• header

RED STRIPES

Old jumpsuit from Zara // sneakers from Puma // earrings Zara // bag Chloé // sunglasses from Ivyrevel // necklaces from Sophie by Sophie

En av de bästa grejerna med sommarn: det är så lätt att klä sig. Haha. Ba på med en liten shortsdress/klänning, sneakers och sen klart. Så simpelt men snyggt! Denna jumpsuit köpte jag på Zara förra (eller om det var förrförra?) året och jag har använt den massor. Älskar den.

Har haft ett par lata sommardagar med vänner. Jobbar (hemifrån) morgon och kväll men njuter av solen på dagarna. Fokus är på att må bra. Ni har undrat varför jag inte delar med mig så mycket av mitt liv längre och det är för att jag inte orkar. Jag är inte redo än. Vet inte om jag ens är redo att skriva detta men nu gör jag det iallafall. Samtidigt som pappa gick bort fick jag ett riktigt dåligt läkarbesked som vände upp och ner på hela min tillvaro, och mitt liv de senaste månaderna har varit tufft både psykiskt och fysiskt. För att ens orka upp ur sängen på morgonen var jag tvungen att ändra på en hel del för jag höll på att gå sönder totalt. Vill inte att ni ska bli oroliga, förhoppningsvis vänder det snart och då kanske det blir min tur att vara lycklig, men jag vill ändå ge en liten förklaring till varför jag inte delar med mig av så mycket längre. Det är svårt att vara offentlig person när man inte mår bra och därför har jag blivit tvungen att dra mig undan. Och jag ser att många av er redan förstått att det är något som pågår. Nu vet ni iallafall. Kram och tack för att ni bryr er! <3

// One of the best things about summer: it’s so easy to get dressed. Haha. Just put on a little jumpsuit/dress, sneakers and then you’re done. So simple but cute! I bought this jumpsuit at Zara last year and I’ve worn it a lot. I love it.

I’ve had a couple of lazy summer days with friends. I work (from home) in the mornings and evenings but enjoy the sun during the days. My focus is to feel well. You’ve been wondering why I don’t share so much of my life anymore and it’s because I just can’t. I’m not ready yet. I don’t know if I’m ready to even write this but now I’m doing it anyway. At the same time my father passed away I got some really bad news from my doctor which turned my life upside down, and my life the last couple of months has been tough both physically and mentally. To even be able to get out of bed in the morning I had to change a lot of stuff because I was breaking apart completely. I don’t want you to get worried, hopefully it will turn soon and then it might be my turn to be happy, but I still want to give you an explanation to why I haven’t shared much with you lately. It’s hard to be a public person when you don’t feel well and that’s why I had to pull myself away. And I see that many of you have already understood that something is going on. Anyway, now you know. Thanks for caring! <3

124 Comments

Amber

I’m so sorry, I can’t even imagine how hard it must be to experience both things alone – let alone at the same time! I hope you’ll get better soon xx. Does it have something to do with what you were getting tests for and trying to find medication for?

Reply
Lisa

Åh Kenza. Kan gissa vad som händer.. är i en liknande sits själv. Allt man trott och längtat efter och dumt nog tagit för givet bara vänds upp och ner. Hoppas att allt kan lösa sig för dig. Väntan är outhärdlig och tär så jävla mycket. Om du någon gång orkar prata om det vet jag att så många skulle behöva höra din röst för att känna sig mindre ensamma.

Reply
Sandra

Hoppas du mår bättre snart 💗💗💗 vi finns här iallafall och läser din blogg varje dag, oavsett vad 💗

Reply
Hana

<3<3<3 sending you lots of love and strength for whatever it is you're facing, now and in the future <3<3<3

Reply
Maja

Jag tycker att det är väldigt fint av dig att dela med dig av att du mår dåligt. Det är verkligen inte lätt. Du är inte ensam om att må dåligt, vi är så otroligt många där ute som lider av psykisk ohälsa. Vare sig det är en sorg över något, depression, stressrelaterade problem eller psykiska sjukdomar. Tack för att du vågar prata om det. Jag hoppas att det i framtiden inte ska vara lika tabubelagt att må dåligt som det är nu.

