• header

SUNDAY

Bikini from Monday Swimwear, necklaces from Sophie by Sophie, earrings from Mango, dandelion from Gräsmattan

God morgon! Vi ska precis ge oss iväg med barnen och cyklarna. Det är verkligen Grekland-värme deluxe här så vi måste ner till vattnet och BADA. Jag har inte tagit ett dopp i år ännu men idag blir det av, har lovat barnen. :-))) Nu ska vi packa väskan med handdukar, bullar och jordgubbar och sen blir det några timmar på bryggan. Antar att vi avslutar med glass sen också. Åh dessa underbara sommardagar!!

Hoppas ni får njuta av lite ledighet i det fina vädret också. Kram! (PS. Om ni inte sett andra säsongen av 13 reasons why än så gör det, vi såg färdigt den igår och fan vad bra den var. Jag var så arg och ledsen efteråt.)

// Good morning! We’re just about to head out with the kids and our bikes. It’s seriously Greece heat deluxe here so we need to go down to the water and JUMP IN. This will be my first dip of the year, I have promised the kids. :-))) Now we’re gonna pack our bags with towels, pastries and strawberries and then we’ll have a few hours by the lake. I guess we’ll finish with ice cream. Oh these wonderful summer days!!

I hope you get to enjoy some nice weather as well. Hugs! (PS. If you haven’t seen the second season of 13 reasons why yet, do so. We finished it yesterday and wow it was so good. I was so angry and sad after.)

17 Comments

Bella

I have finished the series yesterday evening as well!!! but the one scene…it hurt in my entire body. so cruel. yet i know those things do really happen so we cant close our eyes but open a discussion about it. i hope in the next season bryce and Montgomery will get what they deserve. hope you have a wonderful day. saw that tomorrow the heat will be gone for a few days so enjoy today <3

Reply
Dixi Wonderland

Jag såg hela säsong 2 så fort den kom ut. Tror jag stängde ner strax efter 03:00 någon gång. Sista avsnittet var något av det värsta jag sett i tv historia. Blev väldigt illa berör av misshandeln och det sexuella övergreppet. Dom lyckas verkligen få det att se så verkligen ut. Tycker att varningen på de avsnittet borde varit större än vad det var men förmodligen en av de bästa serierna som finns ute!

Reply
jen

Ja, 2a säsongen var verkligen såå bra. och sista avsnittet var så sjukt hemskt :'( Det sexuella övergreppet var så jävla hemskt, stackarns person :'( Mådde så illa efter jag såg det, att det kan finnas så sjukt hemska personer gör mig så ledsen :'(

Reply
Linette

Tyler-Montgomery scenen var så jävla brutal att jag höll på o kräkas. typ. viiidrig. som någon nämnt ovan hade dom kunnat blinka lite extra med varningsflaggorna en extra gång för de va nog ingen beredd på:::))))))))))))))))))))) är positiv till hur dom gjorde andra säsongen annars!! bra att lyfta upp scenarion om när män går över gränsen för va som känns ok och inte OCH ATT DE DÅ INTE ÄR OK, samt hur den där omtyckta killen så ofta kommer undan eftersom han inte faller in i ramen hur en våldtäktsman just blir en våldtäktsman. (typ överfaller första bästa kvinna i en park)

instämmer fö inte med “dessa underbara sommardagar”. känner mest hjälp mig haha

Reply
jen

Visste du förresten att han som spelar Justin, är tillsammans med sångaren Sam Smith? :O Och hon som är Jessica kommer ifrån Norge :)

Reply
Linda

Härliga sommarbilder! Tack för att du besökte min blogg, vad kul att du gillade den. :)
Kollar säsong 2 nu och var tvungen att pausa lite då man nästan blir lite förbannad men den är ruskigt bra och sjukt bra skådisar. Ha det fint i sommarvärmen! Kram

Reply
L

Hej! Du har ju problem med din mage när du äter vissa saker? Laktos eller? Hur gör du när du är borta sådär en hel dag och äter bullar/glass? Har du någon medicin du tar? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*