• header

MONTENEGRO VLOG

New vlog up on my channel! Don’t forget to subscribe here ♥

Dags för en ny vlogg! Känns SÅ kul att köra Youtube igen och jag ska försöka fortsätta posta där med jämna mellanrum. Här kommer första vloggen från Montenegro! Ni får hänga med oss under två semesterdagar där. Åh längtar tillbaka när jag ser detta! <3

// It’s time for a new vlog! It feels SO much fun to do Youtube again and I’ll try to continue post there every now and then. Here’s my first vlog from Montenegro! You get to join us during 2 vacation days there. Oh I want to go back when I see this! <3

38 Comments

Dixi Wonderland

Så himla uppfriskande att se någon som inte har 45 jävla smiley gubbar och ljudeffekter i sin vlogg. Fortsätt gärna med denna redigeringen :*

Reply
Benni

Ursäkta men så oerhört fjantigt att göra en vlogg på engelska? Skolengelska dessutom? Tror ni att ni är några världsstjärnor? Tror ni att kändisar i Hollywood eller London sitter och läster svenska bloggare?? Väx upp!

Reply
Sara

THis comment is so stupid as fuckl!!! kenza has more than enough non swedish follower…a ton of germans follow her, an ton of norwegian, usa, london, russia (where she even has a big fangroup dedicated to her), poland, spain, italy and on and on….so we all appreaciate it that she speaks english because that is a language almost everyone understands these days!!!!

Reply
Denise

Neh Maja, men tydligen får hon bara prata engelska om kändisar från Hollywood tittar på henne 😂😂😂 hur man, som den där människan, inte kan förstå att engelska används för att följare över hela världen ska kunna förstå är beyond me

Reply
Sandra

Jag gillar bättre när hon vloggar på svenska det flyter på bättre. Förstår om hon vill växla hon har ju väldigt många som kommenterar på engelska iallafall så de är nog många läsare världen över.

Reply
Tereza

Sooo nice, I can watch it again and again! I’m from Czech republic and it’s really funny how some words are similar in serbian. For example palačinka! I didn’t know that!

Reply
Nadia

Very nice vlog. You look happy! May the happiness stay with you always. Keep up the good work 😊

Reply
Stina

Alltså sorry girl men gud vad pinsamt att leva ett sponsrat liv där man inte ens betalar något ur sin ficka, inte ens sin 1års dag eller något och får precis allt gratis, tillomed resor. Sen sitter man ändå och klagar på att det har varit ett ” jobbigt” år, snälla gumman få lite mer perspektiv på livet tack. Du lever ett liv som många andra drömmer om. Varför ska man då sitta o klaga på ” sina dåliga dagar” endast för att passa in i samhällets normer o visa alla ” ååh titta på mig jag mår oxå dåligt”
Seriöst pinsamt att Leva som dig när många andra influensers faktiskt betalar för sitt hus,resor osv inte som dig haha, såg upp till dig förut men nu är det inte ens kul att bli ” inspirerad” av någon som får allt gratis just pågrund av sitt utseende liksom wtf, det handlar ju bara om tur du jobbar knappast, sitter bara hemma o leker att du mår dåligt
Ska bli så skönt att avfölja dig precis överallt. :)

Reply
Denise

Upprörda på vad exakt? Hon har ju haft ett jobbigt år, hennes pappa dog ju för i helvete, och hon har fått reda på något skittråkigt (nog många av oss har gissat oss fram till vad det är). Men hon klagar bara då tycker du/ni?
Hennes jobb är hennes ansikte, hennes blogg. Klart som fan hon tjänar pengar på det då. Gillar du det inte så lyssna på ditt eget råd och avfölj henne.

Reply
Jul

Idiot hennes pappa har gått bort + att hon har hälsoproblem så stick och brinn din sjuka människa.

Kram på dig Kenza ❤

Reply
Emma

New follower here! Found you on YT! You seem so friendly! And I love your necklace in the vlogg! Where is it from??😍

Reply
Blä

Du verkar inte alls ödmjuk, vilket jag tyckt tidigare.
Sen mår man nästan dåligt när man ser hur mycket du konsumerar (kläder) Nytt nytt nytt.

Reply
Malin

Åh snälla vad heter låten i början och ca 3 minuter in i filmen? Haha har försökt leta i över en timme nu! :((
Tack och kram!

Reply
M*

ÄLSKAR dina vloggar!!! Uppskattar all tid och energi du lägger på att göra dem!!! Keep it coming!!! <3 <3

Reply
Nina

Hi Kenza, I really enjoy watching your vlogs and I’m so glad you have a new one!! Looking forward to more YouTube videos from you :-) xxxx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*