All styrka till dig! <3

Reply
jen

tror inte det handlar om psykisk ohälsa, eftersom hon har fått ett dåligt läkarbesked…

Reply
Maja

Om man mår dåligt fysiskt så är det inte ovanligt att det leder till att man även mår dåligt psykiskt. Och även vice versa! Säger inte att det är så det är, det vet nog Kenza bäst själv. Men oavsett så anser jag att det är modigt och fint att dela med sig, hon har ingen skyldighet att göra det men gör det ändå. Det är många som kanske befinner sig i samma situation som inte känner sig lika ensamma.

Reply
Nina

Åh :( vet exakt hur du mår. Vet inte vad ditt besked är men skickar all pepp jag kan!!! Haft en liknande period själv men har nu mediciner som gör att jag iaf känner mig till 90% frisk. Hoppas det går bra för dig med ❤

Reply
S

<3

När jag tänker på dig så ser jag framför mig bilderna från ett inlägg när du tvättade (typ 2009) och satt i tvättkorgen med armar och ben rakt ut och världens största och mest äkta leende. Har tänkt många gånger i år att "den Kenza" har det tufft just nu, för att vi inte ser henne så ofta, och nu skriver du detta. Så himla tungt när det blir kaka på kaka av jobbiga saker i ens liv! Av vad vi får se så verkar det som att du gör vad du har ork för för att "den Kenza" ska kunna komma fram igen dock; familj, vänner, mys och omprioritering. Tror verkligen på vad du säger om att inte må bra i det offentliga, men glöm inte bort delen som innebär att du också får massvis med stöd i och med offentligheten. Självklart väger det inte ens i närheten på lika tungt som orsakerna, men nu är du offentlig och det kan suga så försök att ta med dig det bra i det, såsom stöd, samhörighet, hopp och kärlek. Tror även att 99.9999% av alla som läser din blogg supportar dig fullt ut i att ta ett steg tillbaka om det är det du behöver.

KRAM!

Reply
Dani

If it is endometriosis and fertility related, I wish you the best. I remember you mentioning that a couple of months ago. I was diagnosed with it myself about a month ago after potential cervical cancer scare – not something I’d wish on anyone. Best of luck.

Reply
BeingIsabella

Kenza, you are one of the most incredible, and hard working people and I can think of. Do not feel the need to ever apologies for an absence or need to explain yourself. We understand if you need to take a break for yourself and get better. We will continue to support you no matter what.
P.S, getting dressed in the summer is always so great because in the winter it’s so annoying to have to put on so many layers just to run to the store!
xx,
http://www.beingisabella.com

Reply
Emilie

Krya på dig Kenza!! Jag är ledsen över det som hänt dig och hoppas det blir bättre för dig snart. Tänk på dig själv bara nu! Kramar

Reply
Pinja

Oh no, so sad to read this! I really hope you feel better soon, and remember to just focus on yourself and your own wellbeing! Sending hugs and strength your way! xx

P.S. The playsuit is super cute though!

Reply
Joanna

Men usch vad tråkigt att höra. Jag hoppas verkligen att det vänder för dig och att det går åt rätt håll. Alla kärlek!

Reply
A Sophie

Hi beautiful @kenzas.
I lived the same thing last year, I lost my father and pain is always in my heart. But, just the time, family, friends can appease this pain. I miss you, especially your videos on YouTube. Tell me if you post that in the future. We would be, your fans and me :), really happy.
I wish you happiness and less melancholy.
Love U, my inspiration, my model <3

Reply
Aa

Ta hand om dig! Tycker det låter så sunt att du ser till att njuta av solen och inte jobbar ihjäl dig. Det är verkligen så viktigt. Jag har sett så många unga som gått in i väggen och det är fan inte värt det. När jag är klar med min utbildning hoppas jag på att hitta ett flexibelt jobb, där jag liksom du kan få njuta av fler timmar utomhus och med nära och kära. Hoppas det där med läkaren och beskedet blir bättre. Men carpe dimma! Både du och alla som läser detta. Jobba inte ihjäl er för status och ett glammigt liv. Uppskatta det ni har runtomkring er, gå ut och lyssna på naturen, prioritera att sitta med era nära och kära (utan telefonerna i händerna). Jag lovar er att inget är viktigare än att stanna upp och njuta, inte hela tiden jaga ett mål att bli bättre, bättre, bättre. Yoga kan vara nice för att ground one self a little. Jag gillar Yoga with Adriene på Youtube – en så jävla skön tjej som har massa olika videos beroende på vad du behöver.

