• header

GREECE SNAPSHOTS

Hade några fler bilder från vår segling i Grekland! Tittar man på min insta ser det ut som att jag var där i två veckor men nä, 3 dagar. Haha! Snacka om att kötta bilder och typ 10 olika bikinis. Life of a blogger…

Här är jag och min Humlis på båten! Vi har varit på många härliga ställen ihop genom våra år som vänner. Och många fler ska det bli! Ibland drömmer jag mig fram 5-10 år och ser mig och mina vänner åka på resor ihop med våra familjer. Massa ungar som springer runt och busar. <3

// Had some more photos from our sail trip in Greece! If you look at my insta it looks like I was there for 2 weeks but nope, 3 days. Haha! Talk about going nuts with photos and like 10 different bikinis. Life of a blogger….

Here’s me and my Bumblebee on the boat! We’ve been to many lovely places together through our years as friends. And many more to come! Sometimes I dream myself away 5-10 years from now, and I see me and my friends going on holidays together with our families. Lots of kids running around and playing. <3

Vår hostess som tog hand om oss på båten gjorde så jäkla god mat till oss varje dag! Kolla ba på denna lunchen. Drömmen. Eftersom att jag undviker gluten (nej jag har inte celiaki, jag har gjort utredning för det. MEN jag har IBS och min mage mår bättre utan bla gluten!) så anpassade hon maten efter det. Till och med pannkakorna vi fick på morgonen var glutenfria (och ingen av de andra märkte skillnad ;-)). Så snällt.

// Our hostess, who took care of us on the boat, made us delicious food every day! Just look at this lunch. Dream. Since I avoid gluten (no I don’t have celiac disease, I’ve done tests for that. BUT I have IBS and my stomach is better without gluten!) so she cooked gluten-free food. Even the pancakes we got in the morning was gluten-free (and none of the other girls noticed the difference ;-)). So kind.

En av dagarna åt vi brunch på ett superfint ställe! Det fanns dock inte så jättemycket alternativ för mig (allt var typ deg eller panerat och det såg så jäääävla gott ut haha) så det fick bli ägg, potatis, champinjoner och grönsaker. Och frukt såklart. Förresten, palla va på bild bredvid Lisa. Hon är så vacker!!

Så kul att någon blev extremt upprörd över att jag skrev att jag inte hängt mycket med Lisa förut. Hen som skrev kommentaren blandade nämligen ihop denna Lisa med Lisa Olsson (som jag rest mycket med), en helt annan Lisa alltså. Så kan det gå, haha. Antar att de kan vara lite lika på bild ibland. Förstår dock inte varför jag skulle ljuga och skriva att jag inte umgåtts med någon som jag faktiskt har umgåtts med? Vad skulle poängen med det vara? Anyone?

// One of the days we had brunch at a very pretty place! They didn’t have so many options for me though (everything was made with flour and it looked so damn delicious haha) so I had eggs, potatoes, mushrooms and veggies. And fruit of course. Btw, doesn’t feel good to be on a photo next to Lisa. She’s so beautiful!! 

It was so funny because someone got extremely upset when I wrote that I haven’t hung out with Lisa before. The person who wrote the comment thought this Lisa was Lisa Olsson (whom I have traveled a lot with), so a completely different Lisa. Oopsie, haha. I guess they can look a bit similar in photos sometimes. What I don’t understand though is why I would lie and write that I haven’t spent time with someone I have actually spent time with? What’s the point with that? Anyone?

Vi passade på och tog en liten gruppis när vi väntade på vår taxibåt (som tog oss till en strand där vi åkte jetski i kvällssolen, alltså vad levde man för liv där?!?!). WOW vilka pangbrudar alltså. Och jag älskar Angelicas gröna fransklänning!

// While waiting for the taxiboat (which took us to a beach where we went jet skiing in the evening sun, seriously what kind of life did we live there?!?!?!?) we took a lil group photo. WOW what a bunch of babes. And I love Angelica’s green fringe dress!

Många av er frågade om denna klänning efter att jag la upp på insta story denna dag. Den är från Sabo Skirt! Jag lånade den från Ines för att jag tyckte den var roligare än det jag hade med mig. Varför känns det som att alla andra alltid har så mycket roligare kläder med sig?! Speciellt Lisa, allt från baddräkter till smycken var verkligen on point. Sa till henne att hon kan börja beställa två av allt och skicka över ett ex till mig. ;-)

// Many of you asked me about this dress after I posted on insta story this day. It’s from Sabo Skirt! I borrowed it from Ines because I thought it was more fun than the stuff I brought with me. Why does it always feel like everyone else has so much more fun clothes with them?! Especially Lisa, everything from swimsuits to jewelry was on point. I told her that from now on she can order two of everything and send me one. ;-)

Båthäng i Onne Swimwear och så en gullig liten katt vid brunchbordet. Gullig, men läskig. Jag är verkligen en hundmänniska haha.

