• header

IVYREVEL @ FASHION WEEK

Me before the show, wearing a tank top from our S/S 19 collection (I was backstage so I went for comfy clothes haha)

Rehearsal 

Our gorgeous models 

One last touch-up before show time

Details

Nervous girl before the show started

Some behind the scenes from today’s runway show!

Hej hjärtan! Ledsen för dålig uppdatering här men det var inte det lättaste att jobba vid datorn på en guppig segelbåt, och när jag landade hemma igår så behövde jag åka direkt till kontoret. Som ni kanske sett på min insta-story idag (om inte, kolla!) så gjorde vi Fashion Week-debut idag!!! Vi hade vår första modevisning på modeveckan, i vackra Spegelsalen på Grand Hotel. Istället för att visa upp nästkommande säsong vilket är det vanliga, så körde vi en “see now, buy now”-visning och visade AW18. Allt gick superbra och det såg så fint ut. Är så stolt över vår lilla Ivyrevel-familj! Framförallt Sebastian och Sofia som jobbat röven av sig för denna dag, och vårt bästa design- & produktionsteam. Wow vad långt vi kommit sedan vi lanserade för 5 år sedan. Från källarlokal med råttor (!), till att ha jättarna H&M och Zalando som investerare & delägare och få visa på modeveckan. Men än är vi inte färdiga, det här är bara början.

Nu är jag hemma för att byta om till vår fest ikväll! Vi håller i the closing party på No.18 och det kommer bli fett. Ses där!

// Hi sweethearts! I’m sorry for bad update here but it wasn’t the easiest to work on my laptop on a bumpy sailboat, and when I landed back home yesterday I had to go straight to the office. As you might have seen on my insta story today (if not, check it out!) we did our debut on Fashion Week today!!! We had our first fashion show at Stockholm Fashion Week, at the beautiful Grand Hotel. Instead of showing our upcoming season which is the most common thing to do, we did a “see now, buy now” show and showed AW18. Everything went so well and looked so good. I’m so proud of our little Ivyrevel family! Especially proud of Sebastian and Sofia who has been working their asses of for this day, and our awesome design & production team. Wow we’ve come such a long way since we launched 5 years ago. From office in the basement with rats (!), to having the giants H&M and Zalando as investors & co-owners and having a runway show at Fashion Week. But we’re not done yet, this is just the beginning.

Now I’m at home to change for our party tonight! We’re hosting the closing party at No.18 and it’s gonna be lit. See you there!

23 Comments

ule

Congratulations! Now it would be really nice to think of sustainability of your clothes and fashion in general and do something about it.

Reply
Dessjo

Kommer du att spara dina fashionweeks instastorys?
Jag tänker ifall man missar så hade det varit kul att kunna se i efterhand.

Reply
Sofia

Det gör mig lite ledsen och besviken att se att ni endast väljer supersmala modeller. Jag förstår att det är “standard” i denna modevärld och ni var såklart inte dom enda på modeveckan som visade detta, men jag såg ändå en del instastorys från andra visningar där dom visade upp modeller i flera storlekar. Hur tänker du/ni kring detta? Är det inte bättre att försöka bryta normen och välja något annat när ni ändå är ett såpass stort märke?
Vill inte kritisera utan bara ha din åsikt om hur era tankar går kring detta :)
Kram

Reply
Isabella

Hej Kenza! Jag är så nyfiken vad din roll är på Ivyrevel nu när du inte driver bolaget själv längre utan har investerare?

Reply
Jennifer

Ser jättefint ut! Jag har länge undrat vad din roll i företaget är? :) Designar du kläderna? Är så nyfiken :D Verkligen så fina grejer ni släpper hela tiden!

Reply
noor

Wow, SS 19? And SS 18 hasn’t even finished yet, nor has Fall 18 started yet :) speaking of a quick team!

I really like the t-shirt that you are wearing in the first picture :)

Xoxo

Reply
A

Grattis Kenza! Så himla kul att ni fick vara en del av fashionweek! Slår vad om att ni hade en fantastisk visning :)

Reply
Jenny

Verkligen jättefina plagg 😍 Dock blir jag lite avskräckt när alla modeller är jättesmala (inget fel i det!!) när jag själv är medium – kommer aldrig få plats i era kläder 😂 Men fina att titta på tycker jag.

Reply
Johanna

Fin show, grattis och snyggt jobbat – men, jag är väldigt besviken på att ni bara väljer pinnsmala modeller. Jag tycker det är helt oförsvarbart att inte tänka längre än så år 2018. Ja, man kan vara hälsosam och smal, men ni borde veta bättre och förstå vad det sänder ut för signaler. LITE mer variation av kroppstyper hade vari välkommet.

Reply
Emelie

Jag är själv smal, men era modeller ser ohälsosamt pinnsmala ut. Ja, jag vet att det finns många som är så smala och friska, men det här ser bara inte friskt ut. Stor skillnad på ”Kenza-smal (ser friskt ut) vs detta. Varför väljer ni modeller som nästan ser sjuka ut? Jag köper inte att alla dessa är naturligt smala o ”dricker olivolja” för att lägga på sig. visst, de finns, men vi vet hur det ser ut i modellvärlden.

Reply
Sandra

Vad är tanken med att alla modeller på visningen har samma kroppsform, alltså väldigt smala! Vill ni inte visa att era kläder passar alla kroppsformer samt bryta normen, det är trots allt 2018..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*