• header

WHITE PARTY

* This trip is in collaboration with Daniel Wellington

Första dagen på Yacht Week, dvs i söndags, så var det dags för “white party!” En dagsfest för att kicka igång veckan med alla gäster (85 influencers samt crew), och där alla ska bära vitt. Så efter att ha hängt på båten och solat & badat, så la vi till i hamnen i Ermioni – byn där vi skulle övernatta. Sedan gjorde vi oss i ordning och drog till festen!

Här är jag och alla tjejerna utanför vår båt. Det är Lisa, jag, Humlan, Ines, Sendi och Angelica. Vilket panggäng! <3

// The first day at Yacht Week, which was on Sunday, it was time for the “white party!” A day party to kick off the week together with all the guests (85 influencers + crew), and where everyone has to wear white. So after chilling at the boat, swimming and tanning, we docked at the port in Ermioni – the village where we were going to spend the night. Then we got ready and went to the party! 

Here are me and all the girls outside our boat! It’s Lisa, me, Alexandra, Ines, Sendi and Angelica. The best team! <3

Jag bar en liten byxdress från Sabo Skirt, kedja runt halsen och runt midjan från Ivyrevel, snäcksmycken från Mayol jewelry, soglasögon från Rayban och klocka från DW. Och till det bar jag sneakers så att jag kunde dansa. :-)

// I wore a little playsuit from Sabo Skirt, chain around my neck and waist from Ivyrevel, seashell jewelry from Maylo jewelry, sunglasses from RayBan and watch from DW. And with that I wore sneakers so I could dance. :-)

Sen drog festen igång! Vi dansade och delade på kannor med mojitos. Trodde inte det skulle bli så svinmycket fest (brukar inte bli det när det bara är influencers haha) men det blev det! Och vi hade skitkul.

// Then the party started! We danced and shared cans of mojitos. We didn’t think it would be so much party (that usually doesn’t happen when it’s influencers only haha) but it was! And we had a blast.

Här har ni hela looken! Skorna är från Nelly. Det var inte helt fel att stå och dansa såhär nära havet med denna utsikt. Efter denna resa är sommaren över för mig så jag suger verkligen in varenda litet ögonblick nu.

// Here’s the whole look! The shoes are from Nelly. It was pretty nice to stand and dance here so close to the ocean with this view. Summer is over for me after this trip so I’m really enjoying every single moment now. 

DW-klockan var också på såklart. Tycker det var så fint med snäckarmbandet till. :-)

// The DW watch was also on of course. I think it was so pretty with the seashell bracelet. :-)

Folk folk folk. Jag känner inte igen så många ansikten på denna resa, men några! Kul att träffas igen!

// People people people. I don’t know so many faces on this trip, but some! Fun to meet again!

Jag och Ines i matchande halsband. Det var Ines som beställde dem och beställde ett till mig också för att hon visste att jag ville ha. Så gulligt. :*

// Me and Ines in matching necklaces. Ines is the one who ordered them and she ordered one to me as well because she knew I wanted one. So sweet. :*

Humlan, Ines och jag innan vi lämnade festen! Efter detta var det dags för middag en trappa upp där vi delade på en massa goda rätter. Sedan gick vi och drack milkshake innan vi gick tillbaka till båten och sov. Så rolig dag!

Igårmorse seglade vi vidare till en annan by där det vankades brunch, strandhäng och jetski. Jag, Ines och Sendi piercade även öronen spontant. :-) Idag är det min sista dag på båten, jag måste hem till Stockholm eftersom vi har vår visning på fashion week på torsdag. Det blev en rätt kort resa (4 nätter) men lätt värt det. Vi har det så mysigt!

// Alex, Ines and I before we left the party! After this it was time for dinner where we shared lots of delicious dishes. Then we went for a milkshake before we went back to the boat to sleep. Such a fun day!

Yesterday morning we sailed to another village where we had brunch, beach hang and jetski. Ines, Sendi and I also pierced our ears very spontaneously. :-) Today is my last day on the boat, I have to get back to Stockholm since we have our show at fashion week on Thursday. It was a pretty short trip (4 nights) but totally worth it. We’re having such a cozy time!

34 Comments

Empathpisces

Tack för en bra blogg!

Är du en känslig själ som kämpar för att klara vardagen, ständigt trött..har ångest.. besök då gärna min blogg

http://www.empathpisces.se

Jag skriver om livet som en Empath. Min förhoppning är att, genom att dela med mig av mina egna erfarenheter, inspirera andra till att leva det bästa livet de kan.

Livet är verkligen vad vi gör det till, vi har krafter bortom våra vildaste fantasier och all kunskap om detta är tillgängligt ute i Universum för oss..vi behöver bara leta lite.

Kärlek till alla ❤

Reply
Linda

Alltså haha, den där ben-posen som alla bloggare gör! Tänker sällan på det när det bara är en person på bild, men blir så löjligt med sex stycken på rad 😂

Reply
Dixi Wonderland

Visste inte att Humlan och Ines var influencers? Har dom bloggar, youtube eller är det bara instagram? Du får bli bättre på att länka folk så man hittar dom ;)

Reply
T

Åh nej… Gissar att stackarn med jeansen inte fick memot om White Party o fick låna någons tisha i sista sekund haha. Förlåt för skadeglädjen 🤣

Reply
Du är bäst

Kenza kan du hälsa Gio ? Säg “en svensk-fransk kompis ville att jag skulle hälsa till dig ” och observera hans min när du säger detta. Blir garanterat roligt !

Reply
Sandra

Ser ut som om ni har det riktigt bra!
Är Humlan också influencer numera eller är hon där med dig :)?

Reply
Fia

Jag vet inte VARFÖR jag får den här känslan – men det känns som att du kopierar Janni en del. På olika sätt. Kan inte förklara utan det är en känsla. Känner du konkurrens/avundsjuka?

Reply
Ellinor

Seriöst när ska ni influencer ta erat ansvar gällande miljön? Allt resande och konsumerande tar år från jorden och kommer drabba era barn och barnbarn. Ni borde skämmas! Hur många gånger har du rest i år dvs hur mycket koldioxid har släppts ut? Båtar är också en väldigt stor miljöbov men det tänker väl inte ni på? Eran så kallade klimatkompensation att inte äta kött är skrattretande.

Reply
Lova

Fiiiiina bilder😍😍😍😍😍 Berätta varför ni alla gör den posen? Haha!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*