// Boat fun in Onne Swimwear, and then a cute little cat at the brunch table. Cute, but scary. I’m definitely a dog person haha.

Lisa och Angelica, solbrända och fina. <3

// Lisa and Angelica, tanned and pretty. <3

Och så jag när jag styrde båten till nästa hamn! Eh eller inte, vi hade lagt till för att bada och jag ville ha en bild där det ser ut som att jag kan någonting om båtar. :-))) Min bikini är från Coco & Nuts swim. Mitt favoritmärke när det kommer till bikinis (de är så sjukt snygga och strilrena, och känns väldigt lyxiga) och det ägs av en supergullig tjej som är nära vän till min kompis Klara. Ni borde spana in det!

// And then me when I sailed the boat to the next port! Eh or not, we had stopped for a swim and I wanted a photo where it looks like I know something about boats. :-))) My bikini is from Coco & Nuts swim. My favorite brand when it comes to bikinis (they are so pretty and clean, and they feel very luxurious) and it’s owned by a super cute girl who is a close friend to my friend Klara. You should check it out!

28 Comments

A

Vilken storlek använder du på bikinitrosan? Finns inte S kvar och undrar om M blir för stort

Reply
S

Hej härliga kenza! Om du inte har gjort gastroskopi för att säkerställa celiaki utan bara kollat med blodprov, så kan det vara värt att göra det. Blodprovet behöver inte visa sanningen alltid.. =)

Reply
Diana

haha ganska mycket bloggläsare som börjat få för sig att kommentera mycket nu, såna kommentarer som har med att hoppa på bloggarna. VAd är det som händer? Nästan som en dålig film, “rise of the bloggreaders…” :D haha

Fina bilder Kenza, ser ut att vara härligt.

Reply
Dixi Wonderland

Är så trött på alla rövar som har florerat instagram denna sommaren. Har aldrig avföljt så många personer som jag gjort på grund av detta. Är glad att du inte lägger upp såna bilder. En bild någon gång är fine men folk har gått från att ha ett mode konto till ett röv konto xD

Reply
Sara

So truee!!! its like everyone became a kardashian 2.0 and has to post as much skin as possible to stay relevant. i unfollowed also a ton of ppl that used to be fashion blogger but now turned into girls wearing bikinis 24/7 and post them preverable from the back side. i mean nothing wrong if you are proud of your body but i didnt follow them to have their asses in my face all the time. i love that you, kenza, dont use insta story for cringy selfi-videos but actually for fun stuff to show a bit more of your personality (ofc sometimes maybe if you like your make up or so you also like to show that off a bit) but mostly, like yesterday “take 2 eggs…” :D , your personlality shows in the storys ans i love that. i believe thats why you, kenza, has so many really loyal readers because we got to know a bit of you and the person behind the beautiful face. its easy to unfollow a cute girl on instagram that you dont really know but if you really like someone for who they are its unlikely to unfollow them so easily.

Reply
Matilda

Ääh lägg av jag tycker alla ni är vackra! Men jag förstår inte hur ni kan hinna med eller orkar ta så många kort på tre dagar haha, glömmer typ av att ta kort på mina resor för är helt uppe i njutandet men sen är jag ju ingen bloggare heller iofs ;)

Reply
ISA

Så fail när någon ska hitta en ynka grej i ett inlägg att klaga på (ang. ifall du träffat Lisa) och sedan har hen fel iallafall!! haha människor <3

Reply
Jeanette

Hej Kenzas. Är väldigt nyfiken på ditt runda guld halsband, var den är ifrån och vad det står på den 😊 Vill köpa likadant till mamma med mitt namn på

Reply
Malin

Hej Kenza! Har du något tips på ett varmt ställe man kan besöka i slutet av Oktober i 1-2 veckor? Trevlig helg! Kramis

Reply
Sarah

På tal om det där med gluten och IBS. I och med trendkosten att undvika gluten är det många verkar förväxla det med oligosackarider, som är rekommenderat att på test utesluta vid IBS. Oligosackarider finns bland annat i vete och det är antagligen därför folk drar slutsatsen att man mår bättre utan gluten, när detta egentligen inte är problemet. Bara ett tips, det är ju trist att undvika gluten när man kanske inte behöver det. Har din läkare påpekat detta så får du bortse från min kommentar, haha.

Reply
Alice

Haha jag tycker du är rolig <3 älskar munter läsning med vackra bilder! Brukar aldrig kommentera ett skit varken på instagram eller folks bloggar men ditt inlägg gjorde mig så positiv att jag typ första gången ever kommenterar något :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*