• header

IT’S OVER :-(

Skirt from Nelly here (adlink) and custom made Adidas tshirt (with Kenza on the back haha)

Titta så glada vi var innan matchen drog igång! Faaaaan så himla tråkigt att det inte gick hela vägen… Började nästan gråta haha. Men vad bra Sverige har spelat, att vi ens tog oss såhär långt är ju svinbra. APPLÅDER till laget! Så trist också att VM snart är över, och att nästa VM är på vintern för halva grejen med VM är ju sommar + fotboll + häng med vänner. Undrar vad man gör under nästa VM dock…. Jag och Ines pratade precis om det, ens liv lär ju se helt annorlunda ut? Om 4 år är jag 31 och då har vi förhoppningsvis små kids hemma.

Nu ska vi käka thaimat och sedan se Ryssland – Kroatien.

// Look how happy we were before the game started! Craaaaaap it sucks that we’re out… I almost started crying haha. But Sweden has played so well, and it’s awesome that we even got this far. Cred to the team! It also sucks that the world cup is almost over, and that next world cup is during winter because half the deal with it is summer + football + hang out with friends. I wonder what we’ll be doing during next world cup though… Ines and I just talked about that, our lives will probably be completely different? In 4 years I’ll be 31 and hopefully we’ll have kids at home.

Now we’re gonna eat thai food and watch Russia – Croatia. 

27 Comments

Elina

Fruktansvärt stolt över vårt landslag! De har spelat otroligt bra, och som ett LAG verkligen! :) Såg matchen på storskärm på Stora Torget i Västerås (vet att du har släkt här, hehe) med en massa folk. Stämningen var bra och massvis med applåder efteråt, trots förlust.

Reply
Karin

Jodå, finns många som bryr sig om det. Sen finns det tyvärr många män som är kränkta p.g.a att de svenska damerna är högre rankande än männen enligt FIFA och de har stort behov att få uttrycka sig haha :) Men ju längre de tar sig i mästerskapet desto fler bryr sig. Ser fram emot att heja fram vårt grymma landslag nästa år. Hur grymt vore det in om vi fick en ny final ala OS 2016? <3

BeingIsabella

Your matching outfits are so cute! You manage to look fabulous and chic for really any occasion! I’m assuming the skirt didn’t come with the top, thus you did an awesome job pairing them together. It’s like a girly and sporty look combined – perfect :D

http://www.beingisabella.com

Reply
Rebecca

Hej :)

Du har så fina tänder. Kan du rekommendera någon klinik eller sånt man beställer hem själv? Höra med kompisar om något prisvärt som funkar??

Skulle vara så tacksam. Helst inte bara reklam för stt du får pröjjs – utan något du vet funkar.

Så fina tänder har du.. :-)

Samt vet du hur ofta man behöver göra om?

Reply
Matilda

Så himla tråkigt att det är över för Sverige, men faaan va grymma vi var så länge det varade!! Sån fin gemenskap <3

Reply
Rebecca

Superkul att vi tog oss såhär långt i alla fall! Hoppas du får en superfin söndag! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, kram <3

Reply
J

“Förhoppningsvis små kids”? Euw vilken äcklig mardröm. Skulle inte kunna föreställa mig ngt värre. Hur kan man sätta sitt egna liv åt sidan för ngt sådant vidrigt?

Reply
S

Åh vad trevlig du verkar vara!
Tips när folk har andra drömmar/planer än du, var bara tyst!

Reply
Martina

Så skönt att det är snart är över. Hur intressant kan det bli att kolla på män som springer efter en fotboll, ramlar stup i kvarten.. Nej, tacka vet jag att det är över snart. Det är väl bara fåtal matcher kvar innan vinnaren koras. Och ingen är gladare än mig.

Reply
Frida

Gud jag får ÅLDERSKRIS av att du är 31 om fyra år. Har läst din blogg sedan du bodde hemma och sjukt nog aldrig kommenterat men det där var bara för mycket för att härbärgera.

Reply
Denise

Har sett att väldigt många reagerar på att du igen inte markerar sponsrade inlägg/resor som just spons 😕 kommer du ta upp det i vloggen?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*