• header

WHITE & BLUE

Dress and bag from Zara, shoes from Aloha sandals, sunglasses from Karen Walker, jewelry from Sophie by Sophie

Drömmer mig tillbaka till Mykonos söta gränder, där varenda hus är vitt med blåa dörrar. Så fint. Och hur fin är inte denna klänning? Den ska lätt med till Montenegro också! Gud vad jag längtar tills vi åker. Vi är ett stort gäng som hyrt ett hus och de flesta av oss stanna hela 10 dagar. DRÖM!

God morgon förresten, såg ni matchen igår? Jääääkla skiiiiitmål i sista sekunden! :-( Oavgjort hade varit så bra. Nu är det bara att hålla tummarna för nästa match. Och även för att alla vidriga små rasister (snubbar, såklart) som kryllar i Durmaz kommentarsfält halkar och typ bryter ett ben eller två.

// I’m dreaming myself back to the cute streets of Mykonos, where every single house is white with blue doors. So pretty. And how pretty is this dress? I’m definitely bringing it to Montenegro too! Gosh I can’t wait until we leave. We are a big group who have rented a house and most of us are staying for 10 days. DREAM!

Good morning btw, did you see the game yesterday? Daaamn that goal in the last second! :-( A tie would have been so good. Now we just have to keep our fingers crossed for the next game, and also hope that all these nasty little racists (boys, ofc) on Durmaz instagram slip and break a leg or two.

34 Comments

Anna-Maria

Hey Kenza, are you planning on doing Youtube again? We miss you there sooooooo much!! :(((
Hugs!

Reply
E*

Tyskland hade tur! Som han slängde sig nummer 9. Durmaz satt liksom och TITTADE på honom när han slängde sig. Fjantigt! Tyskland hade som sagt tur. Och vi fick en bortdömd solklar straff! Aja, nya tag på onsdag!!! :)

Reply
noor

I am really so tired of football haha, Can’t wait till it is over 😂

Btw, do you use any SPF on your face/body? I can’t find a good one to protect my skin from all the sun damage (dryness, dark spots, wrinkels etc). They all leave a terrible white mark on my face.

Reply
Diana

Kenza!
Jag älskar din klänning men hittar inte. Kan du länka den? SNÄÄÄLLAA *hundögon*

Reply
Solenn

Such a simple but cute look ! By the way, we all know that France is going to win the world cup right ? ;) xx

Reply
KATZ

Har märkt att många bloggare har börjat använda oldschool-strandväskor. Är det en trend? För jag ÄLSKAR den!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*