• header

BLUE STRIPES

* I inlägget förekommer reklam för Sellpy

Skirt here and sneakers here (adlinks/reklamlänkar), top sold out, bag Cult Gaia, sunglasses Karen Walker

Så fint det är här!! Varenda hus är vitt med blåa dörrar. Igårkväll var vi inne i Mykonos stad och strosade runt, käkade gyros och glass. Bounty-glass såklart. Ett av mina första minnen kretsar kring just Bounty haha, jag minns hur vi alltid sprang ner och köpte det i kiosken nedanför vår lägenhet i Fes (Marocko). Kanske därför jag gillar det så mycket. :-)) (fast det bästa var såklart när mormor och morfar kom på besök från Sverige och hade med sig Marabou.)

Hur fint är inte det här setet förresten? Så ledsen att jag inte hann haffa det i gult. Denna topp är slutsåld men kjolen fanns kvar i någon storlek. Måste dock varna för att är det minsta lilla vind så visar man hela röven haha, fick gå och hålla i kjolen….

På tal om kläder, jag har återigen rensat mina garderober och fyllt på min Sellpy-butik! Och förutom jag själv så finns det en hel del andra bloggare som säljer sina gamla godbitar där. Så bra, JA till second hand och återanvändning. Och med Sellpy så är det ju så himla smidigt eftersom de både hämtar upp, fotar samt säljer. Som vanligt går hälften av min försäljning till Rädda barnen!

// It’s so pretty here!! Every single house is white with blue doors. Last night we were in Mykonos town and walked around, had gyros and ice cream. Bounty icecream ofc. One of my first memories are about Bounty haha, I remember how we always ran downstairs and bought it from the little store under our apartment in Fes (Morocco). Maybe that’s why I like it so much. :-)) (but the best thing was when my grandparents came to visit from Sweden and brought Marabou with them.)

Btw, how pretty is this set? I’m so sad I didn’t get it in yellow. This top is sold out but the skirt is left in one size. I have to warn you though that if it’s a bit windy you might show your whole ass haha, I had walk around and hold my skirt…

26 Comments

my

Köpte precis din Are You Am I topp! Yay för second hand och tack till dig som säljer dyra kläder för en billig peng (kläder som man annars bara kan drömma om att få äga), WIHOO! <3

Reply
Joanna

I have a question I’ve been thinking whether to ask. So, why did your family move to Sweden?
Hugs!

Reply
S

varför går inte ALLT till Rädda Barnen? Du har ju så mycket pengar redan så du bör väl kunna ha råd med det? Ingen kritik, bara ren nyfikenhet. ;)

Reply
Elisabeth h

Har du informasjon om hva Kenza ellers gir til gode formål? Og vet du hvor mye penger hun har?

Reply
ule

Mykonos looks great! To me, all these summery tops with ruffles look the same. Nice bag and sneakers, though!

Reply
BeingIsabella

I could instantly tell you were in Greece from the very first picture. I’ve been wanting to go visit for ages now, Morocco too! If you have any great restaurant recommendations pass them on! :) I’m a sucker for blue stripes, I’ll get anything with it. It always looks so Parisian to me and has sailor vibes which I like! Have a great time dear :)

http://www.beingisabella.com

Reply
Emma Hällbacka

Så gulligt! Jag brukar köra med korta cykelbyxor under sådana kjolar så att man slipper vara så himla nervös att härligheten ska synas haha ^^

Reply
Thea

Hei! Mykonos ser fantastisk ut, skal dit i August og lurer på om du kunne laget et innlegg med tips til steder å spise/drikke/sole osv der? :) klem

Reply
Kasia

someone asked about your removal to Sweden. So you’re not from Sweden? You moved to Sweden? Where did you live earlier? What nationality are you? I missed this information reading your blog (daily :P)

Reply
e*

She’s Swedish. Born in Sweden to a Swedish mother and Moroccan father. Moved to Morocco for a few years, then moved back home to Sweden again. Her father was also speaking Swedish, Swedish Citizen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*