• header

BTS PUMAxKENZA

– This post contains promotion for my Puma collection –

Sneak peek of my new collection for PUMA! These photos are from the photoshoot last month.

Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en fin helg. Jag har tillbringat min helg med Aleks, Mani och med vänner. Slappat, ätit massa gott, spelat badminton, sovit….. haha. Så skön helg! Imorgon är det back to work och veckan är fullspäckad.

Vad händer denna vecka då? Jo, jag släpper ju min tredje kollektion med PUMA!!! Så himla taggad. Jag släpper två nya kollektioner med dem denna höst, den ena (som ni ser på bilderna ovan) släpps nu i veckan och den är precis som de två tidigare kollektionerna exklusiv för Stadium. Fjärde kollektionen, som kommer senare i höst, kommer finnas lite här och var. :-) För att fira detta har jag ett mysigt frukostevent imorgonbitti med ett gäng härliga människor! Det ska bli väldigt kul. Alla gäster har fått ett paket med kläder att ha på sig under frukosten. Jag själv kommer nog köra på den rosa looken, eller så klär jag mig i burgundy från topp till tå! :-)

Nu ska jag göra en kopp te och mysa ner mig i soffan framför en serie. PS. Om ni inte har sett the Staircase på Netflix än – gör det! Och ni som sett den, vad tror ni? Jag är så sjukt kluven alltså….

// Hi sweethearts! I hope you’ve had a nice weekend. I have spent my weekend with Aleks, Mani and some friends. Relaxed, ate lots of delicious stuff, played badminton, napped…..haha. Such a calm and nice weekend! Tomorrow it’s back to work and this week is busy busy.

So what’s happening this week? Well, I’m releasing my third collection for PUMA!!!! So excited. I’m releasing two new collections with them this fall, one of them (the items you see in these photos) will be out this week and it’s exclusive for Stadium (Sweden, Germany, Finland). My fourth collection, which will be out later this fall, will be available on many places (worldwide). :-) To celebrate this I’m having a cozy breakfast event tomorrow morning with a bunch of lovely people! It’s gonna be so much fun. All the guests have received a package with clothes to wear during the breakfast. Myself I will probably go for the pink look, or maybe dress in burgundy from top to toe! :-)

Now I’m gonna make a cup of tea and cuddle down in the couch infront of a tv-series. PS. If you haven’t seen the Staircase on Netflix yet – do it! And those of you who have seen it, what do you think? I seriously can’t decide what I believe….

53 Comments

Maria

Grattis with another achieve! Btw, you told that your previous collection would sell worldwide but it didn’t happen? I remember you said that they had some tech issues and you’ll let us know when everything will be ready but you told nothing. Oh maybe I missed it :D

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: It sold out at the Puma stores so they never put it up online :( BUT my next collection will be available on several retailers too! <3

Reply
Emelie

Känns så oseriöst att någon som knappt satt sin fot på ett gym gör en kollektion för ett så oss känt spritmärke.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Förstår inte vad du menar? Jag tar ju alltid med vodkan till gymmet.

Reply
Angelica

Om det kliar så mycket i fingrarna att skriva en nedlåtande kommentar så snälla gör det rätt.

Dessutom.., vem har inte sprit i vattenflaskan?

Reply
Victoria

Jag har sett The Staircase. Så sjukt! Han måste ha puttat ner henne för trappan. Jag har så svårt att tro att hon ramlade pga alla skador på huvudet. Hur fan kan man få sånna jack i huvudet och förlora så mycket blod av ett fall??

Reply
Sandra

About The Staircase…. he did it. For sure!
Helt ärligt,.. jag var kluven men sen såg jag det igen med min sambo och kände det på en gång.
Tips också, om ni inte sett Amanda Knox. Kolla på den. Också en sån som typ 50/50 av alla jag pratat med om den som säger did or did not.

Reply
Lydia

Jag tror absolut att han utförde det andra mordet men att det första faktiskt var en olycka, och att han härmade hur det såg ut första gången för att försöka komma undan!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: De senaste veckorna har varit lite kaos i privatlivet men hoppas jag kan uppdatera snart <3

Reply
Hertha N

Tipsar dig att kolla upp om the owl-theory kring The Staircase! Först trodde jag att det var Michael i början men nu tror jag att det var en uggla som gjorde det!
Så snygg kollektion!

Reply
Lisa

Men klart det inte var en uggla! Hans fru hade ju fått en sådan till kaminen som man använder för att röra runt kolen och den hade blod på sig och låg även precis vid trappan. Den teorin används ju endast för att greppa efter halmstrån.

