• header

IVYREVEL X 3

– In collaboration with Ivyrevel –

Hazel jacket here // Farou pants here // earrings coming soon

Godiva body here // Rare skirt here // Rebel jacket here

Rare skirt black here // Orage top here // necklaces coming soon

Tre looks med mina favoriter bland våra höstnyheter! Jag vet, det är fortfarande juli och dessutom tropisk hetta i hela Sverige (gissa om jag svettades när vi fotade detta idag haha) men om ni är sugna på att ladda upp lite inför hösten – använd min rabattkod KENZA25 som ger er 25% rabatt på hela ivyrevel.com. Koden är giltig idag och imorgon! :-)

PS. Vet att många av er hatar på dessa Balenciaga-skor men låt mig säga er att det var bannemej ett av mina bästa köp nåååågonsin. Har nog aldrig burit ett par skor så mycket som dessa haha! Tycker de passar till allt, ja till och med kostym. ;-) Nu ska jag packa ihop mina grejer här på kontoret (yes, I’m back!) och röra mig hemåt. Handla en trevlig middag påväg hem också, jag är sugen på laxpasta!

// Three looks with my favorites from our fall news! I know, it’s still July and tropical heat everywhere (can you imagine how much I was sweating when we shot this today haha) but if you want to get ready for some fall – use my discount code KENZA25 that will give you 25% off everything on ivyrevel.com. The code is valid today and tomorrow! :-)

PS. I know many of you are hating on these Balenciaga shoes but let me tell you this, it’s seriously one of my best purchases eeeeeever. I don’t think I’ve ever worn a pair of shoes as often as these haha! I think they go with everything, yes even a suit. ;-) Now I’m gonna pack my stuff here at the office (yes, I’m back!) and go home. Buy a nice dinner on my way home too, I’m craving for a salmon pasta!

31 Comments

L

i guess its a matter of taste, i really like them as well and i think they go with pretty much everything like u said, my only “meh” moment arises because you are a fashion blogger so its not very interesting to see the same thing over and over again. you used to have such a mixed style – laid back to glam and i felt it was very inspiring. but we all grow up, evolve, so maybe its new you and im still a fan!
have a great week

Reply
Bella

I AM SOOOO IN LOVE WITH THE SECOND LOOK!!!!! omg!!! those nice nude color, it looks so expensive *.* i dont even mind the shoes with it so in love am i with the look haha…but the chains in the 3. look are also yum…and the top with the cut in the sleeves….welll damn…really super nice pieces!!!! whats your favorite look out of the 3? :))

so happy to hear that you are back at the office :)) Hope you feeling good to be back. <3

Reply
Sara

Vad har du för storlek på kavajen & kostymbyxorna? :D Är Ivyrevels kläder små eller stora i strl? Jag är 160cm, väger 56kg, kan därför ha både XS och S, så jag blir lite osäker på vad jag ska välja. Hoppas du hinner svara innan rabatten går ut🙈🙈😇

Reply
Nate

Surt att ja beställde kläder i lördags 28/7 från ivy och idag hade ja haft 25 % är dock sjukt taggad ändå ni har så himla fina saker 😀👍🏻😅🌼🙈

Reply
J

Delar med dig av mat recept som du brukade göra förr och även bild ! Det tycker jag är mysigt :)

Reply
Nadine

Så grymt snygg!! Älskar kostymen! Tänkte beställa den men undrar vad du bär för storlek? Pusss

Reply
Sanna

Hej. Den svarta klänningen är HELT fantastiskt. Dock får jag fram en annan när jag trycker på länken under. Kan du länka den du har på dig? (Vet inte om det påverkar att jag bor i Spanien) Jag skulle så gärna vilja klicka hem den innan rabatten är slut. Kram.

Reply
Alva

Jag förstår det som att det är en kjol och top, inte en klännning. Kanske därför det blir “fel” när du klickar på länken?

Reply
Amanda

Är en kjol + topp! :) länken med kjolen är med en annan topp än vad Kenza har

Reply
Zelle

Jag tror att denna trend med stora skor parat med strumpor är något vi alla kommer kolla tillbaka på och ba…. vaf-aan tänkte jag? Även om det kanske känns trendigt och snyggt nu haha! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*