hotel! Such a pretty and cool hotel, I absolutely LOVED the interior and it was so easy to take pretty photos there.

I matched the pink sofa with my candy outfit. :-))) You can find the skirt here (adlink), the top is not out yet at our site but I’ve seen it at some of our retailers (you can find us at Asos, Zalando and Nelly)

Vi började med lunch (kanske den godaste laxen jag ätit?!) och bellinis. Mmmmm..

// We started with lunch (maybe the best salmon I’ve ever had?!) and bellinis. Mmmm..

Sedan checkade vi in i vår svit! Hur fin säng?! Åh jag älskar att bo på hotell. Det är bland det bästa och lyxigaste jag vet. Även om det är i min egen stad, ett annat land eller 1 timme bort som i lördags. Sover alltid som en liten bebis i hotellsängar. Favoritsängen kommer dock alltid vara den på W i Barcelona, den är galen.

// Then we checked into our suite! How pretty is the bed?! Oh I love staying at hotels. It’s one of the best and most luxurious things I know. Even if it’s in my own city, another country or 1 hour away like this Saturday. I always sleep like a little baby in hotel beds. My favorite bed will always be the one at W in Barcelona though, that one is sick.

Använder aldrig ordet goals men….WOW OMG BATHROM GOAAALZZZZZ!! Vill också ha detta golv i mitt badrum, ett gigantiskt badkar i marmor och två guldiga duschar. Eftersom att det regnade ute så hoppade vi i ett bubbelbad det första vi gjorde haha. Sedan gick vi ner till hotellets spaavdelning och fick varsin massage.

// I never use the word goals but….WOW OMG BATHROOM GOAAAALZZZ!! I also want this floor in my bathroom, a giant bathtub in marble and two golden showers. Since it rained outside, the first thing we did was jumping into a bubble bath haha. Then we went down to the spa and got a massage.

På kvällen gick vi upp och åt ett gäng Asiatiska smårätter till middag. Maten var uppenbarligen för god för att vänta på för jag glömde ta en bild… Klara tog en på mig dock! I topp från Ivyrevel (slut hos oss men jag tror jag såg den hos Asos)

Vet ni vad vi gjorde sen? Vi la oss i sängen med chips och choklad och kollade på Eurovision! Vad tyckte ni? Vann rätt bidrag? Blev ni chockade över att Sverige och Benjamin fick så få tittarröster? Vi trodde han skulle vinna där ett tag! Jag tyckte iallafall Österrike var riktigt bra.

// In the evening we went upstairs and had a bunch of small Asian dishes for dinner. The food was obviously too delicious to wait for because I forgot to take a photo… Klara took one of me though! In top from Ivyrevel (sold out on our site but I think I saw it at Asos)

Do you know what we did after? We went to bed with chips and chocolate and watched Eurovision! What did you think? Did the right song win? Were you chocked when Sweden and Benjamin got so few votes from the viewers? For a moment we thought he would win! Anyway I thought Austria was really good.

Morgonen därpå gick vi först ner till poolen och tog lite bilder innan det blev fullt (försöker alltid av respekt inte få med folk i bakgrunden av mina bilder och då får man ibland gå upp lite tidigare hehe) och sedan åt vi frukost. Hotellfrukost i mitt hjärta. <3

// In the morning we first went down to the pool and took some photos before it got crowded (I always try to avoid getting people in the background in my photos out of respect for them, so sometimes you have to go up a bit earlier for that hehe) and then we had breakfast. Hotel breakfast in my heart. <3

Min baddräkt hittar ni här och örhängena här! (adlinks) Glasögonen är mina favvisar från Karen Walker.

