• header

NEW VLOG – SHOOTING MY NEW COLLECTION

New vlog up! Subscribe to my channel HERE

Dags för en ny vlogg! Denna gång får ni hänga med mig en dag i Stockholm, då jag plåtar min nya kollektion för……… Ja, det får ni se i videon helt enkelt. :-) Ni får även se en del av plaggen. Hoppas ni gillar!! PS. Jag har bestämt mig, svenska vloggar it is! Kanske kommer någon engelsk lite då och då, men majoriteten kommer vara på svenska. Jag är helt enkelt mer bekväm då.

// It’s time for a new vlog! This time you get to join me on a day in Stockholm, when I’m shooting my new collection for…… Well, you simply have to watch the video. :-) You also get to see some of the pieces. I hope you like it!! PS. The vlog is in Swedish but I’ve added subtitles, so you just have to activate them. I’ve made my decision, Swedish vlogs it is! Maybe I will post one in English every now and then, but the majority will be in Swedish. I’m simply more comfortable with that.

25 Comments

noor

Even if you would make the vlogs in Chinese, I would still watch them!

Enyoy your vacation in Greece 💜

Reply
Saga

Snygg kollektion! ⭐
Du är overkligt vacker 🤩
Fan va skön du är, din personlighet!! Haha 😂😍

Reply
Sussi

Älskar din personlighet så jäkla go och rolig och framför allt äkta! <3 😍😘

Reply
Caroline Danielsson

ALLTSÅÅÅ. Jag dör för denna kollektion. Plzzz ge oss ett datum när denna kommer. Eller iallfall vilken vecka? 💞💞💞

Reply
Marina

Hi Kenza! The vlogs/videos are awesome, I don’t mind it at all that it is in swedish. The subtitles make everything perfectly understandable and it’s actually really nice to see you speak your native language and be so relaxed/natural on camera. Keep them coming, it’s super fun to see you like this :) xx Marina

Reply
Freja

Hahahaha när du imiterar dinosaurien, jag dog!

Du är så snygg Kenza, älskar din nya kollektion för Puma! Speciellt den där blommiga body’n 😍

Reply
Bella

Alltså du är så fantastiskt snygg människa!!! Älskar att du bjuder på dig själv. Kram!

Reply
Blerina

De beiga leggingsen med snöring på sidorna & tjocktröjan, vart kommer de ifrån?? (Den outfiten du inte plåtade i). SÅ snygga!!!

Reply
J

kenza!
Jag är desperat och behöver hjälp.
Jag ska boka en weekend till min sambo och mig nu när han fyller år. Men VART? vi har två små barn och bor i hus som vi renoverar för fulla muggar så vill verkligen att den här resan ska bli PERFEKT. Funderar på att boka till april nästa år. Paris london, Italien eller barcelona kanske? Vill ju helst ha en chili resa med god mat, dryck, lite shopping och typ bad och sol kanske? Kan du rekommendera några hotell du bott på? Skulle vara såååää j*vla snällt om du ville svara på det 🙌

Reply
Lovisa

Jag skulle vilja veta vad för ögonskugga du hade under plåtningen, eller få tips om en liknande <3 Vem var makeup-artisten? Eller har andra läsare något tips om en liknande nyans?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*