• header

ACCENT X IVYREVEL

– In collaboration with Accent & Ivyrevel –

     

ACCENT x IVYREVEL launching tomorrow SEPTEMBER 27 

Äntligen dags att visa er vårt senaste samarbete tillsammans med Accent! :-) Våra designers har tillsammans med Accent tagit fram 13 snygga väskor i veganskt läder (och fuskpäls) och jag frontar kollektionen. Väskorna passar både till vardags och till fest och jag älskar dem! Ni har redan sett mig bära några av modellerna, jag kunde inte vänta tills lanseringen hehe.

Väskorna släpps imorgon och ni hittar dem Accent’s butiker runt om i Sverige, i Morris butiker runt om i Norge, samt på ivyrevel.com, accent.se och morris.no <3

// It’s finally time to show you our latest collaboration together with Accent! :-) Our designers has together with Accent created 13 pretty bags in vegan leather (and faux fur) and I’m the face of the collection. The bags are perfect for both everyday and party and I love them! You’ve already seen me wearing some of the models, I couldn’t wait for the launch hehe.

The bags will be released tomorrow and you can find them in Accent stores all around Sweden, in Morris stores in Norway, and on ivyrevel.com, accent.se och morris.no <3

– This post is in collaboration with Accent & Ivyrevel

43 Comments

angie

ja verkligen! speciellt sådant här fast fashion med. speciellt som Kenzas egna märke.

Reply
Fanny

Jaa! Jag blir så fruktansvärt provocerad av all konsumtionshets! Och krippshets! Har ni/du sett Mias serie ”kropsphets”? Så bra! Influensers hetsar denna kroppshets och utseendehets till max och jag är så trött på det. Jag kan inte sluta följa dom för jag följer dom mest pga att jag är arg över deras handlingar. Kenza, snälla. Hur tänker ni på Ivyrevel? Hur tänker du som egenföretagare? Var ser ni ert ansvar?

Reply
Isabelle

Hej Kenza! Är väl medveten om att jag inte borde kommentera här gällande min fråga men vet inte vart jag ska vända mig. I tisdags förra veckan gjorde jag en beställning från Ivyrevel. Fick en orderbekräftelse och där stod att ordern skulle hanteras inom 24 h. Jag har fortfarande inte fått något mail om att beställningen är på väg? I måndags denna vecka skickade jag därför ett mail till er kundtjänst för att fråga vad som hänt. I bekräftelsen på det mailet meddelades att ni skulle göra så gott ni kunde för att besvara det inom 24 h. Jag har fortfarande inte fått något svar.. vad ska jag göra mer?

Reply
angie

they only have vegan leather because it’s cheaper for them. they don’t care about the animals, that’s not why they chose the fake leather option.

Reply
Elise

I also think it’s a bit weird to market it as vegan leather while it is nothing but cheap fabric produced plastic fibre

Reply
Linda

Kenza, jag önskar att du kunde prata om din syn på kroppshets. Jag tänker inte tjata om att du måste vara en förebild och yada yada, men det går inte att frångå att du som har en så stor plattform och jobbar med mode HAR ett stort ansvar för hur kvinnokroppar representeras. Du själv har ju en idealkropp enligt normerna och det kan vara triggande för tjejer jämt se bilder på smala, “perfekta” kroppar i bikini. Din kropp är din kropp och du kanske inte kan göra något åt hur den ser ut, men så här tycker jag att du kan göra skillnad:

– Tänk på hur du poserar på bilder. Det är inte fel att visa upp sådant som du själv kan se som skavanker, det är bara positivt. Att jämt framhäva en smal midja och former på rätt ställen genom poserande bidrar till en orealistisk bild av hur kroppar ska se ut.
– Retuschera inte bilder. Jag tror inte att jag behöver förklara varför.
– Använd modeller med olika kroppsformer på ivyrevel. Det är tråkigt att se att ni bara använder er av supersmala modeller.

Jag som själv hade ätstörningar i tonåren är fullständigt övertygad av att överrepresentationen av smala kroppar bidrar till en mat- och träninghets hos unga tjejer. Kan du snälla prata om hur du resonerar kring detta?

Jag vill också be om att ingen som kommenterar här kommer med elakheter eller personliga påhopp på Kenza eller någon annan. Det här är en allvarlig fråga som kräver en civiliserad diskussion.

Reply
Emelie

Men förlåt, det är väl vi själva som får kämpa med våra hjärnor. För mig är inte kenzas kropp en idealkropp men typ jlo, inte mår jag dåligt av att det? Inte ska hon väl tänka på att posera ”sämre” bara för att någon råkar tycka hon har en idealkropp. det kommer alltid finnas någon som är smal, har idealkurvorna, stora bröst, blablabla men det är inte där felet ligger utan folk måste sluta må dåligt av varenda icke överviktiga kropp och ens kalla det för ideal.

Reply
M

+1 for this comment. i myself had a (or have) and eating disorder and agree with everything you said.

Reply
Jeanette

Hej! Vad för typ av veganskt läder är det? Är det plast så är det knappast miljövänligt ändå vilket är den livsstil veganism ska stå för. Så, om det inte är något organiskt ämne så urvattnar ni begreppet veganism. Det är greenwash helt enkelt isåfall.

Reply
Jess

Grymt grymt grymt Kenza att ni väljer fuskpäls och veganläder. När ska alla fatta att det är vad vi konsumenter vill ha! Du är grym!

Reply
World by Tina

Både du och plaggen är top notch, men kan inte låta bli att tycka att produktbilder i studio är sjukt tråkiga, bara liksom skriker köp mig – inte bara plaggen – utan hela mig. Världen håller som tur är på att förändras, till det bättre tror och hoppas jag, och när jag läser kommentarerna här inser jag att jag inte är ensam om att tycka det. Den här köp och säljhysterin har blivit helt tokig. Förstår ju att du som varumärke och delägare vill sälja så mycket som möjligt. Men jag saknar det personliga.

Reply
Anni

Ja, precis! Det är för mycket. Det räcker. Människor är medvetna om vilken påverkan all denna konsumtion har på människa, djur och miljö. Det är bara företagen som behöver gå vidare de med.

Reply
Irene Perez-Serrano Garcia

HI, I am Irene, from Spain and I am a new follower, just discovering you and Ivyrevel. I am really impressed by both, congrats! I have been looking for the dresses at the website but I haven´t be able to find them. Could you help me to find out where I can buy them? Thank you so much

Reply
jas

Undrar en sak över Ivyrevel, varför har ni designers istället för att du designar de?

Reply
Vlr

Fake leather, fake hair? Sry kenza, i like your blog/you, but the hair styling in this shooting looks so cheap … and now you take this as your blog header – no go!

Reply
Louise

Sälj grej med tjej.. Vore fräschare med bilder där väskorna används i vardagen. En superfixad modell som halvgapar med munnen är dåtid.

Reply
Lisa E

Fantastisk blogg. Försöker leta upp vart jag kan köpa dina väskor men när jag söker på namnet på Google så kommer jag bara till en site som heter Väskan (https://www.xn--vskan-gra.com/resvaskor ) och de verkar inte sälja varumärket alls eller så har de sålt slut på produkterna. Riktigt snygga handväskor. Min dotter skulle bli överlycklig om jag lyckades få tag på ett exemplar till henne. Tack för en fantastiskt blogg Mvh Lisa E

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*