• header

CASUAL SUMMER LOOK

Top from Sabo skirt // skirt from For love and Lemons // bag from Cult Gaia // earrings from Ivyrevel // sandals from Inuikii

En look från Montenegro! Har lite bilder kvar därifrån att visa er.. Iallafall, man kan tro att toppen och kjolen hör ihop men ickkkke! Från två olika märken dessutom. De passade dock rätt bra ihop eller vad säger ni? :-)

Får passa på att bära lite somriga outfits nu för det ska tydligen regna från lördag och framåt. Jag kommer vara hemma nu fram till den 25e vilket känns skönt för jag älskar rutiner med jobb, bra mat och träning, men sedan väntar några dagar i Grekland! Ska dit och segla med DW och ett gäng tjejer, hur härligt?! Jag skulle egentligen varit borta en vecka men det krockar med jobb så jag får hoppa av båten och åka hem tidigare. Då är sommaren officiellt över för mig, men jag har en rolig resa i höst att se fram emot… Mer om den sen!

// A look from Montenegro! I have a few photos left from that trip to show you.. Anyway, you might think that the top and skirt belong together but noooope! From two different brands. They matched pretty good though, or what do you say? :-)

I’ll have to take the chance to wear summer outfits now because apparently it’s gonna rain from Saturday and forward. I’m going to be at home now until the 25th which feels nice because I love routines with work, good food and exercise, but then I’m off to Greece for a couple of days! I’m going there to sail with DW and a bunch of girls, how nice?! I was supposed to be gone for a week but because of work I have to get off the boat and fly home earlier. Then summer is officially over for me, but I have a fun trip to look forward to this fall… More about that later!

KENZA <3 POLLEN

31 Comments

noor

Loool that last picture😂😂😂
I also thought that your cloths are from 1 brand.

Btw, I love your ‘3 tip’ posts!

Reply
Maria

I’m coming to Stockholm on Friday and yes, the weather will be sucks 😂😂 that happend with me every time! I have a really bad luck, so it’s probably because of me, sorry hahah
Love the look as always ❤️

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Haha oh noooo!!! That sucks. I hope you will have a wonderful time here anyway! <3

Reply
Fanny

Men varför fortsätter du att flyga så ofantligt mycket? Har du inte dåligt samvete? Det har jag och deg bör alla ha som slösar så på jordens resurser och bidrar till ökning av fossila utsläpp. Torkan HAR koppling till klimatförändringar och så fortsätter du och fler influensers att flyga tiotal gånger om året?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jo, klart jag får dåligt samvete. Men det är svårt att komma undan resandet eftersom att jag reser mycket i mitt jobb. Men jag har dragit ner på resandet till hälften (förut reste jag utomlands 2 gånger i månaden, dvs som alla andra influencers), tar numera alltid tåg istället för flyg inom Sverige och tackar nej till de flesta eventen utomlands (om jag kan och det inte är bundet till något avtal). Så jag försöker, även om det är långt ifrån vad ni anser är perfekt.

Reply
Fanny

Tack för svar, Kenza! Dock så säger vi inte att du ska vara perfekt utan vi ifrågasätter dina val som påverkar mer än dig själv. Influensers har väldigt stor miljöpåverkan och vi följare får ifrågasätta det. Jag är inte perfekt men jag har väldigt litet ekologiskt fotavtryck.

Vad bra gjort att du minskat dina flygresor med hälften ändå! Det känns dock som att dina flesta resor utomlands är genom nöje eller resor där du blivit sponsra resa och /eller hotell osv. Du kan tacka nej till sånt för det ingår inte i ditt jobb va? Jag tror att det är det som de flesta stör sig på. Ett tips är att ta tåget även när du ska utomlands (främst Europa då) och ställ krav på dina kunder att t ex ha resan närmre Sverige om det går? Du är delägare i Ivyrevel också va? Du kan bestämma även där. Ni måste inte ta flyg för att fotografera t ex?

Det var en annan influenser som idag skrev att hon iaf inte flyger så mycket som alla andra influensers, som du sa också. Man behöver inte normalisera sina vanor pga andras vanor tänker jag.

Tack för att du svarade!!

Reply
Sanna

Blev glad när jag såg att jag inte är enda som reagerat. Bra att andra också tänker till kring miljön! Du behöver inte vara perfekt men att ens lyfta problematiken kring influencerlivsstilen där resor och konsumtion är vardag är redan en bit på vägen. Sen tycker jag absolut att ni influencers kunde ena er och kräva miljösmartare val av destinationer som fanny redan påpekat. Någon måste ta ledet här nu. Enda orsaken till att vi i sverige kan leva “lyxliv” med resor och enorm konsumtion är ju att någon annan på jordklotet avstår. Så, även om du inte känner du kan avstå mera LYFT ämnet då bara, på bloggen, på instagram you name it! Klimatkompensera! Engagera! Inspirera andra till att tänka över sina val!

Reply
Mai

Yaayyy! More of these outfit shots! Love it! Wouldn’t guessed the top and skirt are from different brands.

Reply
Bella

Hahaha åh vad jag känner igen mig i pollenbilden😂kul att du bjuder på såna roliga bilder också 🙂

Reply
Sofia from Finland

Hi Kenza!

I hope you compensate the many flights you take by donating to projects like Myclimate (and there’ll be many more pages like that, you can compare them). In their web page you can calculate the carbon footprint and then donate an according amount, which for Sweden-Greece roundabout flight for example is only 20 euros. I think it’s exeptionally little considering that this flight is already a third of the carbon footprint a person can have in a year in order to halt the climate change.

I know it’s very difficult being ecological and being a fashion blogger at the same time, but I really hope you can set an example to those people following you and looking up to you. You are a strong influencer and with that, I believe, also comes responsability.

All the best to you <3

Reply
Sanna

Alltså den sista bilden är ju härlig! Kanske inte anledningen, men ändå :)

Reply
Sanna

Hej! Hur tänker du kring alla flygresor du gör ur miljösynvinkel? Vore intressant och höra med tanke på hur aktuellt klimatfrågorna är just nu.

Reply
t u v a

Bryr du dig inte ett DUGG om hur mkt du förstör miljön när du flyger så mycket?!
En resa tur o retur N.Y-London gör att Antarktis smälter 3 kvadratmeter! Inte nånting kanske du tänker! Men så mkt som du och vissa andra reser så blir det sjukt mycket!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*