• header

24 H WITH MY SIS AND QUEEN B

För några dagar sedan fick jag ett sms från en vän på Live Nation som frågade om jag ville ha två svinbra biljetter till Beyoncé’s konsert här i Stockholm. (Ja, jag skriver Beyoncé för hennes man var liksom inte det vi var där för….lol sorry I ain’t sorry) Iallafall, min syster älskar B så jag hörde av mig till henne och frågade om hon ville komma upp till Stockholm och gå på konserten med mig och det ville hon såklart!

Hämtade henne vid tågstationen igår förmiddag och så gick vi och käkade brunch.

// A few days ago I got a text from a friend at Live Nation who asked if I wanted two really good tickets to Beyoncé’s concert here in Stockholm. (Yes, I write Beyoncé because her husband wasn’t really what we came for….lol sorry I ain’t sorry) Anyway, my sister loves B so I asked her if she wanted to come up to Stockholm and go to the concert with me and of course she wanted!

I picked her up at the train station yesterday morning and then we went for brunch.

Efter brunchen gick vi runt i Vasastan i typ två timmar och LENra pratade. Gud vad jag behövt min storasyster under det senaste halvåret när jag mått som sämst, jag hatar att vi bor så långt ifrån varandra. :-(

Jacka från BikBok, shorts från Levi’s, väska från Gucci och skor från Balenciaga.

// After brunch we walked around in Vasastan for like two hours and just talked. Gosh I’ve needed my big sister so much during these pass 6 months when I’ve been at my worst, I hate that we live so far away from each other. :-(

Jacket from BikBok, shorts from Levi’s, bag from Gucci and shoes from Balenciaga.

Tjejerna har ju sommarlov nu så jag ringde och kollade om de ville joina oss på en glass runt hörnet! Som jag älskar dessa små charmtroll. Ikväll ska de sova över hos oss. :-)

// The girls are on their summer break so I called and checked if they wanted to join us for ice cream around the corner! I love these two charming beans. Tonight they’re sleeping over at our place. :-)

Sen gjorde vi oss i ordning för konserten! Jag körde keps (del för att håret var smutsigt och dels för att gömma mig lite) och mina Acne-sneakers som min syster tycker är skitfula haha. Fast de blev ändå helt okej efter hon såg mina Balenciaga’s som hon tycker är de fulaste skorna någonsin….

// Then we got ready for the show! I had a cap on (partly because my hair was dirty but also to hide a bit) and my Acne sneakers which my sister thinks are really ugly haha. But they became pretty ok after she saw my Balenciaga’s which she thinks are the ugliest shoes ever…

Ahh så nära vi var! Konserten var riktigt bra, bäst var Queen B såklart (alltså kan jag få bli som hon i mitt nästa liv tack?!) och att få se min syster så glad över att stå så nära. Det är inte ofta man får se Beyoncé på så nära håll att man faktiskt ser hennes ansikte ordentligt liksom. Fan vad hon är bra, cool, vacker, vettig och bara POWER. Ja min syster alltså, men Beyoncé med. :-)

Kul fakta: min systers äldsta dotter har sagt att jag är mycket coolare än Beyoncé och sjunger bättre än henne (HAHA) och yngsta tjejen tror att jag ÄR Beyoncé…. Skönt att veta att de tror så högt om mig haha.

// Ahh we were so close! The show was really good, Queen B was the best ofc (seriously can I be like her in my next life please?!) and to see my sister so happy to be so close. It’s not often you get to see Beyoncé so close that you can actually see her face. Damn she’s so good, cool, beautiful, smart and just POWER. Well I mean my sister, but Beyoncé too. :-)

Fun fact: My sister’s oldest daughter have said that I’m much cooler than Beyoncé and sing better than her (HAHA) and the youngest girl believes I AM Beyoncé…. It’s nice to know that they think so much of me haha.

Idag åt vi lunch med mamma och sedan åkte syrran tillbaka till Malmö. Tråkigt, men vi ses redan på fredag igen för jag ska ner till Skåne! Ska till ett spa med en tjejkompis torsdag till lördag så min syrra och barnen kommer förbi där på fredagen för strandhäng. <3

Nu måste jag lägga ner datorn för Aleks brorsdöttrar kom precis ner, de ska som sagt sova här ikväll och vi ska iväg och köpa pizza nu. Puss, ha en fin kväll!

