• header

MONDAY SNAPSHOTS

Några snapshots från i måndags från mobilen! Jag körde på mitt knep med att bära träningskläder till jobbet, då är det lättare att faktiskt komma iväg till gymmet. Behöver jag byta om och grejer händer det att jag skiter i det för att jag inte pallar haha. Det var lite svalare den här dagen också så jag svettades inte ihjäl i mina tights!

// Some snapshots from Monday from my phone! I wore workout clothes to work, it makes it easier to actually get to the gym. If I have to change clothes and stuff it happens that I cancel because of laziness haha. It was a bit cooler outside this day so I did not sweat like a pig in my tights!

Så på lunchen mötte jag upp Klara för ett pass på Sats! Jag har inte tränat bra denna sommar så nu försöker jag komma igång igen. Mitt mål är 3 pass i veckan och det kan vara allt ifrån styrketräning till löpning. Eller dans. Eller barre. Jag försöker alltid variera lite så att jag inte tröttnar för snabbt.

Jag sprang 3 km och så körde vi styrka med vikter, fokus på rumpa och ben. Det känns fortfarande. :-)) Min sportbh är från PUMA och tightsen är gamla från Fashionablefit.

// So on my lunch break I met up with Klara to do a workout at Sats! I haven’t been working out regularly this summer so now I’m trying to get started again. My goal is 3 workouts a week and that could be anything from strength training to running. Or dancing. Or barre. I always try to vary so that I don’t get tired too quick.

I ran 3 km and then we did strength exercises with weights, focusing on butt and legs. I can still feel it. :-)) My sports bra is from PUMA and my tights are old from Fashionablefit.

Efter träning måste man äta. Vi gick till Reload och där kunde vi inte bestämma oss för om vi skulle ta lax eller acaibowl, så vi tog båda och delade istället. Har blivit nykär i acaibowl, åt det ofta förut men sen glömde jag typ bort det. Men nu blir det iallafall en i veckan. Reloads är god, men jag tycker att Mahalos är snäppet bättre! Och deras falafel… Mmm.. Åt där igår om ni undrar varför jag tog upp det hehe.

// After workout you have to eat. We went to Reload and couldn’t decide whether to eat salmon or acai bowl, so we had one of each and shared instead. I’m newly in love with acai bowl again, I ate it often before but then I kinda forgot it. But now I have it at least once a week. Reload’s is good, but I think Mahalo’s is a bit better! And their falafel… Mmm.. I ate there yesterday if you wonder why I brought it up hehe.
 

Påväg tillbaka till kontoret gick vi förbi Andreas och skrämde honom lite. :-))) Sedan stod vi där på gatan och pratade ett tag. Han ville bjuda in oss på fika men jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet. Kul att se honom iallafall, man blir alltid så glad av honom. En riktig glädjespridare. <3

// On our way back to the office we passed Andreas house and scared him a bit. :-))) Then we stood there out on the street and talked for a while. He wanted to invite us in for coffee but I had to get back to work. It was fun to see him though, he always make me happy. He’s such a joy spreader. <3

Ok innan jag avslutar detta.. Hur coola är inte mina brillor? Från Chimi. Använder den svarta varianten ofta, men dessa med tigerränder är ju ba för coola. :-)) Jacka från Elsa Hosk x BikBok.

// Ok before I finish this.. How cool are my sunglasses? From Chimi. I wear them in black often, but these with tiger stripes are just too cool. :-)) Jacket from Elsa Hosk x BikBok.

18 Comments

Lara

aaahhh finally such a post from snaps from your day. how i missed it!!! these are my favs. just phone snaps from your day. wheather its on work days or weekends. the BEST !!!
btw what is the place called you and ines had acai bowls recently?? i think it was in that week in which you also had the wedding party. they looked amazing too :)) <3

Reply
Bella

yay my favorite kind of posts :)) I had no problem at all if you did these post every single day…like every afternoon/evening from snaps/outfit shots from that day. haha i just love them and find them so entertaining. well anyways. i mentioned earlier that your hair looks soo good and much thicker recently. i mentioned it after seeing your shooting pics with ivyrevel but you told us then the day after that you wore extensions on that day. but even after extensions they look so much thicker. i noticed it now when you were on holiday because we got a few photos from you from the back and we could see your long healthy hair. did you eat some supplements? or did you do smth special?

Reply
lubenica

I saw that you were on a Zanzibar, so I just wanted to ask you if you had been vaccinated or had some antimalarials? I have no one else to ask who was there. Thanks a lot :)

Reply
Annsofi

Hahah, ja man kanske skulle göra så de där trötta måndagarna o kliva i träningskläderna till kontoret. Var det så noga? Alla är sega och trötta så ingen orkar göra sig “fin” då iallafall :) dock går jag nog inte tillbaka efter passet i samma kläder..

Reply
Ella

Gillar verkligen den här typen av inlägg! Förstår att du kanske inte vill göra dem varje dag men de känns så personliga utan att bli för ”invasive”. Så tack!!

Reply
Martina

Älskar se Anderas i rörligt material – i andras videos. Kan inte ni göra en mukbang, en video ihop? (En mukbang är att ni äter, pratar och filmar det samtidigt, om du nu mot förmodan inte skulle veta det.)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*