PS. Fick några meddelande om denna baddräkt på instagram, att den ska vara kopierad från en annan influencers badkollektion. Jag känner att jag blev uthängd av Matilda lite väl obefogat och vill skriva detta så att jag inte behöver få fler meddelanden om det. Nu är det inte jag som designar Ivyrevel’s kläder men ja, den är lik. Den är också lik andra baddräkter med knyt på ärmarna som kom ut innan hennes, baddräkter som fanns med på WGSN’s (en tjänst designers/klädmärken använder sig av) trendpage varav en av baddräkterna med exakt samma detaljer var från Asos för flera år sedan. Jag fick se moodboarden från WGSN som våra designers tittat och inspirerats av och hennes var inte med där. Sen om de har sett just Matildas baddräkt innan vet jag inte, men det verkar iallafall inte vara en unik design. Tråkigt att hon blev ledsen och det skrev jag till henne också för jag vill inte att hon ska känna så såklart, men jag tycker inte att jag har gjort något fel här.

// You can find my swimsuit here and earrings here! (adlinks) The glasses are my favs from Karen Walker. 

PS. I got some messages about this swimsuit on instagram, saying it was a copy from another influencers swim collection. I feel that Matilda posted angry about me a bit unnecessary so I want to write this so that I don’t get more messages about it. It’s not me who design Ivyrevel’s clothes but yes, it was similar. It’s also similar to other swimsuits with tie on the arms that came out before hers, swimsuits that were on WGSN’s (a tool designers/brands use) trend page and one of the swimsuits with exact same details was from Asos several years ago. I got to see the moodboard from WGSN that our designers had looked at and her swimsuit wasn’t on it. I have no idea if they’ve seen Matildas swimsuit before or not, but it seems like it’s not a unique design. It’s not fun that she got sad and I wrote that to her as well because of course I don’t want her to feel that way, but I don’t think I’ve done anything wrong here.

Såhär fin utsikt hade vi iallafall! Alltså HUR härligt väder har vi inte i Sverige just nu? Kan inte hela sommaren vara såhär, pleeeease?!

// Anyway, this was our view! Seriously the weather in Sweden right now is amazing! Can’t the whole summer be like this, pleaaaaase?!

Avslutar med några bilder Klara tog på mig i den omtalade baddräkten haha. När vi hade checkat ut från hotellet så svängde vi förbi min mormor och morfar (de bor ju i Västerås) och överraskade dem. De blev sååå glada! Har inte sett dem på några månader, jag är så dålig på att åka och hälsa på. Skäms.

Väl tillbaka i Stockholm så mötte vi upp Aleks för sushi och glass. Sedan gick vi ner till Hagaparken och hängde vid vattnet. En riktigt härlig sommarhelg med andra ord! :-)

// I’m gonna finish this post with some photos Klara took of me in the infamous swimsuit haha. When we had checked out from the hotel we went by my grandparent’s (they live in Västerås) and surprised them. They got sooo happy! I haven’t seen them in a few months, I’m so bad at visiting them. I should be ashamed. 

Back in Stockholm we met up with Aleks for sushi and ice cream. Then we took a walk down to Hagaparken and chilled by the water. In other words a very lovely summer weekend! :-)

30 Comments

Bella

TACK !!! thank you for this beautiful post. Oh god i missed such posts. And this one feels so special, like you can really see that it took you a while to create this post with these long texts in 2 languages and during your stay to remember to take pics throughout the day so you can make such a post later on. Even if you didnt shared anything too personal (like nothing deep) it was still a personal blog post. just a beautiful beautiful post, i loved readying it and took my time to soak up each line and each photo <3

Reply
Johanna

Helt rätt, du bör inte ta åt dig av den kritiken, liknande modeller finns ööööverallt! Sjukt svårt att va unik idag, särskilt inom badkläder?! De är ju alltid snarlika varandra haha! Måste dock säga att jag blev chockad över att det inte är du som designar, vet inte varför men har alltid trott det. :) Du borde!

Reply
Nataliew

kan du inte berätta lite mer om ditt/dina jobb? Speciellt med Ivyrevel? Skulle vara kul att få en bättre bild av exakt vad du gör lixom :) kanske en frågestund om just karriär?
Kram!