// Today we had lunch with our mom and then my sis went back to Malmö. Sad, but I’ll see her again on Friday because I’m going down to Skåne! I’m gonna visit a spa with a friend Thursday to Saturday so my sister and the kids will come by on Friday for some beach hang. <3

Now I have to put my laptop down because Aleks nieces came, like I said they’re gonna sleep here tonight and we’re gonna go and buy pizza now. Have a nice evening y’all! xx

55 Comments

Bella

cant say it often enough. I LOVE SUCH POSTS. they are the best. when you give us several snaps from your day and and write under each smth <3 beeing so close to B must be amazing. and to hear her voice in person and not through speakers from the phone/pc/tv whatever. oh and btw.. :D didnt you wear the exact same outfit (pink jacket, hotpants, crop top, gucci bag etc) on sunday? haha i saved the pic from your insta story (with the yellow underground) and you put it on your story sunday but your sister came monday..haha i am so anyoing i know…i am just to attentive when it comes to outfits. :DD

Reply
johanna

wow vilken upplevelse! Är inget direkt fan av Beyonce men hon är ju cool, och verkar leverera helt sjuka konserter!

Reply
L

Haha, när jag läste nu så tänkte jag precis samma, att jag tycker att de där skorna är det fulaste på länge 😄 Nu är jag ju inte speciellt modemedveten själv utan klär mig i det jag tycker är skönt och fint men tror att dessa looks från denna vår/sommar är något många kommer skratta åt om några år 🙈 Tack för ett bra blogg som innehåller lagom av allt!

Reply
Claudia

I agree with your sister 100%. These white shoes that you wear all the time are horrible and don’t do you a favor. I guess it’s this trend when pretty girls try to male ugly things look cool but not this time …they really are horrible haha. I hope this trend goes away ASAP. :D

Reply
noor

Your sister has such a natural looking face, she is really beautiful!

Am I the only one who do not like or get excited over Beyoncé?

Reply
jen

I don’t get excited over Beyonce either. Sure, she can sing, but I think she’s way overrated. There’s a lot of women who can sing, without there being such a big thing over it. Adele is one of those people. She’s amazing, but why treat someone like a “queen”…

Reply
S

Hat on to hide from what? :D Sorry, I’m not from Sweden so I don’t know, but was the hat on because people would go crazy if they saw you haha?

Reply
Josefina

Det syns faktiskt att ni är systrar tycker jag! Det enda som skiljer er åt är ju själva stilen. Vackra kvinnor <3 syskontid är så viktig, håller med dig, särskilt ju äldre man blir så uppskattar man det mer, väntar på att mina småsyskon ska uppskatta det lika mycket som mig och vår storasyster haha. Kram!

Reply
Anonym

Hej! En fråga: hur gamlar var du och Aleks när ni flyttade ihop och hur länge hade ni varit tillsammans?

Reply
Josefin

Hej! Har ställt denna fråga hos en del andra influensers och tänkte så göra även här.

Ställer denna fråga för att jag på riktigt är nyfiken. På vilket sätt tycker du Kenza/ni läsare att yrket som influenser är ”försvarbart”? Vad bidrar egentligen yrket som influensers med? Jag har hört många influensers säga att deras yrke går ut på att inspirera folk. Men inspirera till vad? Min åsikt är att yrket influenser bara bidrar till en ”mer-hets”. Träna mer. Shoppa mer. Spara mer. Sminka mer. Fler kläder. Dyrare mobilskal. Umgås mer. Äta bättre. Finare hy. Bättre bilder. Resa mer. Dyrare väskor. Äta dyrare. Tyvärr är det så att många inte har råd/tid att leva så som många influensers gör. Hur är det då tänkt att influensers ska inspirera? Allt yrket gör är ju att hetsa folk till att leva det liv som ytterst få har råd/tid med, vilket i sin tur leder till stress och ångest. Eller? Vad tycker ni andra?

PS. Ja, jag har ett val att inte följa influensers och det valet har jag också fullföljt. Kikar bara in här för att ställa denna fråga.

Reply
noor

I have translate your comment with Google Translate, but do you mean why we follow influencers and what we think of them?