END OF RANT ciao

Reply
Asma Mardan

I hope you will be doing fine! You need to rest and don’t worry about us. Life gets hard sometimes and you can’t do something about it. Just believe in the fact that better things are coming your way, maybe not tomorrow but one day. You will look back at this post and think woow was I realy sad on that day?

Hugs and kisses

Reply
Herta

Dear Kenza,
I am writing you from Albania.
I hope you will feel good soon and that your life be better than ever.

Please, i want to let you know that i have 3 days that in the moment i want to read your posts, your blog closed and suggest me to reload the page, but even after reloading it the same.

Thank you for letting us be part of your life.
Best Regards.

Reply
Jolien

Thanks for sharing this! Now I understand it better so: thank your time! I’ll be waiting because you are my favorite blogger!

Kiss from Belgium

Reply
Renee

Hi lovely Kenza, I feel for you. I hope that whatever is going on can be fixed, or at least given a place so you can find your happiness again. X

Reply
Mia

Jag tror vi är många som förstår att du antagligen fått diagnosen endomitrios och har svårt att bli med barn. Annars hade du redan varit gravid.

Reply
Natalie

Men vad är det för fel på dig? Vem skriver ens så??? Du har ingen aning om hon vill bli gravid nu eller inte.

Reply
Jennifer

Nej Mia, normalt är att det tar ca 1år att bli gravid (och då de gifte sig i juli förra året lär de inte börjat försöka förrän efter det, om det ens är det det handlar om). Så hon borde inte alls ‘redan vara gravid’. Opåläst kommentar!

Reply
Ines

Varför var du tvungen att skriva ut det? Hon förklarade klart och tydligt att hon INTE vill prata om det, dvs VILL INTE att hela svenska befolkningen ska veta det. Är du trög?

Reply
Petra

Mår du bättre nu när du tryckt till någon som rakt ut skriver att hon har det kämpigt och uppenbarligen INTE vill dela med sig av sin diagnos än?

Reply
Johanna

Alltså fyf*n för din kommentar! Du har väl inte en aning om vad hon vill eller inte. Hoppas att du skäms! Kenza – hoppas du mår bättre snart <3

Reply
Maria

Det där kan vara den mest okänsliga kommentar jag läst på länge, mår du bra?

Reply
Denise

Eftersom hon inte delat med sig något och hon inte vill dela med sig så är det väldigt onödigt att skriva.

Reply
jen

skärp dig! sluta anta saker och dessutom tro att dom ens vill ha barn riktigt än!

Reply
j

Jag är inte den som brukar kommentera på bloggar, men när jag såg denna kommentar sjönk mitt hjärta totalt.
Du borde skämmas Mia

Reply
Alina

Opassande kommentar måste jag säga. Det har du ju ingen aning om. Många väntar till mycket senare med att skaffa barn, och om man dessutom har ett företag på uppgång att sköta, nyligen ett bröllop att planera – då är det väl inte alls en självklarhet att välja att försöka med just nu.

Reply
Linda

Med kommentarer som den här förstår man ju varför hon drar sig för att ens nämna något.

Reply
F

Åh fina Kenza. Blir så ledsen av att läsa att du inte mår bra. Vad det än är och vad det än beror på så kommer du ta dig ur det och må bättre. Du är en fighter och vi alla tror på dig. Om du behöver ta en paus från bloggen så får du göra det. Ditt välmående måste gå före. Hoppas du mår bättre snart. Kramar <3

Reply
Annina

Dear kenza, i am so sorry for you and the pain you have to carry during the last past month. As a public person it must be very hard to go on like almost nothing happend… everybody expect you to be happy because your world looks so perfect. but we are all humans and we have to carry sometimes Very hard stuff.I hope your family is wirh you and support you in all this dark hours. Even if you mabye think there is no way out, there will always be. It will getting better but sometimes it takes time and you should take this time for you do get healthy again. I have a lyme disease since 25 years (i am 37 now) and it is getting better and better. I never gave up hope.

