• header

POWER SLEEVES, BLUE DENIM & THAT PERFECT SUIT

– In paid collaboration with Gina Tricot –

Lisa balloon sleeve here, Lisa skirt here

Iris mom jeans here, Ivory tee here, Penny bag here

Penny blazer here, Penny trousers here, Scarlet top here

I AM KENZA TRICOT

Åh vad jag är helt kär i dessa tre outfits! Det känns som att de representerar min stil väldigt bra. Första: blus med (konst)läderkjol och höga stövlar – mitt safecard under hösten! Feminint och tufft. Och de stora ärmarna känns helrätt just nu. Andra: blåa “mom jeans” (ni frågar mig alltid om mina blåa höga jeans jag har på mig och det är just dessa från Gina Tricot! freaking löv them) med en tisha och boots. Enkelt men snyggt. Gör som jag och addera en lite roligare väska till. :-) Tredje: jag älskar ju set och denna matchande jacka & byxa ger en sån cool businesslook tycker jag. För de dagar då jag vill känna mig lite mer vuxen och seriös. ;-)

Vilken look passar mest in på er stil? :-)

// Oh I’m so in love with these three outfits! It feels like they represent my style very well. First: blouse with (faux)leather skirt and high boots – my safe card during fall! Feminine and tough. And the big sleeves feels so right at the moment. Second: blue “mom jeans” (you always ask me about my blue high waisted jeans and these from Gina Tricot are the ones! freaking love them) with a tee and boots. Simple but stylish. Do like me and add a fun bag. :-) Third: you know I love sets and this matching jacket and pants gives a really cool business look. For those days when I want to feel a bit more grown up and serious. ;-)

Which look suits your style the most? :-)

– This post is in collaboration with Gina Tricot.

37 Comments

Sandra

Ingen av dom, inte en enda aspekt av dom faktiskt. Men jag älskar att titta på dina fina bilder :)

Reply
Bella

I guess 1 and 2 are the most me :) absolutely love the blouse in number 1 and the boots in number 2. Number 3 is not so me much since i still cant believe or feel grown up and also dont want to feel like this haha ;) forever a kid :D

Reply
A

sista outfiten är den jag tycker är snyggast på dig <3 önskar att det var min stil, men min kropp får inte plats i plaggen.. :)

Reply
Amanda

Så snygga kläder!! Jag har aldrig handlat hos Ivyrevel men finns flear saker på hemsidan som är sjukt snygga! Jag tänkte bara höra om Ivyrevel jobbar direkt med sin supply chain för att set till att allt går rätt till i produceringen (typ som att det betalas en living wage till alla sömerskor och att de har bra arbetsvillkor?). Jag har letat på er hemsida men hittar ingen information om varken social eller environmental sustainability alls tyvärr och undrar därför om det är något ni jobbar med? Förlåt för massa frågor men föredrar såklart att köpa kläder som inte bara är snygga utan som har tillverkats på ett bra sett :)

Reply
Elise

they use h&m’s supply chain so you can easily guess how social and environmentally friendly it is …..

Reply
Amanda

Thanks Elise, I know, that’s why I asked. Just had a small hope that maybe Ivyrevel was doing more than H&M!

Reply
Linda

Superfint! Du är ju fin i allt da😉 Första och sista är iallafall mina favoriter, älskar dock de gula skorna 😍. Har även samma örhängen som du har på första outfiten. Vet egentligen inte varför jag var tvungen att skriva det men men, älskar dem iallafall 🤗

Reply
Maria

Pls kan du ge oss en rabattkod på Gina snart igen?? Mvh fattig student som behöver uppdatera garderoben

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*