• header

OLIVE GREEN

* this post contains adlinks

ADLINKS/REKLAMLÄNKAR: jacket here // sweater here // skirt here // boots here // bag from Accen x Ivyrevel (coming soon)

Hur fin är inte den här olivgröna färgen på jackan? Älskar den! Fint till blåjeans men också till svart. En annan favorit är mina nya stövlar, såg att flera frågade om dem på insta (efter min Excellence-dans haha) så här ovan har ni länk till dem!

Och hörrni HAPPY FREAKING FRIDAY! Fan vad nice med helg. Är rätt slutkörd i hjärnan så idag jobbar jag hemifrån med paus för yoga (har för första gången i mitt liv “hittat” yogan och meditation på riktigt! tack ni som tipsade om yoga för min rygg btw, smärtan försvann efter två pass) och en löprunda. Vad ska ni hitta på i helgen? Vi har inga planer alls, men vi pratade om att köra en liten date night med middag och bio antingen ikväll eller imorgon. Finns det någon bra film ute nu?

// How pretty is this olive green color? I love it! Looks good with blue jeans but also with black. These boots are also new favorites, I saw that some of you asked about them on insta (after my Excellence dance haha) so above is a link to them!

And oh, HAPPY FREAKING FRIDAY! So damn nice that it’s weekend soon. My brain is pretty tired today so I’m working from home with a yoga break (I have for the first time in my life fallen in love with yoga and meditation for real! thanks for telling me about yoga for my back btw, the back pain disappeared after two sessions) + a run. What are your plans for the weekend? We have no plans at all but we talked about having a little date night tonight or tomorrow, with a dinner out and go see a movie. Are there any good movies in the cinema now?

50 Comments

Charlotte

Hey Kenza, your hair looks amazing. Are you wearing the Hairtalks “hairband” on these pictures?
Thanks

Reply
noor

Omg, that skirt😍 I want to see Jumanji 3 but that wont come out till September 2019…

Reply
Anna

Såg ”He won’t get far by foot” bra film som det inte känns som någon snackar om? Se den!

Reply
Bella

hmm havent been in the movies for a long time…i usually only go in late autum/winter. but i havent heard of any good movies either that would be worth going. what was your last movie you have watched in the cinema?

the jacket is really nice!!!! *.* can you maybe post the jeans outfit with the sick mustard-yellow boots next??? need to know the outfit details. the snipped of the black/white jacket that i could see in the video looked also amazing.

Reply
Petra

I’m watching “A simple favour” with blake lively tomorrow! It’s a new movie and it’s supposed to be very good!:)
Ps. You look awesome!!:)

Reply
Hanna

Se BlackKKlansman!! Den va så bra, intressant, rolig och hemsk på samma gång!

Reply
Kat

Har missat detta med ryggen. Vilken typ av yoga är det? Skulle verkligen uppskatta svar, haft jätteproblem i sex månader och börjar ge upp. Tack och allt gott!

Reply
Mia

Hadde også satt stor pris på yogatips, sliter med ryggsmerter. Har du tatt timer/klasser på et gym, eller på Internett? 🧘🏼‍♀️

Reply
Julia

Probably said it before but you ALWAYS find the best background for your outfits! Love olive on you it matches with your eyes xx

Reply
Noemi

I love this outfit <3 Boots are gorgeous. I would love you to make a post or YouTube video (even better :D) about your skin care. You have such a flawless skin. I'm curious what kind of cosmetic treatments do you have and how often.

Reply
Linda

Som några redan har skrivit är BlacKkKklansman väldigt bra, såg den för snart två veckor sedan och jag tänker fortfarande på den. Både rolig och hemsk men även en viktig film att se i dessa tider!

Reply
Aleksandra S

Mamma Mia 2 if you haven’t seen it yet, I went twice to the cinema to watch it🙈 or the new Blake Lively movie, I’m looking forward to watching it, they say it’s good😊

Anyhow have a lovely weekend and a nice date☺️🤗

Xxox from Slovenia

Reply
Linnea

Inte sett dom än MEN BlacKKKlansman om en svart och en judisk man som tar sig in i KKK (true story) och Unga Astrid om Astrid Lindgren. KRAM!

Reply
Patrycja

Really nice outfit! As for the movie, I don’t know if it’s in cinemas in Sweden already but I heard “Crazy Rich Asians” is good. I haven’t seen it yet, because I ordered the book to read it first. I have to say, if you have a chance/time to do this, I would recommend this book (in English it’s also a relatively easy read) it’s over 500 pages but you get to read it quickly.

Reply
Förlåtmendetärjusant

Angående detta med flygresor och överdriven konsumtion… har du inte klimatångest? Får du inte ont i magen av att veta att barn på andra sidan jordklotet råkar illa ut, svälter till döds, på grund av de klimatförändringar som du är med och bidrar i? Jag känner i alla fall ångest varje dag.

Reply
Lina

Superhjältarna!!! Vill se den men fick bebis för 3 v sen så kommer missa den (på bio iaf) 😁 jag älskar Disney och barnfilmer, det kanske inte du gör men men😂

Reply
B.S

Hej!
Ska gifta mig nästa sommar och undrar vem ni hade som vigselförrättare på ert bröllop?

Reply
Julia

I don’t know what movies is now showing at the Sweden cinemas. But I know good film, The Pursuit of Happyness, with Will Smith.
😊

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*