• header

POOL PARTY

 

Yesterday’s pool party! Get my dress here (adlink/reklamlänk)

Igår bjöd NLY man in på poolfest ute i Nacka! Så jag plockade upp Ines här i stan och så åkte vi ut dit. De hade abonnerat ett asfett hus med pool och utsikt över skärgården och det bjöds på musik, spel och lite mat (med betoning på lite haha, jag och Ines åkte in till stan och käkade pasta efteråt). Roligt häng och rolig torsdag! Tack Nelly för inbjudan. <3

Förresten hur najs hade det inte varit att ha en egen fest här ute? Jag och Aleks ska faktiskt ha 1-årsfest med alla våra bröllopsgäster (vi vill fira vår bröllopsdag med wedding party 2.0!!) och håller på och letar ställe…

// Yesterday NLY man invited us for a pool party out in Nacka! So I picked Ines up here in the city and then we went out there. They had rented this really cool house with pool and a view overlooking the archipelago and they had music, games and a little food (and then I mean little haha, Ines and I went back to the city and had pasta afterwards). Fun Thursday! Thank you Nelly for having me. <3

Btw how nice would it be to have our own party out there? Aleks and I are actually having a 1st anniversary party with all our wedding guests (we want to celebrate our wedding anniversary with wedding party 2.0!!) and we’re looking for a place…

26 Comments

jen

Så när Nelly har fest (nellys kvinnoavdelning alltså), så är bara tjejer inbjudna. Men när Nelly Man har fest, så är både tjejer o killar inbjudna? Bara en undran.. :)

Reply
Jolien

I will never understand this kind of shoes.. :-P They are so ugly but you are beautiful in everything <3

Kisses

Reply
Rebecca

Ser superhärligt ut! Haha, förstår det där med maten… ibland blir det en hel middag efter ;) Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för ett öppnare klimat i dagens stressiga samhälle :)

Reply
Tshego

:( These sneakers. Wow, the more I see them the more I dont understand them. They dont look nice with any outfit

Reply
Olivia Broman

Heeej! Kan du göra ett inlägg på schyssta outfits att bära till midsommar? I need some inspo, kram <3

Reply
Nicole

Haha.. Att ha en wedding party 2.0 (whatever that is) är riktig “jag har cash i överflöd och vi vill festa med våra vänner”-känsla…… Men men. Varför inte ba ha en fet fest and call it a night? Svenskar…..

Reply
J

Exakt så det låter. Väldigt “Hollywood fru” som vill vifta med sina pengar. Säg bara att ni vill ha en fest för era vänner??

Reply
sanna

Bor din mamma och bror kvar i Nacka? Träffar du dem ofta? Man hör inget om dem nuförtiden :)

Reply
BeingIsabella

The pool parties you go to always look like the best of fun. A great way to hang with friends, meet new people, get splashed a little, enjoy the beautiful weather, have tasty treats, dance to fun music, and so much more! Could you maybe do an outfit guide suggesting different outfits to wear to pool parties. It may seem like the answer would be obvious but I never really know what to wear. I feel like the times I wear a swim suit I never end up getting wet, and then the times I don’t I want to go in the water. lol Have a great weekend!

http://www.beingisabella.com

Reply
Marie

Mina vänner hade ”5 år efter bröllopet fest”, alla som var gifta skulle ha sina bröllopskläder på. Så himla roligt…det var så klart bröllopskläder med lite olika ålder och även någon i flip-flop som hade gift sig i Thailand. Superkul verkligen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*