• header

TODAY’S LOOK WITH THE CLASSIC BRACELET

– In collaboration with Daniel Wellington – 

Get my Classic Bracelet from Daniel Wellington here

Sweater and bag from Acne Studios, jeans from Gina Tricot, boots from Jennie Ellen, earrings from Zara

Hej babes! Hoppas ni har haft en bra torsdag hittills. Jag har suttit på kontoret och jobbat och även fotat av lite jobb med Stella (min fotograf). Nu har jag precis kommit hem och tänkte ställa mig och göra lite MELLIS! Älskar mellis, har alltid gjort det och jag minns så tydligt från barndomen då det efter skolan alltid blev Samyang Ramen-nudlar samt rostade mackor med oboy på (ja, PÅ). Idag blir det bananpannkakor (1 banan + 2 ägg) med vaniljkvarg och blåbär. :-)

Här har ni dagens outfit förresten! Vad tycker ni om armbandet? :-) Det är Daniel Wellingtons nya Classic Bracelet och finns i både rose och silver. Fint tycker jag! Som vanligt så har jag ett erbjudande till er – med koden KENZAS får ni 15% rabatt på allt på deras hemsida!

// Hi babes! I hope you’ve had a nice Thursday so far. I’ve been working at the office and also shot some work together with Stella (my photographer). I got home a minute ago and I’m gonna make a snack now! I love my afternoon snack, I’ve always loved it and I remember it so clearly from my childhood when I always had Samyang Ramen noodles and toast with oboy after school. Today I’m having banana pancakes (1 banana + 2 eggs) with vanilla quark and blueberries. :-)

Here’s today’s outfit btw! What do you think about the bracelet? :-) It’s Daniel Wellington‘s new Classic Bracalet that comes in both rose and silver. I think it’s pretty! And as usual I have an offer for you – with the code KENZAS you get 15% off everything at their website!

– This post is in collaboration with Daniel Wellington

33 Comments

Maria

Ahhhh that’s my new favorite look! I don’t know why, it’s simple yet stylish. I love the bag sooo much and the color of your sweater. Braaa!

Reply
jen

a chocolate powder that you mix with liquid, often milk, so it becomes a chocolate milk :) you can drink it both warm and cold :)

Reply
Matilda

Mysig outfit!! Typiskt att Acne är så jäkla dyrt, dom har ju så mycket fint!

Reply
Jolien

I made your pancakes yesterday with the same topping and it is delicious! Thank you for sharing!

XXX

Reply
Annie

Den som köper en Daniel Wellington-klocka utan rabatt har förmodligen aldrig någonsin surfat in på en blogg. Haha. En influencers mest trogna samarbetspartner, tätt följt av Ideal of Sweden. Du är så vacker, Kenza och framför allt verkar du ha en otroligt vacker insida! Krya på dig.

Reply
Hanna

ÅÅÅH igenkänningsfaktor HÖG! Nudlar och Oboy mackor varje dag efter skolan! Livet! <3

Reply
Anna

Inget med inlägget att göra, kollade back på ett gammalt inlägg när du hade gjort dina naglar (ni hade blandat färg osv.😄) undrade om det var förlängningar eller din naturliga nagel??😊😁

Reply
Anna

Dom röda naglarna…är det förlängningar eller din naturliga nagel…..🤔 supeer snygga…😍😍🤗🤗

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*