• header

I’M ON A BOAT

* This trip was in paid collaboration with Daniel Wellington

Bikini from Coco & Nuts, chain from Ivyrevel, seashell jewelry from Mayol

The DW boats lined up in one of the ports

Borrowed my friends swimsuit from Nakd

Our hostess made delicious breakfast every morning!!

The girls! <3 Haven’t hung out with Lisa or Sendi before but I fell in love with them right away haha. We had so much fun, I swear I got new abs from laughing so much.

SKEPPOHOOOJJJJJ as we say in Swedish!

Watching the sunset from our boat

Min Yacth Week-upplevelse för några år sedan blev inte den bästa för jag va sjösjuk hela tiden, men den här gången var jag noga med tabletterna och mådde prima. Ja, det är fett litet och trångt i båten. Man får knappt plats i sin hytt och att duscha finns typ inte på kartan (tvättade bara håret en gång) för man orkar inte stå i det lilla gungande badrummet som luktar bajs. Och man får inte den bästa sömnen för det blir sjukt varmt (vi kunde inte ha generatorn/ac på under natten) och tidigt på morgonen när båten börjar åka iväg och man ligger där i sängen så tror man att ens kropp ska gå itu pga vågorna haha. MEN det är ju det som är charmen med det hela! Vakna upp och hoppa i bikinin direkt, äta frukost mitt ute på havet någonstans, hoppa i, lägga sig där framme och sola och vaggas till sömns…. Och sedan lägga till i en ny hamn och gå och köpa glass och titta in i alla småbutiker. :-))) Vill lätt göra detta nästa sommar igen… Kanske i Kroatien då? Nu har jag ju gjort samma rutt i Grekland två gånger.

PS. Sjunger alltid I’M ON A BOAT-låten när jag är på en båt haha. Åh det var verkligen vår favoritlåt när vi jämt hängde på Kreta när vi var yngre. Jag, Nadia, Mika & Dilay. Good times. <3 Vet inte varför vi älskade den dock, inte så att vi hängde på båtar direkt… Möjligen trampbåtar, och på sånna där floaties som släpas efter motorbåt i raketfart haha. Skulle aldrig i hela mitt liv gå med på det nu, antar att man blir feg med åren. ;-)

// My Yacht Week experience a few years ago wasn’t the best because I was seasick all the time, but this time I took my pills properly and felt good. Yep, it’s very small and crowded inside the boat. You can barely fit in your room and you don’t care about taking a shower (I washed my hair once) because the small bathroom gives you claustrophobia and smells like poop. And you don’t get the best night’s sleep because it’s crazy hot (we couldn’t have the generator/air con on during night) and early in the morning when the boat starts to go and you’re in bed, it feels like your body is going to break because of the waves haha. BUT that’s the charm with it! To wake up and put on the bikini right away, eat breakfast somewhere in the middle of the sea, jump in, lie in the front and tan and fall asleep to the sound of waves… And then dock at a new port and go and buy ice-cream and stop by all the small boutiques. :-))) I really want to do this next summer again… Maybe in Croatia? Cause now I’ve done the same route in Greece twice.

PS. I always sing the I’M ON A BOAT song when I’m on a boat haha. Oh that was our favorite song when we traveled to Crete all the time when we were younger. Me, Nadia, Mika & Dilay. Good times. <3 I don’t know why we loved it though, it’s not like we hung out on boats….. Pedal boats possibly, and on those floties dragged by motorboats in rocket speed haha. I would never in my whole life say yes to that now, I guess you become a chicken when you get older. ;-)

25 Comments

Alkeste

I’m very happy that you had such a nice in my country , Greece ! It’s nice to see someone appreciate your country’s beauty , especially now that everyone underestimates it because of the politics and the financial crisis is in . By the way I m in love with your positive energy and enjoy every blog post !!

Reply
Sara

Åååååhhh vad fin den gula baddräkten är!
Bara tanken på att ha på mig den vita bikinin ger mig dock paniiiik och får mig att knipa ihop låren hehe…
Älskar också att du är så ärlig <3 <3

Reply
D

Gode gud vad du är vacker Kenza!
Tänk om man kunde få någon annan att känna känslan man får
när man tittar på den.

Reply
Alma

Heeej! Hoppas inte detta är en för privat fråga, du behöver inte svara om du inte vill hehe..
Men, hur gör du/ni med bikinilinjen på sommaren? Jag rakar men det försvinner ju aldrig helt och hållet, vaxar ni? kör laser?
Tips tack! :D

Reply
Jk

You are so beautiful! It would be nice to read how to take photos, what camera and how to edit etc :)

Reply
t u v a

Vad snackar du om, att du itne hängt med Lisa förut. Det ha du sagt förut med.. “har aldrig hängt med Lisa förut men det var såå kul”..
Ni var bl.a och hängde tillsammans I Paris när ni blev ditbjudna av YSL i Feb 2017, eller när ni var på Ibiza tillsammans i Juni 2015, elle rnär ni var i Österrike tillsammans i Mars 2015, eller när ni var i Marocko i dec 2014 m.m m.m…..

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Du tänker på Lisa Olsson, det här är Lisa Tellbe. Två helt olika personer. ;-)

Reply
Selin

Åhhh ääääälskar bältet men antar att det är slutsålt kommer ni komma tillbaka med den? Älskar dig Kenzaaaa

Reply
Cristina

I love the way your hair looks in the area closest to the face, what someone calls “baby hair”.

How are you able to keep in place the shorter hair near your forehead and the temples??? Have you made a deal with the devil or something???? ha ha ha

I really need some advices to avoid the frizz in these little hairs, please!! ;)

Kisses from Barcelona.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*