• header

10 FROM MY PHONE

Här kommer 10 blandade snapshots från min mobil! Jag, Shiva och Klara påväg ut på stan för en middag i Lissabon.

// Here comes 10 mixed snapshots from my phone! Shiva, Klara and I on our way out in Lisbon for dinner.

Jag bar en jumpsuit från Nelly som jag tyckte var jättefin men mina vänner tyckte att jag såg ut som en clown haha. En fin clown då. Ni hittar jumpsuiten här! (reklamlänk)

// I wore a jumpsuit from Nelly and I thought it was very pretty but my friends thought I looked like a clown haha. A pretty clown then. You can find the jumpsuit here! (adlink)

Mmmm älskar frukost/brunch. Det är min favoritmåltid och jag kan lätt äta frukostmat till middag. Det här är också i Lissabon, på stället Fauna & Flora! Klara tog en matchalatte och det var tamejfan det äckligaste jag någonsin smakat haha.

// Mmm I love breakfast/brunch. It’s my favorite meal and I can easily eat breakfast food for dinner. This is also in Lisbon, at the place Fauna & Flora! Klara had a matcha latte and it was seriously the most disgusting thing I’ve ever tasted haha. 

För 1,5 månad sedan i LA framför den berömda rosa väggen hehe. Tycker denna byxdress är så himla söt också! Från Chicy.se. Väskan är från Zara. Älskar sommarens trend med stråväskor!

// 1,5 month ago in LA infront of the famous pink wall hehe. I think this jumpsuit is also very cute! From Chicy.se. The bag is from Zara. I love this summer’s trend with straw bags!

Lilla familjen på restaurang. :-)) En av de bästa grejerna med att bo i Vasastan, det finns så himla mycket restauranger här! Och nu på sommaren är det så härligt att ibland ba skita i matlagning och istället sätta sig på en uteservering och käka middag.

// Little family out on a restaurant. :-))) One of the best things about living in Vasastan, there are so many restaurants here! And now during summer it’s so nice to sometimes just skip cooking and instead sit outside and have dinner like this.

I samarbete med Stadium så tog jag över deras Insta story där jag provade lite plagg från min PUMA-kollektion och här ser ni mig i Logo Tank (som även finns i svart!) Knyts på sidorna sådär.

// In collaboration with Stadium I took over their insta story where I tried on some items from my PUMA collection, and here you see me wearing the Logo Tank (which also comes in black!) You tie it on the sides like this. (PS. They haven’t solved the technical issues yet on puma.com so I’m still waiting for them to say when the collection will be available worldwide there. I’ll let you know. I’m sorry.)

Jag och min lilla Klaris en morgon i Lissabon! Som ni vet så har jag känt de flesta av mina vänner rätt länge. Klara och jag började umgås för 4 år sedan så hon är en av mina “nyare” vänner men det känns som att vi känt varandra hela livet. På dessa fyra år har vi hunnit med många resor ihop och snart är det dags för Mykonos! Det är så kul att se hur våra resor förändrats. Från partyresor där vi gick ut flera kvällar i rad och festade till tidig morgon (minns en resa extra mycket där en av oss, utan att säga vem, spydde från dörr till dörr när vi skulle resa hem hahaha), till att vi hellre beställer upp roomservice och går upp tidigt och tränar.

// Me and my little Klaris one morning in Lisbon! As you know I’ve known most of my friends for a long time. Klara and I started hanging out 4 years ago so she’s one of me “newer” friends but it feels like we’ve known each other our whole lives. During these four years we’ve traveled a lot together and soon it’s time for Mykonos! It’s fun to see how our trips has changed. From party trips where we went out several nights in a row and partied til early morning (I remember one trip when one of us, without saying who, puked from door to door when we traveled home hahaha), to preferring roomservice and getting up early to work out.

Frukost i denna miljö, ja tackkkkk. Många har frågat om detta gula set och det är från Pull & Bear!

// Breakfast in this environment, yes pleeease. Many of you have been asking me about this yellow set and it’s from Pull & Bear!

Innan det blev alldeles för varmt för både jacka och långbyxor hehe. På vift med min kära cykel! Gammal topp från Zara, jacka från Levi’s, jeans från Gina Tricot och skor från Puma.

// Before it got way too hot for both jacket and long pants hehe. Out with my dear bike! Old top from Zara, jacket from Levi’s, jeans from Gina Tricot and shoes from Puma.

Var och hälsade på Dilay i deras nya radhus och gosade med min lilla guddotter! Alltså är hon inte så söt att man smälter?!?! Idag ska jag få pussa på henne igen. Jag, Nadia och Mika ska dit på middag. Mys. <3

// I visited Dilay in their new house and cuddled with my little God-daughter! Seriously isn’t she just adorable?!??!! Today I’m gonna kiss her again. Me, Nadia and Mika are going over for dinner. So cozy. <3

22 Comments

Camilla

Jag älskar såna här inlägg! Haha vad skönt att du också hatar matchalatten, jag försökte själv men får typ gåshud så fort jag ser någon skriva goaaaals tillsammans med en sån grön jäkel 😆huua mig!

Reply
Michelle

What’s the model of the jeans called in the second last photo (from Gina Tricot)? I always love your jeans from Gina Tricot, but when I am on their website I find it difficult to find this model. I think it suits perfectly, just in between skinny and boyfriend jeans. Thanks in advance!

Reply
Alicia

Så fin cykel!!! Jag är
På jakt efter en, vill ha exakt en sådan fast med träkorg. Vart är din ifrån? :)

Reply
Bella

keenza babe i need your help. you are the sneaker queen in my eyes because you own so many and we all know your love for sneakers since you manage to combine different ones with all kinds of outfits whether its with girly dresses or in a cool denim look. so i have been thinking of buying the nike classic cortez. i owned them when i was a teenager already back then when they were in as well as the puma speedcat ones. and i have been thinking of buying these models again (or one of them). what do you think? nay or yay? cool or uncool? would you wear them? i am so unsure. <3

Reply
B

Åh så fin hon är! Precis som sin mamma och gudmor.
Men vad är din roll i hennes liv? Vad gör en gudmor?
Har du fått en relation till henne? Köper du fina presenter till henne? Umgås ni extra mycket? Jag hör hela tiden ”gudmor/far” men jag vet inte riktigt vad en sån gör.
Hahaha jättemärklig fråga kanske, men jag är så nyfiken bara.
:D

Reply
Therese

Åååå vilken söt liten tjej 😍😍
Kul att få se lite mer privata bilder också :)

Reply
noor

Yeeees, love these kind of posts! Everytime you post a food pic I want to eat it all! It looks so good

Reply
Caroline Tobinaga

Du får smaka matchalatte i Japan, de kan det där med matcha! Hur många gånger man än smakat matchalatte runt Europa är det alltid samma besvikelse… :(

Reply
Rikke

Først og fremmest – elsker din blog!
Ser så godt ud! :-) Hvilken cykel er det du har?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*