• header

POOL PARTY

* this trip was in collaboration with Daniel Wellington

Swimsuit from Onne Swimwear, shorts from Levi’s, sunglasses from RayBan 

Sushi time!

Alex, Angie and I (photo by Oscar Mino)

Watch and cuff from DW, bracelet from Mayol

The girls chillin in the pool

Can’t have a pool party without mojitos!

Me and one of my best friends <3 She’s wearing an Ivyrevel bikini (love to see my friends wear and love their Ivyrevel-pieces!!)

Needed a dry swimsuit so I changed to my leo swimsuit from Monday Swimwear. I bought that little starfish necklace in a small boutique in one of the islands

Dancing in the pool while the sun sets

Some snapshots from the pool party in Greece!

Men jaaa ta mig tillbaka till denna dag tack!! Det var min och Humlans sista dag på yacht week (var ju tvungen att åka hem tidigare pga vår modevisning) och vi la till med segelbåten utanför Nikki Beach och åkte över dit för poolparty. Vi solade, dansade, badade, drack mojitos och åt sushi. Så jäkla skönt gäng vi var, hoppas få resa mer med samma gäng!

Nu kommer en av tjejerna över på chillkväll hos oss tillsammans med sin andra (sämre) halva. ;-) Ines och Daniel! Vi ska käka och kanske spela spel eller något. Puss, ha en fin lördagskväll!

// Yeeees please take me back to this day!! It was me and Alexandra’s last day at yacht week (we had to go home earlier because of our fashion show) and we anchored outside Nikki Beach and went over there for a pool party. We tanned, danced, swam, drank mojitos and ate sushi. We were such a nice team, I home to travel more with the same team!

One of these girls are coming over now for a chill night at our place together with her other (much worse) half. ;-) Ines and Daniel! We’re gonna eat dinner and maybe play games or something. Have a nice Saturday evening y’all! xx

22 Comments

BeingIsabella

This party looks like such a blast and I’m still lusting over how amazing the photo half in the water half out is! I’m so glad that the Daniel Wellington trip was a success – they do everything right ;) Hope you had an amazing night night with your gals and have a fabulous Sunday xx

http://www.beingisabella.com

Reply
Jeanette

Hej. Är väldigt nyfiken på ditt runda guld halsband, var den är ifrån och vad det står på den 😊 Vill köpa likadant till mamma med mitt namn på

Reply
t u v a

hur kan det vara inne att ha bikinitrosorna uppe i midjan igen? så himla fult, gör ju verkligen bara ens kropp fulare :/ de enda som passar i det är ju modeller med milslånga ben och inga kurvor. annars tar det bara fram dåligt på ens kropp.

Reply
Jess

Tips från en sushi queen till en annan: kör vego! Jag har varit näst intill besatt av “sushilax” de senaste 10 åren och har behållit den i mitt liv trots min transformation till vego. Och nu: glöm laxen (och räkan för den delen) och testa all häftig vego sushi som finns! Sååå många kreativa ställen och kombinationer. Smakmässigt: recommend recommend!
Älskar du marinlivet och vill behålla det: recommend recommend!

Fortsätt med allt grymt du gör Kenza men glöm inte andas och kör inte slut på dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*