• header

PEARL BAG, CAPPUCCINOS AND ONE THING THAT IS BAD FOR MARRIAGE

Wow hur är det ens möjligt att det går från 30 grader ena dagen till typ 12 nästa dag? Frös fan ihjäl igår haha! Från bikini till stickad tröja och jeans. Sverige i ett nötskal. Bar iallafall min nya pärlväska får Ivyrevel igår! Gillar väskor som det händer något på. :-) Bandet är dock inte såhär kort utan jag har gjort en knut baktill.

Ni hittar min väska här, tröja här och jeans här (reklamlänkar)

// Wow how is it even possible that the weather goes from 30 degrees one day to 12 degrees the next day? I seriously froze to death yesterday haha! From bikini to knitted sweater and jeans. Sweden in a nutshell. Anyway I wore my new pearl bag from Ivyrevel yesterday! I love bags with something special on. :-) The strap is not this short though, I made a knot in the back.

You can find my bag here , sweater here and jeans here (adlinks)

Käkade lunch med Klara och vi båda var sugna på pokébowl (ääääälkar poké) så vi drog till Hawaiian poké. VÄNLIGEN OBSERVERA att bilden togs innan vi öste på chilimayo, det är fan viktigt. ;-)

// Had lunch with Klara and we both we’re craving for a pokébowl (I loooooove poké) so we went to Hawaiian poké. PLEASE NOTICE that this photo was taken before we added lots of chili mayo on, that’s important. ;-)

Var även hos bästa Alexandra på Nordiska Kliniken igår och gjorde en ansiktsbehandling. Försöker göra några per år för att hålla huden ren och full med lyster. Och nu var det dags för har fått rätt mycket finnar (eller ja, för att vara jag) på kinderna.

Btw, vad är grejen med att skostorleken står PÅ skon på dessa Balenciagas? Så konstigt haha.

// I also visited the best Alexandra at Nordiska Kliniken yesterday for a facial treatment. I try to do a couple per year to keep my skin clean and filled with lustre. And now it was time because I’ve gotten some pimples on my cheeks.

Btw, what is the deal with the shoe size written ON these Balenciagas? So weird haha.

Kolla vilka fina skal jag fick hem!! Från Hannalicious kollektion. Älskar dem. :-)

// Look at these pretty cases I received!! From Hannalicious collection. I love them. :-)

Idag är det Sveriges nationaldag och vi firade det med att spela badminton med Ines och Daniel! Vi trodde vi skulle få revansch efter senast då de slaktade oss, men icke. Aleks sög och han klagade på att jag sög och gjorde massa fel och vi började tjafsa haha. Alltså det GÅR verkligen inte att spela spel/sporter med honom. Han är sån dålig förlorare och vi börjar alltid tjafsa. Inte bra för äktenskapet. ;-)

Men sen blev vi sams igen och efteråt åt vi alla lunch ihop i Bergianska trädgården. Nu säger Aleks att vi ska kolla på Youtube-klipp och bestämma taktik till nästa gång så att vi inte förlorar igen…..hahaha.

PS. Ser typ naken ut i dessa byxor. Undra om folk som sett mig på cykeln idag har trott att jag cyklar utan byxor…

// Today it’s Sweden’s national day (and a holiday) and we celebrated that with some badminton with Ines and Daniel! We thought we would make a comeback after last time when they kicked our asses, but nope. Aleks sucked and he complained that I sucked and did lots of mistakes and we started fighting haha. Seriously I CAN NOT play games/sports with him. He’s such a sore loser and we always start fighting. Not good for the marriage. ;-)

But then we made up again and afterwards we all had lunch together in Bergianska trädgåden. Now Aleks says that we’re gonna watch Youtube videos and plan tactics so that we won’t lose again…..hahaha.

PS. I almost look naked in these pants. I wonder if people who saw me on my bike today thought I was cycling without pants…

Nu på kvällskvisten hade jag lite ärenden på stan och sedan mötte jag upp Humlan för en fika några kvarter från mig. Vi delade på en morotskaka och drack varsin cappuccino. Jag dricker typ inte kaffe längre, de senaste månaderna har jag druckit kanske totalt 4-5 koppar (har gått över till te istället), men ibland blir jag sugen och idag satt det fint. :-)

Nu ska jag och Aleks gå och handla och sedan laga mat. Vi tänkte göra tacos!

