• header

BEACH LOOK

Dress and bikini from For Love and Lemons // bag from Chicy.se // sneakeres here (adlink!) // sunglasses from Ivyrevel

Dessa bilder är från Portugal men hade lika gärna kunnat vara Sverige för MY GOD (som min kära mor brukar säga) vilket pangväder vi har. 28 grader idag, och i helgen ska det bli 31?! Kan inte minnas att jag någonsin sett en sån varm väderprognos här haha. Gud vad jag önskar att vi hade ett landställe nu… Det går inge bra alls på den fronten, vi letar och letar men hittar inget som känns perfekt. Location är så himla viktigt och vi vill inte ha grannar nära, helst en stor äng framför stugan så att det känns öppet och såklart gångavstånd till vatten. Max 2 timmar från stan. Aja, vi får hoppas till nästa sommar istället!

Flydde TYP ut till landet (Häringe Slott) igår och kom precis hem. Nu ska jag iväg och köpa glass med barnen som precis slutat skolan!

// These photos are from Portugal but it could as well have been Sweden because MY GOD (as my dear mother always says) this weather we have here is crazy. 28 degrees today, and this weekend it’s gonna be 31?! I can’t remember that I’ve ever seen such a warm weather forecast here in Sweden haha. Gosh I wish we had a summer house at the country side now… Things are not going well when it comes to that, we’re looking and looking but can’t find anything that feels perfect. Location is so important and we don’t want neighbors close, we would love a big field infront of the cabin for that open feeling and of course close to water. Not more than 2 hours away from the city. Oh well, we’ll hope we have something til next summer!

I kinda escaped to the country side yesterday (Häringe Castle) and just go home. Now I’m gonna go out and buy ice-cream with the kids who just finished school!

24 Comments

Bella

I Loooove this look so so so much. so cute with the bikini underneath. this dress and this bikini is so cute, and perfectly worn together <3

Reply
Catarina Morais

The weather is better in Sweden now than in Portugal! It’s 17º degrees at the moment and, believe me, that’s freezing for May/June here ahah. Anyway, I’m happy that you were lucky enough to experience sunny Portugal. I’m loving all these pictures from the trip <3

http://www.catmorais.com

Reply
Mathilda

Kommer de hjärtformade glasögonen från Ivyrevel att komma in i lager igen? :)

Reply
Malin

Ingen aning hur det är runt Stockholm, men ni kan kanske ta kontakt med bonde/ägare av markerna se om ni kan köpa mark av dem och bygga sommarhus. Så får ni det som ni vill ha det :)

Reply
Rebecca

Men åh vilka härliga bilder! Är det bara jag som klagar på värmen och vill ha minusgrader…? Haha. 31 grader låter ju helt olidligt, om det nu kan bli värre än vad det är nu… Om någon vill så är ni välkomna att besöka min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för ett mer öppet samhälle. Ta hand om er, kramar <3

Reply
Petra

Hey:))
Have you found a European retailer for Reformation? Please share, if you have! :)
Love your blog! :)

Reply
Nadia

Har ni kollat i Sörmland? Många sjöar och mycket landsbygd förbi Gnesta och neråt.

Flens kommun har fantastisk landsbygd med sjöar och mycket lantställen. Nyköping och Trosa är också vackert.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*