• header

3 TIP OF THE WEEK

Okej om ni någon gång går förbi mig och känner WOW vad gott hon doftar, här har ni svaret! Haha. Använder inte ens parfym längre för denna body mist från Other stories räcker. Luktar kokos och vanilj, mmmmm. Body mist är ju mycket mildare också, b bra för oss som får ont i huvudet av starka parfymer. Dock känns den väldigt somrig, så jag kanske går tillbaka till min YSL-parfym när hösten kommer!

Kostar 150 kr hos Other Stories.

// Okey if you ever walk pass me and think WOW she smells so good, here’s the answer! Haha. I don’t even use perfume anymore because this body mist from Other stories is enough. The scent is coconut and vanilla, mmm. And body mist is a bit more soft, so it’s good for us who gets a headache from strong perfumes. It’s very summery though, so I might go back to my YSL perfume when fall comes!

Costs 15 euro at Other Stories. 

Jag ÄLSKAR ju stora statement-smycken och framförallt örhängen. När hösten kommer vill jag gå klädd i stickade tröjor och ett stort örhänge i ena örat. Mer glam till vardags känner jag! Detta örhänge från Acne Studios fick det att pirra till i magen på mig, tills jag såg prislappen på 3500 kronor. Nä. Okej om det var ett smycke jag hade burit dagligen, men inte ett örhänge jag bara kommer bära någon gång ibland. Så nu börjar jakten på ett liknande fast billigare!

// You know I LOVE big statement jewelry and mostly earrings. When fall comes I want to be dressed in knitted sweaters and a big earring in one ear. More everyday glam to the people! This earring from Acne Studios gave me butterflies in my stomach, until I saw the 400€ price tag. Nope. Okey if it was a jewelry I would wear every day, but not a earring that I might wear just every once in a while. So now I’m gonna start looking for a similar but cheaper one!

Känns som att det var en evighet sedan jag var på bio vilket är tråkigt för jag älskar verkligen bio. Jag och syrran var dock på bio nu när jag var och hälsade på nere i Skåne! Vi såg skräckfilmen Hereditary. Eller jag skulle nog säga att första halvan av filmen var typ drama/mystery, och sedan spårade det. Jag gillar skräck och tyckte denna var riktigt spännande och bra. Väldigt otäcka scener ibland som gjorde att vi satt och höll för ögonen haha. Och sedan gick vi därifrån och ba….wtf? Det tog en stund av tänkande innan allt föll på plats.

After the family matriarch passes away, a grieving family is haunted by tragic and disturbing occurrences, and begin to unravel dark secrets.

Skräck på bio (så länge folk inte sitter och skriker, skrattar och stör) är ju bäst! PS. Den har 7.6 på imdb men det är ju faktiskt helt okej för en skräckfilm. :-) PS2. OMG det var så många bra trailers innan!!!! Fan va vi ska gå på bio i vinter haha.

// It feels like forever since I were at the cinema which is sad because I really love cinema. Me and my sis were at the cinema’s now when I was in Skåne though! We saw the horror movie Hereditary. Or I would say that the first half was drama/mystery, and then it went nuts. I love horror and I thought this one was really exciting and good. Very scary scenes that made us cover our eyes haha. And then we walked out of there and like…..wtf? It took a while for us to think before all the pieces came together. 

After the family matriarch passes away, a grieving family is haunted by tragic and disturbing occurrences, and begin to unravel dark secrets.

Horror movies at the cinema (as long as people don’t scream, laugh and interrupt) are the best! PS. It has 7.6 at imdb but that is pretty alright for a horror movie. :-) PS2. OMG there were so many good trailers before the movie started!!!! Damn we’re gonna visit the cinema so much this winter haha.

15 Comments

Sara

Jag köpte en klänning från Ivyrevel. I fejkläder den kostade 1500 men priset sänktes till 500 kr fortfarande inte värt det med tanke på att det inte är läder/skinn. Klänningen ska kosta minst 300 kr!! Inte 1500. Its a no no for me

Reply
Anna

**Klänningen ska kosta högst 300 kr..
Varför köpte du ens klänningen från början då? Jag tycker det är bra att vi går ifrån användningen av äkta läder/skinn, för djurens skull <3

Reply
Denise

Du menar den ska kosta max 300 va? Varför? Bättre att det är fejk än äkta smh 😒

Reply
Mersa

Jag gillar inte skräck men såg den där filmen på bio. Ich kunde inte hålla mig för skratt. Den var inte läskig. Tyckte den var dåligt gjord. Jag är lättskrämd annars. Haha

Reply
Louise

Önskar att det kunde komma en RIKTIGT bra skräckfilm någon gång.. blev faktiskt mer “rädd” för trailern till filmen än själva filmen.. nä, det var länge sen jag såg en så dålig film öht. Slösade 2 timmar av mitt liv på den där skiten! lol

the Nun däremot! Den håller jag tummarna för. Varken the Conjuring eller Annabelle är ju värda att nämnas men trailern för the Nun – där flög det popcorn! lol

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha vaaa jag tyckte den var bra! Men jag gillade iofs Conjuring också, och tycker the Nun verkar riktigt dålig haha :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*