Reply
Nadia

Jag har sett den och olikt andra här tror jag inte han gjort det, föööööör mkt shady shit som åklagare och polis gjorde för att sätta dit honom. Som ngn annan här oxå rekommenderade Amanda knox var väldigt spännande

Reply
Sandra

Jag tror inte heller han gjorde det… Jag blev så provocerad av att se försökte vända homogrejen till att han var opålitlig och försvaret hade liksom INGA bevis egentligen?! Nae hade han knuffat henne borde det funnits tecken på våld och hon borde haft några större skallskador!
Otroligt sorglig berättelse men sjuuukt bra serie!

Reply
Anonym

Kommer Fenty sweatshirten i kollektionen eller är det en tröja du själv köpt?

Reply
Mallan

Jag har också nyligen sett the staircase och i början av avsnitten var jag säker på att han gjort det men efter att ha sett alla avsnitt så är jag nu bombsäker på att han absolut inte gjorde det. Amerika är så korrupt att poliser gör precis vad som helst för att sätta dit första bästa som är lättast att fälla.. hemskt men dagens sanning. Usch. http://WWW.MAAWL.COM

Reply
Mallan

Jag har också nyligen sett the staircase och i början av avsnitten var jag säker på att han gjort det men efter att ha sett alla avsnitt så är jag nu bombsäker på att han absolut inte gjorde det. Amerika är så korrupt att poliser gör precis vad som helst för att sätta dit första bästa som är lättast att fälla.. hemskt men dagens sanning. Usch.

Reply
Kie

Kom flera avsnitt in på The Staircase när jag fick reda på att redigeraren/klipparen för dokumentären, Sophie Brunet, ingick ett förhållande med Michael under tiden hon jobbade på projektet och att de sedan var tillsammans i över tio år. Fortsatte läsa artiklar angående fallet och då kom det upp mycket bevis och fakta som inte togs med i dokumentären. Det hela kändes skevt och jag såg inte klart!

Reply
Angelica

Är så jäkla kluven angående dokumentären. Men tror ändå att han gjorde det.

Bästa dokumentär som får hela magen vrida sig ut och in är ju making a murderer!!

Reply
Sara

De vinröda tightsen kommer jag definitivt spana in i butik! Ser supersnygga ut!

Reply
Anonym

När släpps kollektionen den 4 oktober? Vilken tid? SÅ jäkla snygga kläder, wow vilket bra jobb du gjort!

Reply
Malin

Jag har känt ända sedan jag såg the staircase att han MÅSTE ha gjort det. Men den där uggleteorin låter ju faktiskt riktigt intressant!

Reply
Malin

KENZA!! Tycker du att du är kluven på THE staircase så måste du ju bara se Making a murderer. Kram

Reply
Hilma Eklund

IIIIIHH jag har längtat så jävla mycket efter detta!! :D Två dagar kvar, sen smäller det! Ska bli så roligt att se hela kollektionen, och jag är supertaggad på den andra delen. Har fått så mycket komplimanger om tröjorna jag köpte ur vårkollektionen :-) “Shit vilken fin tröja!” och jag ba “It´s aaaaall Kenza!” PUSS

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Men åh vad glad jag blir!!! Hoppas du kommer gilla denna kollektion också! :D <3

Reply
Johanna

Åh jag såg The Staircase två gånger för tyckte den var så spännande och välgjord!

Efter första gången var jag osäker på hans skuld, men efter andra gången kände jag – tyvärr – att jag tror han är skyldig… Det fanns helt enkelt för mycket som talade emot en naturlig olycka. Att mordet på en annan kvinna skett i Tyskland 20’år tidigare på nästan exakt samma vis, att han levt ett dubbelliv med gay-eskorter OCH kanske främst att han ju faktiskt var en deckarförfattare! Och såklart alla hennes skador i skallbenet och allt blod, såklart.

Så hemsk historia alltihop, att barnens biologiska mamma först dör för att sedan adopteras av en granne i princip som sedan dödar deras ”nya” mamma. För sjukt. Men det var skumt att the blow poke mystiskt dök upp också… hmm.

Spännande att du frågar oss sånt här Kenza! Du har säkert sett Making a murderer, om inte så gör det <3 puss!

Reply
Jennifer

Hej!!
Jag undrar när jackan kommer? Den som du har en vinröd på bilden med det vinröda setet! Jag hittar den inte på stadiums hemsida :(
Kramar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*