I am sending you a lot of love and streght and positiv energy! All the best for you
Annina from switzerland

Reply
Sandra

Blir så ledsen av att höra att du fått ett tråkigt besked :( Att gå igenom sorg är redan otroligt smärtsamt som det är, utan andra omständigheter som påverkar det allmänna måendet. Tycker du gör helt rätt i att fokusera på dig själv och de människor du älskar. <3 Brukar tänka på det här citatet när jag har det som jobbigast: “Things we lose have a way of coming back to us in the end, if not always in the way we expect.” -J.K Rowling. Tycker det går att applicera på så många områden i livet. Att lyckas hitta tillbaka till glädjen, kärleken och sig själv framför allt. En dag vänder det<3

Reply
en som är på vägen

Som en medsyster på internet, så känner man igen din smärta, det var min smärta också hela våren, sommaren, hösten och vintern. När jag var där själv i ovissheten så var allting så mörkt och jag kände mig hjälplös och oduglig. Men befinner mig på andra sidan nu och hoppas att jag kan ge dig lite hopp och framtidstro att en dag så kommer det också att vara din tur att vara lycklig.

Sänder dig en massa kärlek och håller din hand.

Reply
Denise

Usch, älskade Kenza, mitt hjärta stannade när jag läste det här. Finns inget man kan säga förutom att ju är stark, det har du varit i alla dessa år 💛

Reply
Sandra Johansson

Hej kenza! Har aldrig kommenterat förut, vad jag kan minnas men nu är Det nog dags..
Om det jobbiga du går igenom handlar om babymaking så förstår jag precis hur du kan känna.. Det tog lååååång tid för oss men nu är vi äntligen 3.. önskar dig allt gott o att dina önskningar besannas. Många kramar

Reply
Marie

Kenza! Jag sänder masssor Varmar kramar till dig. Ta allra tid du behöver och bara fokusera på dig och vila upp ordentligen! ❤️❤️❤️ Du behöver inte känna den ” måsten ” att du måste dela privatlivet allt, för att du har rätt till det att hålla för dig själv.

Oavsett vad det är som hände runt om dig, det löser sig oavsett vad även om det är svårt / lätt sakerna. Kenza, ha dina blick rakt framåt och le att du ska fixa det galant !

Masssor kramar!

PS jag älskar verkligen din puma jackan som jag köpte !! Så sjukt snygg och skönt !! Tack för du delade dig och designera dessa plagg ! ❤️❤️❤️❤️

Reply
Elin

Fina fina 💕💕. Vad det än är så kommer det en dag då allt löst sig.. Ni har varandra och det är allt som betyder något! 💕

Reply
Hafsa

I keep you in my prayers love <3 never forget that it doesn"t rain forever, everything is gonna be ok soon, don't worry. Enjoy life and just be happy, you deserve it!

Reply
Malin

Hej! Du är sjukt cool och inspirerande. Även i dina tuffare stunder. Hoppas att du klarar att ignorera spekulationer och antaganden och tänker på dig själv. Hoppas att allt löser sig för dig! Du är grym, glöm inte det! Kram

Reply
Nikolina

Dear Kenza, I hope that it’s nothing (to) serious!!! However, take your time to rest and put yourself on the first place! I wish you all the best, and although I don’t know you, I do follow you since many years ago – and fell somehow bonded with you and I care about you !

Everything will be ok, I’m sure.

Sorry for my English, I am in a rush but I really wanted to give you my support !

LOVE, Nikolina

Reply
Jen

Fina fina du! Vad det än är så hoppas jag verkligen att det löser sig. Du är en riktig kämpe och förtjänar det bästa! Sätt dig själv i första hand och fortsätt göra det som får dig att må bra ❤️

Reply
Patrycja

Hi Kenza,

feel free to do anything you think is right. I assume the issue is with enometriosis/fertility…? But whatever it is, I am glad you have people in your life that care about you because while these problems are experienced by you, you have the loved ones around you who will support you!