Reply
BeingIsabella

The food looks phenomenal here! I really wish I could try these restaurants out, they’re just too many hundreds of miles away from where I live ;) Anyway … I adore that first outfit, your Gucci bag works great with the yellow in the set, and yes, the interior design IS amazing!

http://www.beingisabella.com

Reply
Emelie

Wow vilken magisk helg!
Om man får komma med önskemål på inlägg, så vore det superkul att läsa mer om IvyRevel! Vilken är din roll, hur är företaget uppbyggt, vilka dina kollegor är osv. Tycker det är sjukt häftigt vad ni lyckats bygga upp :-)

Reply
Dixi Wonderland

Kul med ett mer personligt inlägg, har verkligen saknat det! Roligt att du överraskade dina morförldrar! Så himla viktigt att ta vara på den tiden som man får tillsammans :)

Reply
Rose

Har jobbat en del med juridiken som ligger bakom baddräkts frågan. En som läst sig ens lite in på ensamrätter och mönsterrätt i dettafall nu design fattar att det inte är frågan om kopiering i och med att Matildas baddräkt inte uppyller på något plan kraven på unikheten. Dont u worry med andra ord!

Reply
Melisa Temollari

Ja precis, jag vet inte om du tar åt dig och se vad dina läsare vill se/läsa. Du har jobbat med ivyrevel några år nu och vi vet typ inte vad du ens gör där?. Eftersom du är bloggare så kan du väl dela med dig lite, de känns som om du är väldigt kall och inte bry dig så mycket gör inga videos skriver inte mer om de sanna Kenza!!! aja inte så att du kommer ta åt dig som sagt vad vi skriver, du kommer fortsätta ditt fin fina liv ( och nej snälla sluta o säga att du inte har de så fint fint som alla tror för de har du.)

xoxo

Reply
Jonna

Förstår inte riktigt varför du har så mycket ilska? Du behöver inte kommentera isåfall. Vill du få Kenza att ta till sig det du skriver är ett tips att inte låta så påhoppade och arg 🙂
Kenza må ha mycket pengar och råd med det mesta, men det gör inte hennes liv perfekt ur en psykisk/mående synpunkt för det. Vi läsare har ingen aning om vilka saker (även om K har berättat en del hon tvingats uppleva) K har varit med om. Hur ”fint” ens liv är handlar inte bara om vad du har råd med,
Kärlek till dig!

Reply
Penny

Livsfarlig skärning på den vita baddräkten. Känns rätt risky om matt inte gjort laserbehandling. 🙈

Reply
noor

”Copied the swimsuit?” Lol! You can find a lot of swimsuits, t-shirts etc in stores who look the same but that doesn’t mean that it is copied… I think ‘inspiration’ is a better word ;-) Like jeans jackets etc. How many jeans jackets are there?? I think it’s a bit childish.

I think the swimsuit is cute :-)))

Reply
Melina

Hi Kenza! Didn’ t you like Cyprus? I think it’s your style of music and the singer, Eleni Foureira was excellent!

Reply
Linn

Men vad exakt är det du gör då inom ivyrevel? Du designar inte, du syr med största sannolikhet inte, du…. gör vad?
Sitter på kontoret och ”går igenom mailen” ? ;)

Reply
Maria

Skulle vara så kul med ett inlägg där vi får träffa personalen på Ivyrevel!! Älskar det ni gör!

Reply
Jessica

Hej! Vad hände med veckans tips? Eller månadens tips. Vore kul med lite tips på vad du använder för ansiktsvård o hårdvård såhär i sommar värmen. Kram finis!

Reply
Josefine Sjölin

Hon använder nog dig som ett sätt att boosta sin egen kollektion. För nog bli folk nyfika allt på vilken baddräkt du enligt henne ”snott” desginen på och därav letar upp hennes. Stå på dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*