• header

PREPARING FOR MONTENEGRO

Bodysuit from Ivyrevel here (adlink/reklamlänk), shorts from Levi’s, sneakers from Balenciaga

Såhär ser jag ut idag! När jag förbereder för vår Montenegro-resa. Packar, springer ärenden (min vloggkamera pajade på Öland så var tvungen att köpa en ny! Öland-vloggen kommer upp i helgen förresten :-)) och jag måste även lämna Mani till mamma och lämna nycklar till en vän som ska bo här osv. Vi åker tidigt imorgonbitti och är borta 10 dagar. SÅ NICE. Vi har hyrt en villa hela gänget och jag ser fram emot poolhäng, grillade middagar, spelkvällar, och såklart pljeskavica i mängder haha. Det ska även bli kul att träffa Aleks släktingar igen, tycker det är så mysigt att vi ses där varje år. Det känns lite som mitt extrahem! :-)

// This is what I look like today! When I’m preparing for our Montenegro trip. I’m packing, running errands (my vlog camera broke in Öland so I had to buy a new one! My Öland vlog will be up this weekend btw :-)) and I’m also gonna leave Mani to my mom and leave my keys to a friend who’s gonna stay here etc. We’re leaving early tomorrow morning and will be gone for 10 days. SO NICE. We’ve rented a villa and I’m looking forward to hanging by the pool, eat grilled dinners, game nights, and of course loooots of pljeskavica haha. And it will also be fun to see Aleks family again, I think it’s so cozy that we meet there every year. It feels a bit like my extra home! :-)

34 Comments

kate

Howard did you jest Alex? And he speaks serbian so how did you communicate at the beginning?

Reply
Sew

They are both Swedish. They do have roots in other countries, but they’re Swedish. :)

Reply
Lollo

Gud vad taggad jag blir på vloggar! ÄLSKAR din blogg men i dina vloggar (som jag nu sett om ca 5 ggr haha) känns det som att din härliga personlighet kommer fram mycket mer vilket är så kul <33

Reply
Amanda

Åh vad härligt. Har du lärt dig prata serbiska? Eller de kanske kan engelska bra. Själv har jag en pojkvän som är thai och familjen i Thailand kan knappt någon engelska så jag pluggar för fullt för att lära mig thai och det går bättre än för väntat faktiskt. Fast svårt är det!
Undrar bara då det är intressant hur folk tänker. Vissa vill inte lära sig och vissa vill. Inget som är rött eller fel :)

Kram på dig!

Reply
BeingIsabella

10 days in Montenegro, spending time with Aleks’ family, that sounds like such a fun trip! I’ve never been to Montenegro but I’ve heard wonderful things about it. Supposedly the weather is beautiful at this time of year so you are very lucky. Make sure to keep us updated on all your fun plans!

http://www.beingisabella.com

Reply
Brigitta

Can’t wait for the vlog *.* Have a nice trip, I’m so jealous, wish to be somewhere near to any seas :D Im dying here in Hungary in this hot weather.

Reply
Malin

Ska själv till Montenegro för första gången i augusti! Vi ska bo i Sveti Stefan och åka till Budva lite då och då. Kom gärna med tips!!! XX

Reply
Josephine

Hej!
Tänkte bara komma med ett litet förslag:
Varför gör du inget inlägg där du tipsar om de bloggar du själv läser? Exempelvis bloggare som inte riktigt slagit igenom än, men trots det kämpar på? Ge dom lite hjälp på traven vetja! Är övertygad om att en länk från dig skulle ge dessa bloggare mycket uppmärksamhet!

Vore kul o hitta lite nya bloggar att läsa!

Reply
Sara

Skulle vara jättekul om du gjorde ett inlägg om hur du packar när du reser. Vore kul att se hur du tänker/packat och kanske få lite tips

Reply
K

Ja jag skulle också vilja veta vilken kamera du använder till din Vlogg? Tack på förhand!! :)

Reply
Amanda

Åh vad kul!! Bokade precis resa till montenegro. Kan du inte dela med dig av dina bästa tips?? Xx

Reply
Emma

Jag och sambon ska till Montenegro för första gången i augusti och som vi längtar! Det var dina bilder från förra resan dit som gjorde att jag fick upp ögonen för destinationen. Ser så mycket fram emot massa bilder och grymma tips på bästa Ćevapčići och massa annat! Njut ordentligt!!

Reply
Conny

Jag vet inte hur du brukar återkoppla? Men det skulle vara roligt att veta lite om din nya vboggkamera. Vad som är viktigt att tänka på när man skaffar en osv.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*