Reply
Nathalie

Önskar dig allt det bästa i livet. Omge dig av människor som ger dig energi och inte tar. Ta en dag i taget. Livet har en tendens att jävlas med en. Men tro på dig själv, se hur långt du tagit dig redan trots alla motgångar. Det är okej att vars ledsen. Stor kram! Kärlek

Reply
Linnea

Fina du, jag hoppas verkligen att det kommer kännas lättare snart. Jag kan knappt föreställa mig hur otroligt fruktansvärt det måste vara att förlora en förälder. Vad det än är som du går igenom så hoppas jag verkligen att det blir bättre snart. Sänder massa cyberkramar till dig, du är bäst Kenza! <3

Reply
Fia

Du klarar allt! Även den starkaste, mest lysande stjärnan måste få koppla bort och bara vara i det som är. Hoppas det blir bra snart! ❤️❤️❤️

Reply
MArisa

Babe take all the time you need <3
“Im gonna make you happy” said life “but first I will make you strong” xxxx

Reply
Emma

Så fint att du delar med sig av detta! Förstår att de är fruktansvärt tufft men tror det kan hjälpa andra. Njut av solen, den ger energi. Tänker på dig!

Reply
Lina

Men snälla människor, SLUTA SPEKULERA KRING GRAVIDITET! Fattar ni inte hur respektlöst det är? Oavsett vad detta gäller så har ju Kenza uppenbarligen valt att inte berätta just nu, och vilka är ni då att ge er rätten att diskutera om vad det kan vara på HENNES egen plattform? Föreställ er att ni står en stor grupp människor, och en i gruppen precis förklarat att den inte mår bra men bara vill bli respekterad och stöttad. Så står ni ändå och diskuterar öppet i gruppen om vad det kan vara för fel medan personen står kvar och hör allt. Det är precis så ni gör just nu! Ni borde skämmas!

Reply
Matilda

Styrkekramar till dig!!! <3
Det är helt rätt det du gör, ta en dag i taget och försök njuta av stunderna då det känns bra. Jag har själv en kronisk magsjukdom och kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att vara ”offentlig” person när man inte mår bra…
Ta hand om dig!

Reply
Hanna

Du verkar vara en så genuint snäll och fin människa. Jag hoppas allt vänder för dig snart, du förtjänar det! Ta allt i din takt, ta hand om dig själv ❤️

Reply
Jennifer

Ta din tid, ta hand om dig och spendera din tid på det som gör bäst för dig, i det långa loppet är det det viktigaste! ❤️

Reply
Eileen R

Your health is the most important thing. Mentally and physically. Please take care of yourself and take the time you need, Kenza. We will always be here <3

Reply
Sara

You know what, Kenza? I stopped reading your blog so often and unfollowed you a while ago because I thought: How can someone who is so beautiful, is always traveling, who has just gotten married and who has so many friends, does the coolest things, gets attention from the most powerful brands and someone who is so rich, at the same time complain so much! I thought that you were so lucky with everything you had and really thought that it was disrespectful for you to focus too much on the negatives in your life. I didn’t understand, so instead of judging I sent positive energy your way and left your social media profiles.
But reading this after a friends told me has shown me that inside you are just everyone else – a normal woman who is growing and whose life MIGHT seem perfect but is not. I think the most important thing is to be able to go AND to grow with the flow of life… and to practices one’s focus. Because you can distract yourself with all the things you can do with money for a while, but what can it help if you feel empty on the inside?
Maybe you should speak to a therapist and do some counseling lessons. You are entitled to feel however you feel and it is life, we never all always feel positive, but it is also dangerous if it gets too dark. Hope you don’t take my comment in a negative way. Truly wishing you all the best!

Reply
LindaE

I agree with you.