If so, I follow a couple of blogs/YouTubers only because I find them inspirational. They motivate me to do things, to take care of myself when I dont want to (when I’m feeling down). They inspire me indeed to travel and live life to the fullest. Because influencers motivate me in a positive way. At least the one that I am currently following. So yes, they inspire me to do things, and not to stay all day in bed (which I hate!).

Greetings from Belgium

Reply
Annie

Förstår din fråga men tänker också ur det perspektivet att det faktiskt finns väldigt många yrken som ej bidrar till en bättre värd som huvudsyfte? Visst, läkare, lärare, sjuksköterska är sådana yrken med som exempelvis;

Jobba med design/mode = bidrar också till ökad köphets, ökad användning av resurser mm
Jobba på bank = bidrar till att skuldsätta folk (inte bara såklart men delvis)
Jobba som säljare = ökar också köphets, packar på folk prylar som kanske egentligen ej är supernödvändiga såsom smink, teknik, bilar mm
Jobba som entreprenör ex ta fram en ny produkt = också ökad köphets

Så tycker nog influenser är liknande yrkena ovan? dvs ett sätt att tjäna pengar men som kanske inte i första hand bidrar till en bättre värd, vilket det tyvärr är få yrken som gör.

Reply
Dixi Wonderland

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för jag vill inte att detta ska tolkas fel då jag vet att du är sjukskriven men din blogg har blivit så himla mycket mer du sen du sjukskrev dig från Ivyrevel och inte gör så många samarbeten. Förstår att allt handlar om tid och prioriteringar men jag som har följt dig från start har verkligen saknat dina personliga inlägg. Du behöver inte dela med dig av dina djupaste tankar men inlägg som detta gör mig så glad. Glad för er skull men också för att det på ett sätt får en att tänka på när du reste runt för att se TH :) Naturligtvis så vill jag bara att du ska må så bra som du bara kan men du ska veta att dina uppdateringar uppskattas. Förstår att det förmodligen kommer bli mindre när du är tillbaka på jobbet men ville ändå att du skulle veta detta uppskattas :)

Reply
Lovisa

Åh vad roligt med syskonhäng! Till helgen kommer min bror till Sthlm från Skåne :D och vad fina ni är, din syrra är 100% babe kan du hälsa! Kram till er <3

Reply
Sara

Alltså syskon är ju verkligen bland det bästa som finns på denna jord <3
Och din syster är så himla söt på den första bilden! (Ja de andra också såklart)

Reply
ISA

Åh, VEM skulle ens säga nej till den frågan om biljetter va?! ;) Hade så gärna varit där, alla verkar ge det 10 av 10!

Reply
Sarah

Åh va mysigt ni har haft det! Du och din syster är så lika, otroligt vackra båda två :)

Reply
Anna

Hur kommer det sig att hon bor i Malmö?Saknar hon inte sthlm?Antar att hon kanske pluggat där nere?Bara lite nyfiken :))

Reply
Sara

Hej,

Härliga bilder, var åt ni brunch? Ser fantastiskt ut och ska själv ha besök på fredag och vill äta brunch då!

Reply
Julia

My boyfriend once thought you were Beyonce too when your blog was open on our computer 😄 You look a bit alike but I can’t tell what it is!

Reply
🖤

I must agree with your sister! Both the shoes are soo damn ugly haha!! But it is none of my business so keep up the good work and thanks for a good blog🤗

Reply
leonore

Hej, måste fråga dig va hade du för örhängen på ditt bröllop? gifter mig snart och har sån beslutångest. <3

Reply
Maria

You and Beyonce are really look alike! Btw, I think i’m the only one who didn’t like her music at all :D (and you are coller, I agree with your niece!)

Reply
s

Men gud så lika ni är!!!!!! Fattar inte folk som skriver att ni inte är det. Hon är en äldre version av dig med en annan stil. Så snygg!

Reply
Petra

Så fina ni är ihop. Din syster ser ut att vara en mysig storasyster. Vacker! Fina bilder på er.

Reply
Alicia

Du är SÅ JÄVLA GRYM!!!!

Har alltid tyckt och kommer alltid att tycka att du är den mest jordnära, snällaste, finaste bloggaren av dom alla!!
Och som du kämpar ❤️

Reply
Maiken

Åh vad roligt! Jag måste säga att trots att du och din syster inte är jättelika så är du oerhört lik hennes barn! Där är det ingen tvivel om att ni är släkt! Kramar <3 <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*