• header

THURSDAY

Selfie time this morning (had to take the chance while having pretty hair and make up for photoshoot haha)

Hej hjärtan! Hoppas ni mår fint! Jag sitter på kontoret och ska strax åka ut till Nacka för att ha middag med Nadia, Mika och Dilay. Nadia har flyttat så vi ska inviga hennes nya lägenhet med en trevlig DKMN-middag. ;-) Jag är verkligen sviiiiinhungrig nu, har helt glömt bort att äta lunch idag för jag har haft så jäkla mycket att göra.. Har inte haft en ledig stund (har plåtat hela dagen) så jag har helt enkelt inte tänkt på det. Fan. Är alltid noga annars men idag var det stressigt. Så nu ser jag fram emot en lugn kväll med mina bästa vänner!

// Hi sweeties! I hope you’re fine! I’m sitting at the office and I’m just about to drive to Nacka to have dinner with Nadia, Mika and Dilay. Nadia has moved to a new place so we’re gonna have our first DKMN dinner there tonight. ;-) I’m soooo hungry now, I totally forgot to eat lunch today because I’ve had so much to do.. I haven’t had a single break (I’ve been shooting all day) so I simply didn’t think of it. Damn. That doesn’t happen often but today it was very stressful. So now I’m looking forward to a calm night with my best fiends!

12 Comments

Strongmama

Snygga bilder!
Du Kenza, halsbandet, vart kommer den ifrån, är det två eller ett i två ? Hinner du visa i ett inlägg?
Vore tacksam.
Kram

Reply
Maria

Have a nice evening Kenza, with your girls ! 💓

I just have a question, now is fashion week in Europe. I’m reading your blog since 7 years , but except ones (Paris f. Week and Stockholm) u have never been to one…. I’m pretty sure they invited you always.. but why u never goes ?!
Or is it a stupid question 🤔
I don’t know , I just wanted to ask .

💓😘

Reply
Emma - Mad Urban: Street Style Blog

Jag har alltid två proteinbars i väskan så man inte ska hamna i sånna situationer. Det är såååå jobbigt att helt plötsligt ba.. “Jag har inte ätit och jag kommer att få utbrott om jag inte får en cheeseburgare inom 3 minuter”. Skämt åsido, men sjukt bra grej! Tävlingsdansar och jobbar som danslärare så blir mycket udda tider så man behöver vara beredd med näring. :)

Reply
Elin Skalk

Hej finaste Kenza! Kan inte du göra ett inlägg om fördelar och nackdelar med att vara influencer samt ett inlägg om hur man får en framgångsrik parrelation(får sitt förhållande att hålla länge och vara sunt)?! Vire så najs att läsa! Kram <3 du är bäst verkligen.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*