// Now in the evening I did some errands down town and then I met up with Alexandra for a coffee a few blocks away from my home. We shared a carrot cake and had one cappuccino each. I barely drink coffee anymore, the last couple of months I’ve had maybe a total ofc 4-5 cups (I drink tea now instead), but sometimes I’m craving for it. Like today. :-)

Now Aleks and I are gonna go to the grocery store and then make dinner. We’re gonna do tacos!

33 Comments

Therese

Galet vad många aktiviteter du hann med under bara en dag! Låter dock som en härlig nationaldag med mycket kompishäng! :)

Reply
Sophie

Hahah I saw your insta story of those tights and I thought they were shorts, that’s so funny!

Reply
annabailey

Needed a classy and beautiful purse to a accent a black dress. It’s perfect, except, you can put 1 credit card, a lipstick and a pair of eye glasses (no case). I had one pearl bag but it is small I guess. I have tried with my bag but it split from the frame I could push it back in but it kept popping out even after took out the case.. Otherwise I love it so much I will keep it just be careful with what you put in it. The color you choose was awesome loved this very much, thanks for sharing your tips and ideas.

Reply
Annie

Älskar uppdateringar som dessa! Åh. Blir varm i själen av ditt sätt att leva. Du verkar så bra på att ta hand om dina relationer, både till dig själv och till dem som står dig nära. Och din humor, som en röd tråd genom exempelvis det här inlägget, skrattade högt av att Aleks ville titta på massa youtube-klipp…. haha. // En bloggläsare som följt med sen start!

Reply
Denise

Men skojar du? Hon har skrivit hela tiden hur skönt vädret har varit/är.. Vissa av oss klarar inte plötsliga väderomställningar heller.

Reply
LindaE

Denise, “don´t feed the trolls”. ;-)

Härlig post Kenza – detta gav mig en boost trots tjuriga barn och förkylningar,

/L

Reply
Denise

Jag vet, jag vet! 😄 Man blir bara så triggad när folk letar fel på allt.. Ha det så kul i värmen nu!

Reply
Josefin

Var tvungen att läsa delen med badminton högt för min sambo, han är Precis likadan 😂😂! Haha och särskilt den där delen med Youtube😂😂😭

Reply
Fanny

Det är många som kommenterar (inte bara under detta inlägget) om att de önskar att de har lika spännande dagar som Kenza har, se ut som henne, att hon verkar vara så bra på att ta hand om sina relationer till sig själv och andra osv. Glöm aldrig att vi bara ser en väldigt liten del av Kenzas liv och får bara höra några hennes tankar och åsikter. Jämför er aldrig med någon annan för ni ser bara framsidan av bagaget.

Reply
lena

Do you mind sharing why you stopped drinking coffee? I like tea but there’s nothing like the buzz from coffee :) I love it!

Reply
Kasia

First of all, I don’t have any idea what poke is, maybe you’ll explain it? :)
I think that Aleks can’t play team sports because of his first and only sport judo. They just can’t share the game ;P

Reply
BeingIsabella

What a great little update you gave us today! I completely understand what you mean about big weather shifts. Back in February for us in New York, it was 82 one day and 43 the next. Crazy and I definitely wanted summer right then and there. That food looks extra delicious as well and you can never go wrong with a good cappuccino – especially to warm you up!

http://www.beingisabella.com

Reply
Annsofi

Hahaha, ja men det är ju typ som bowlingskor då ju! Man får vara säker på sin storlek helt enkelt o undviker konstiga frågor kring det ;) perfekt med dom där som ser lite klumpiga ut och man bah – öh, men nej jag har bara 37 på dessa!

Reply
mia

ansiktsbehandling ? knappast :P sprutor menar du väl? sluta ljug ! har sett dig där flera gånger.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Men lägg ägg. Skriver jag ansiktsbehandling så är det ansiktsbehandling. Nästa gång du “ser mig” kan du ju komma fram och fråga och inspektera mitt fejs, om du vågar. :*

Reply
annika

Det var jag som satt bakom dig där på det där runda träbordet på Nordiska Kliniken. :D Jag har följt dig så länge och du har gett mig så mkt hopp och glädje, så för mig var det en jätte stor grej att få sitta där med dig. (Fattade först inte att det var du, utan letade en plats att sätta mig på innan jag begav mig ut i kylan för att göra några telefonärenden, så satte mig inte där som värsta stalkern! Haha!)
Tack för allt du delar med dig! <3

Reply
Mia

Men sluta ljug ! Jag känner folk och du är inte den enda !!!! . Du ber om gratis behandlingar men säger att du kommer skriva ” ansiktsbehandling ” på bloggen istället ???hur fan har du mage till att ljuga när du svarar på kommentarerna ? Kolla din panna också :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*