• header

NEW DENIM LOVES

– In paid collaboration with Gina Tricot –

Wearing Bonnie jeans here and Ivy sweater here
 

Wearing Iris mom jeans here, Alexa bandeu here, Savanna jacket here, earrings here, Izabella scrunchie here

 

Wearing Gina curve jeans here, top coming soon

I AM KENZA TRICOT

Ok är det bara jag som saknat att bära jeans eller? Det har ju varit alldeles för varmt denna sommar, och jag älskar ju jeans. Har en stor låda med bara jeans hemma som är överfull och knappt går att stänga haha, många av dem är från Gina Tricot såklart. Där har jag alltid hittat jeans som passar mig och sitter snyggt. :-)

Här har jag stylat tre looks med tre par olika jeans! Ett par blåa med slitningar/hål på knäna, ett par svarta “mom jeans” och ett par tighta med hög midja. Finns massa olika modeller att välja på just nu! Och alla tre är stylade med plagg från den senaste kollektion (kanske liiiite för varmt för den fluffiga jackan just nu men hur fin är inte den?! perfekt investering för hösten ju!)

Vilket plagg eller vilken look är er favorit?

// Ok am I the only one who have missed wearing jeans? It’s been way too hot for that this summer, and you know I love my jeans. I have a big drawer at home with jeans only and it’s so full and can barely close haha, and many of them are from Gina Tricot of course. I’ve always found jeans there that suits me and has the perfect fit for me. :-)

Here I’ve styled three looks with three different jeans models! Blue ripped ones, a pair of black “mom jeans” and a pair with tight fit and high waist. They have so many different models to choose from right now! And all three of these are styled with pieces from their latest collection (maybe a liiiiittle bit to hot for the fluffy jacket at the moment but how pretty is it?! perfect investment for fall!)

Which piece or which look is your favorite?

– This post is in collaboration with Gina Tricot

18 Comments

Saga

Mittersta. Fast skulle aldrig våga ha så själv, är inte bekväm med mig själv.
Du är så, så, så vacker Kenza

Reply
Ella

Snyggt! Synd bara att Gina har helt värdelösa storlekar och jag som har storlek 42 i jeans inte kommer i någon av deras modeller, inte ens superstretch. Tycker ändå inte att jag är superstor, men men.

Reply
Johanna

Hej! Hade gärna velat veta hur du tänker kring klimatfrågan just nu. Att köpa/ta emot jeans i sådana mängder (och dessutom nämner du att du har en hel låda full med jeans) är hemskt. Med tanke på hur världen ser ut just nu och med tanke på att så många människor försöker kämpa/prata om det, får du ingen klimatångest att köpa och ta emot jeans när du redan verkar ha mer än tillräckligt? Vill bara veta hur du tänker kring det. Och sen varför du som har en sådan stor plattform inte gör mer? Jag vet att din blogg inte handlar on politik eller likande, men hur kan du inte utnyttja din plattform och göra något eller göra mer? Hoppas du inte tar illa upp, är verkligen genuint intresserad av varför du inte pratar om något så viktigt och aktuellt

Reply
Kekidi

OMG Jeansen är ju jättesnygga.
Jag är också en jeanstjej, tycker det är så bekvämt, snyggt och passar till allt.

Reply
Monica

Please talk about your thyroid….I just discovedred multiple nodules on my gland and I have no one to relate to, to feel comfortable about it. I think it would help a lot of girls as myself….

Reply
Cassandra

Skulle du kunna skriva om gången du såg ett spöke? Kom in på din “get to know me better” video randomly på youtube där du nämnde det :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*