• header

ÖLAND SNAPSHOTS

Bikini from For love and Lemons

Shorts from Levi’s, top from For love and Lemons

Little Nellie <3

My jumpsuit is from Elsa Hosk x Bik Bok, heart shades from Ivyrevel

Klara’s family’s cute summer house

Get my skirt here, top here and shoes here (adlinks!)

Get my top here and skirt here (adlinks!)

Shorts from H&M, top from Nelly

En massa bilder från våra dagar på Öland! Vi körde ner dit tisdag morgon (tog ca 5.5 timme) och stannade till fredag eftermiddag. Klaras mamma, hennes sambo och Klaras brorson var också där och vi hade det så mysigt ihop. Det enda vi gjorde var att spela spel, gå promenader, sola och äta massa gott. Det var så lugnt och skönt där ute, och jag blev om möjligt ännu mer sugen på ett eget landställe. Vi MÅSTE ha det till nästa sommar!! Inte bara för vår egen skull utan även för Manis, han mår så himla bra när han får vara fri ute i naturen och jag vill verkligen ge honom det under han sista år (9 år, han ska ju bli 20 hehe) i livet. Jag måste övertyga Aleks att vi kan titta på ställen lite längre bort än 1,5 timme från Stockholm. Man kommer ner i pris rätt ordentligt då.

Är så glad över att vi valde att åka till Öland istället för Ibiza. Pangväder hade vi också!

// Lots of photos from our days at Öland! We drove down there on Tuesday morning (it took about 5.5 hours) and stayed til Friday afternoon. Klara’s mom, her man and Klara’s nephew were also there and we had such a cozy time together. We did nothing but play games, go for walks, tan and eat lots of delicious stuff. It was so nice and peaceful out there, and now I want my own summer house even more. We NEED that to next summer!! Not only for us but also for Mani, he is so happy when he gets to be free out in the nature and I really want to give him that for his last years in life (9 years, since he’s gonna be 20 hehe). I have to convince Aleks that we can look at places further away from Stockholm than 1,5 hours. It’s so much cheaper. 

I’m so glad we chose to go to Öland instead of Ibiza. We had amazing weather too!

45 Comments

Mathilda

Jaaa längre bort!! Man åker ju iväg till lantstället för att komma bort! 😁 2-2,5 timme är ingenting om man tänkt stanna längre än över dagen :) Gör det för Manis skull!😍😘

Reply
Dixi Wonderland

Du ser verkligen ut att ha haft det hur bra som helst :D Bonzo älskar när vi åker ut till min sambos farmor och farfar. Dom bor ca 20 min bort i skogen och han är så lycklig när han får komma dit och springa lös i deras stora trädgård <3

Reply
Emelie

Men alltså, Kenza, har du gjort brösten? Eller har de alltid varit så stora? Omg!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Nej jag har inte gjort mina bröst! De varierar i storlek beroende på var jag är i menscykeln.

Reply
Emelie

Juste, så kan det ju vara så klart! Blev bara så chokad av bl.a. bild 4. Iaf ska du ha tack för en fin blogg!

Reply
@inredningsdesign / Instagram

Du kan bli min granne i Skummeslöv (utanför Båstad på västkusten). Grannen byggde en arkitektritad villa som nu ligger ute för 10 miljoner (hehe). Vill ha någon rolig att umgås med här på sommaren haha. <3

Reply
Linn

Oj vad du har opererat boobsen.
Booba på!!!! Trodde du struntade i en sån sak
men uppenbarligen inte ;) jobbigt.

Reply
Julia

Glad you had a nice little vacay in your own country with amazing weather! 💖

Reply
BeingIsabella

This sounds like the perfect little getaway. Sometimes, these quiet trips are much better than full out planned, international trips! But of course, you can’t go wrong with those either. I especially like the outfit you wore biking. It’s so summery and looks super comfortable and breezy. I just ordered the shoes from Nelly that you are wearing there too. You’ve been raving about them so much I figured it was about time I got a pair. They’re also a great dupe for the Tory Sport ones which I have been eyeing.

http://www.beingisabella.com

Reply
S

Titta på sommarställe i vackra Dalarna. Vi bara älskar Dalarna här hemma. Tar drygt tre timmar till t ex Leksand som är sååååå fint.

Reply
Kristina

Hej! Först och främst måste jag bara säga att du har en fantastisk blogg! Sen vill jag gärna tipsa om att Hälsingland har ett stort utbud av många fina sommarhus! Det tar visserligen 2,5-3 timmar med bil att komma upp till Hälsingland från Stockholm men ni kommer att få otroligt mycket för pengarna så det kanske är värt att kika på ändå :) Ni kan ju få en riktigt fin hälsingegård för knappa miljonen för tusan! Kramar ❤️

Reply
Sonia

Hel ditt liv går ut på att ta bilder och du tycker livet är sååå jobbigt. Du måste ut i verkligheten och verkligen känna och se vad jobba hårt egentligen innebär. Läkare som utför operationer i dygn är jobbigt, barn som lider av fattigdom är jobbigt, folk som lider av att inte kunna försörja sin familj ör jobbigt. Du knäpper ett par bilder per dag och tkr sen att du är utbränd… vart är världen påväg☺️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: För det första, jag har aldrig sagt att jag är utbränd för det är jag inte (tack och lov). För det andra, man kan gå igenom en tuff period utan att vara läkare eller fattig.

Reply
Hanna

Nu får du nog uppdatera dig lite;)! När är det ni ska till Montenegro? Och hur länge ska du ha semester?

Kram

Reply
Anonym

Fast du har ju klagat förr på att de blir mindre och mindre och nu är de plötsligt bara runda, så det är klart folk spekulerar, även om det inte ger dem rätt. Either way, ditt val! :)

Reply
Kerstin

Så fina bilder!! Pastan såg sååå god ut, jag undrar om du har ett recept på den som man kan sno, hihi :)!

Reply
Linda

hej om du letar sommarhus kan jag rekomendera sommarstugor vid sjön Tisaren utanför Hallsberg mycket natur och nära till örebro

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*