I think that your comment, Sara, says alot about you as a person. You have all this opinions about how a person should be because she has this and that. But if you took a minute, reflecting over your own thoughts, maybe you could see that what you see on the Internet not tell the whole story about a person? I would recommend you to turn of your device, step out in life – seek some therapy help to get in touch with your more thinking and empathic side.

/Linda

Reply
Linnea

Jag hoppas att du mår bättre snart och det du är med om blir lättare att hantera. Lyssna på Oskar Linnros -Bäst. Du är bäst!

Reply
sandra

Hej vet inte hur jag ska skriva detta men du behöver inte dela med dig om allt.
Du har rätt till ett privatliv fina du.
Du verkar vara en sån underbart fin människa både på insidan och utsidan.
Min mamma fick cancer för några månader sedan och hela livet bara förändrades för en dag.
Jag har själv svår ångest av 9 års mobbning i skolan och att se min mamma sjuk gör mig såååå rädd.
Jag vill bara säga att ta hand om dig fina du.
Folk måste respektera dig och dina val.
Sköt om dig.
Massa kramar till dig från mig.

https://nouw.com/sassabassa/dagens-traning-33832209

Reply
Johanna

Håller med alla andra här, ta all tid du behöver, vi förstår att bloggen inte är ditt liv. <3 Kan inte ens tänka mig att leva i den värld du gör, med så många bloggare som rusar fram i 150 km/h med sambos, bröllop, hus, barn, resor, företag och allt möjligt i rekordfart… Blir typ andfådd av att ens tänka på det. Därav kan jag enbart följa dig på sociala medier, inte bara för du är härlig, smart, rolig och äkta men för det känns som (utifrån) att du lever ett "normalt" liv där saker och ting får ta sin tid, och du hetsar inte med allt för underhållningsvärdets skull, typ.. Hoppas du fattar vad jag menar. Och vill bara säga att – fortsätt ta din tid men dina nära, livet rullar på oavsett! Du behöver inte ha någon nojja, jag är äldre än dig och ligger många steg "efter" om man säger så :) Du har så mycket fint, hoppas du kan njuta av det och inte påverkas av allt runtikring. KRAM och krya!

Reply
Veronica

Blir så ledsen av att läsa att du mår dåligt. Jag skänker all styrka till dig och hoppas att du finner balans i livet. Krya på dig ❤

Reply
Pernilla

Ta all den tid du behöver <3
Hoppas du får den bästa hjälpen oavsett vad det gäller.
Massa kärlek och styrka till dig!! Vi finns kvar även om du har viktigare saker att hantera just nu <3

Reply
E

FInaste Kenza. Följt dig i många år och jag anar vad det kan vara. Om det är det jag tror så vet jag precis hur du känner. Det blir bättre. Finns så mycket man kan göra för att förenkla. Kramar till er

Reply
Monika

So sad. We understand. Everyone need some space, so don’t worry. Be strong and take care!
By the way, I like your look and photos. :)

Reply
Linn

fina, ödmjuka, knasiga Kenza.. det blir ljusare, dert blir det alltid <3 massa styrkekramar till dig!

Reply
To sara

No matter how spiritual you truly are Sara, you have a lot of selfwork you have to do. To judge a person like you do in the comment, pretending like you don´t is just fake. You say you truly wish her the best? You don´t even know her, you have never spoken with her, – If you claim to sending a person love and good energy, but you are judging a person out from photos, then it says everything about you. People are mirroring what you dont like about yourself, so maybe go and work with your self, and stop judging people you really dont even know. No matter if you have money, sponsors, big brands etc it has nothing to do with how you feel on the inside, and how life is. You can experience deeply sorrow and other hard stuff, and to tell a person that “has it all” is not allowed to complain = JUDGING behaviour.

Reply
Malin

Bara för att livet går vidare och alla andra gör som de brukar behöver inte livet vara lätt för en själv. Speciellt inte i ditt fall när du både mår dåligt fysiskt och psykiskt, och den personen som väljer att ifrågasätta ditt bloggande skulle nog tänka om om de stod i dina skor. Gör det som du mår bäst av, ingen av dina läsare kommer tacka dig för att du levererar tills du stupar. Gör det som är bäst för dig, och ingen annan!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*