• header

SCORPIOS

Dinner at Scorpios

Jäklar vad jag fått kämpa för att få upp lite bilder här haha. Wi-fi har krånglat varje dag så det har varit lite svårt att blogga. Men jag tar igen det när jag kommer hem för jag har så mycket bilder att visa er. :-) Här kommer lite fler bilder från Klaras födelsedag! På kvällen åt vi på Scorpios som vi hört mycket om. Så himla mysig restaurang precis vid vattnet. Vi delade på två rätter, fisk m med potatis och en helt fantastisk skaldjurspasta. Och så chokladfondant till efterrätt. Det satt perfekt!

Jag frågade Klara om hon ville ut och dricka lite drinkar efteråt eftersom att det ändå var hennes födelsedag, men hon är precis som jag och ville hellre bara hem och mysa ner oss i sängen och beställa upp te haha. Vi börjar bli gamla..

// Damn I’ve been struggling to upload some photos here haha. I’ve had troubles with the wi-fi every day so it has been a bit hard to update my blog. But I will make it up to you when I get home because I’ve got so many photos to show you. :-) Here are some more photos from Klara’s bday! In the evening we went to Scorpios, a restaurant we’ve heard a lot about. Such a cozy place right by the sea. We shared two dishes, fish with potatoes and an incredible seafood pasta. And then a chocolate fondant for dessert. It was perfect!

I asked Klara if she wanted to go out and have some drinks afterwards since it was her birthday, but she’s just like me and just wanted to go home and order up some tea to bed haha. We’re getting old..

23 Comments

C.

Kenza, why is there no ‘search’ option on your site? I am looking desperately after the good lunchspots you mentioned…and somebody forgot to put them under the food category. I’m looking for that place where they serve the bowls with salmon/tuna and also brunchspots too? We’ve invited our parents so it’s kinda important! Bon vacance to you!

Reply
Sara

she has a search option though. its right in the corner the loupe. do you mean poke bowl? she was recently in lisbon in one but she also mentioned poke bowls in 2 posts from places in stockholm…one just recently “Hawaiian poké” and some other she just said a sushi place which is close to her office. but you can search for the word brunch for example through the loupe and a couple posts will pop up :))

Reply
Hilma

Ser helt underbart ut! Aldrig ens tänkt på att åka till Mykonos men nu måste jag dit alltså :)
Måste också bara säga att du är min största kvinnliga förebild, du är så jäkla grym på alla sätt och inspirerar mig så mycket. STOOOR KRAM till dig <33

Reply
Rebecca

Alltså åh så fina bilder! Besök gärna min lilla blogg om ni väl läsa om kampen för att vi ska kunna prata mer öppet om psykisk ohälsa! kramar i mängder <3

Reply
BeingIsabella

I think once in a while going out for drinks is nice, but I’m just like you two. As much as going out is fun, it’s always best to be snuggled up at home – and who can go wrong with a cup of tea! That seems like the perfect end to an incredible day :D

http://www.beingisabella.com

Reply
Fanny

Jag kan inte låta bli att bli provocerad och ledsen när både du och Klara drar in era magar hela tiden på bilder i både denna blogg och på din snap.. Allt är så utseendefixerat hela tiden. Är det inte jobbigt för er? Jag tycker att ni ser jättebra ut och ja, jag är avundsjuk på hur ni ser ut. Men jag blir samtidigt påverkad på ett negativt sätt när jag ser bilder på er där ni drar in era magar, putar ut med brösten och poserar med ena benet framför det andra för att få “längre och smalare” ben. Bör jag sluta följa er då? För ni får ju såklart göra precis som ni vill. Men jag vill ändå skriva detta till dig för du har så många följare som vill se ut som dig och ha det liv som du har. Många följer andra som man egentligen mår dåligt av att följa för att man strävar efter att se “goals” ut som möjligt. Jag gör det. Som influencer är det kanske extra viktigt att sluta göra sig till för att se så “perfekt ut” som möjligt? För att inte spä på utseendefixeringen ännu mer? Mår ni själva inte dåligt av att försöka se så perfekta ut hela tiden?

Reply
Emelie

Fast det kommer alltid finnas någon som DU TYCKER är snyggare , det går inte att bli avundsjuk för det finns alltid nån som man kommer se som snyggare även om den Inte är det. Man måste jobba med sig själv och sen är det subjektivt, för mig exempel finns inget med kenzas kropp som är goals, hon är bara smal, men sen blir jag inte avundsjuk på nån med min idealkropp=beyonce/jlo kropp utan mer typ wow bara. Så man kan inte ställa krav på andra att vara på ett visst sätt för stt man ska må bra, utan det måste komma från en själv. Sen vet vi alla att verkligheten ser helt annorlunda ut med dessa bloggare.

Reply
Lina

Jag vet att du är miljömedveten men jag tror att du har missat en grej som jag sett återkommer i dina matbilder- att du beställer in jätteräkor, något som är vansinne och borde bojkottas av alla.
Både vildfångade och odlade jätteräkor kan innebära en risk för miljön. Trålfiske förstör havsbottnen och drar upp stora bifångster som sedan slängs. Och genom att köpa in det på restauranger så bistår ni till detta. Kanske vet ni inte och jag vill isf bara informera..

Reply
Fanny

Det är inte det jag säger heller, Emelie. Det som jag säger är att både Kenza och Klara GÖR SIG TILL för att se “ännu snyggare ut” genom att både dra in magen, puta ut med brösten och t ex dra ena benet över det andra för att få längre och smalare ben. Det spär på utseendefixeringen om man gör sig till. Alla vill se bra ut men att göra sig till ger fil signaler både till sig själv och andra.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*