• header

SUNSET

Watching the sunset ♥

Imorgon är denna underbara resa slut…. :-(( Tio dagar har gått fortare än någonsin och det är dags att flyga tillbaka till Stockholm. Något jag verkligen kommer sakna (förutom typ…ALLT) är dessa vackra solnedgångar. Solnedgången i Montenegro är verkligen något speciellt, det blir så himla vackra färger när solen går ner bakom de höga bergen! Bilderna ovan tog jag en dag när vi stannade till längs vägen påväg hem från stranden och jag och Ines tvingade våra män att ställa upp på töntiga pussbilder. ;-)

Två saker att se fram emot veckan som kommer: en rolig plåtning på tisdag med Ivyrevel, och……vår allra första bröllopsdag! Nästa söndag har vi varit gifta i ett år!! <3

// This lovely trip ends tomorrow… :-(( Ten days has passed faster than ever and it’s time to go back to Stockholm. One thing I’ll definitely miss (except for….EVERYTHING) are these beautiful sunsets. The sunset in Montenegro sure is something special, the sky is filled with such beautiful colors when the sun sets behind the mountains! I took these photos one day when we stopped along the road on our way home from the beach, and Ines and I forced our men to take silly kissing photos with us. ;-)

Two things I’m looking forward to this upcoming week: a fun photoshoot on Tuesday with Ivyrevel, and….our very first wedding anniversary! Next Sunday we’ve been married for one year!! <3

22 Comments

Alessia

Hej!! Först måste jag säga att jag verkligen älskar din blogg. Sen tänkte jag höra om du har möjlighet att tips om bästa upplevelserna/saker att göra men främst restauranger att äta på i Montenegro? Ska dit om ett par veckor och det hade varit så så roligt att läsa :-)

Reply
Jasmina

Hei, fineste! 😍
Hvilken solfaktor/solkrem brukte du på ferien din? Jeg har vært på ferie i Croatia i 4 uker nå, men har nesten ikke fått noe farge 😩 selv om jeg er croatisk! Din tan er såå perfekt! 😍
Glad at du har hatt en fin ferie i Montenegro ❤️ God tur hjem!
Kyss 💋

Reply
jen

det är ju extra lätt för Kenza att få färg eftersom hon är halvafrikan!
man ska inte ta mindre i solskydd bara för att man vill ha mindre färg. det solskydd gör är att skydda din hud mot att inte bli bränd. man får ändå brun färg.

Reply
BeingIsabella

These sunsets are spectacular! I can see why you will miss them so much :) The way you see the rays of light as the sun sets behind the mountain is so beautiful. The clouds that radiate with the sun shining behind them and the beautiful purple toned blue sky! I would give anything to be able to experience this every week! (I say this as it’s dark and stormy outside my window hehe)

http://www.beingisabella.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*