• header

PINK FLOWERS

Floral set from Reformation, bag from Zara

Det jag verkar bära i sommar: blommigt, prickigt, randigt och gult. Går man in på min insta så ser man ett tydligt mönster haha. Men jag älskar det! Älskar att klä mig mer feminint och romantiskt på sommaren, medan jag under vinterhalvåret kör svart svart svart. Mode och kläder ska vara kul att leka med, man behöver inte ha en specifik stil.

God “morgon” förresten! Jag började dagen med en promenad i solen med Mani och sedan har jag suttit och jobbat några timmar från soffan. Och så åt jag min nya vardagsfrukost (trött på gröt nu haha) vilket är fröknäcke med färskost, spenat och scrambled eggs på. Samt en skål med färska jordgubbar, blåbär, mandelmjölk, kokosflingor, frön och lite kanel. Nu är jag redo för dan! :-)

// Apparently what I’m wearing this summer is: floral prints, dots, stripes and yellow. If you go to my insta you can see a clear pattern haha. But I love it! I love to dress more feminin and romantic during summer, while during winter I go for black black black. Fashion and clothes are supposed to be fun to play with, you don’t have to have a specific style. 

Good “morning” btw! I started this day with a walk in the sun with Mani and then I’ve been working from my couch for a few hours. I also had my new everyday breakfast (I’m sick of oatmeal now haha) which is crisp bread made of seeds with cottage cheese, spinach and scrambled eggs on. Plus a bowl with fresh strawberries, blueberries, almond milk, coconut flakes, seeds and some cinnamon. Now I’m ready for the day! :-)

20 Comments

Denise

Men kan du sluta med ditt spammande i alla bloggar? När du blivit blockad hos den ena går du till den andra..

Reply
Dixi Wonderland

De senaste dagarna har dina sociala medier blivit så jävla bra. Uppdateringen är på topp, du känns mer personlig. Kanske för att du är så aktiv överallt men det uppskattas verkligen ska du veta. Hoppas att du får en jätte härlig dag :*

Reply
Sara

håller med!!! Feels like since you told us that you got a bad diagnose from your doctor somehow you were able to come back to us as normal. maybe because you hide this from us before you felt that you cant be here but now that its out it feels like you can be more personal again and let us be part in your life both here and on your ig.

Reply
Jannike

Gud vilket fint sett, passar dig så bra.
Jag äter alltid gröt på jobbet men ja brukar förutom gröten då ha jordnössmör och frysta blåbär. Ger lite mer smak på annars en rätt torr frulle

Reply
Lena

You’re so naturally beautiful. I’ve been loving the frequent updates lately. PLEASE VLOG!!!!!!!!!!!! :)

Reply
TravelAnna

Jättefin outfit!

Alltså, den frukosten du beskriver … Jag älskar frukost, bästa på hela dagen. Bakade själv fröknäcke häromdagen. Det tar ju slut på nolltid, haha!

Reply
Bella

hahahha kenzaaa i just opened your insta feed and you are soo right. i didnt even notice it that much but it is really like this when we dont look at the first 2 bikini pics, dots, dots, strips, flowers, yellow, yellow, wedding dress (flowers), yellow, dots, yellow and dots, flowers, strips…etc etc hahhahaa oh well…thankfully i looove it all. i am currently as well so into yellow, strips and dots so i get lots of shopping inspo (maybe too much :/ ;D) and as mentioned above i am also happy that you are updating a whole lot more than before <3 <3 <3 missed you!!!

Reply
Josefina

Kanske jag har missat men har du två nya tatueringar? Skriv gärna om dem 😳

Reply
Ina

Har du provat elcykel någon gång? Såg att du skrev att du gillar att cykla, jag har köpt en elcykel nyligen och är helt frälst. Kan tänka mig att du och Alex skulle tycka det va jättekul också =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*