• header

PUMAXKENZA

– This post is in collaboration with PUMA –

My third collection for PUMA will be out tomorrow! ♥

Imorgon är det äntligen dags! Min nya kollektion för PUMA släpps!! Det är sammet & mesh, det är sidenband (15 åriga Kenza jublar haha) och stora loggor. Hoodies, byxor, skor, toppar & såklart lille favoritmössan. Mycket svart men även en hel del i burgundy plus sammetsetet i ljus lavendel. Hoppas ni kommer gilla kollektionen lika mycket som jag gör! :-)

Ni hittar alltså kollektionen i alla Stadium-butiker samt online (Sverige, Finland & Tyskland) från och med imorgon den 4e oktober. Så vill ni shoppa kollektionen så är det imorgon hos Stadium det smäller!

För övriga länder är det puma.com som gäller, samt ett gäng utvalda PUMA-butiker runt om i Europa.

// Tomorrow it’s finally time! My new collection for PUMA will be out!! It’s velvet & mesh, it’s satin ribbons (15 year old Kenza is screaming haha) and big logos. Hoodies, pants, shoes, tops & of course my lil favorite beanie. A lot of black but also many pieces in burgundy plus the velvet set in light lavender. I hope you will like the collection as much as I do! :-)

So you can find the collection in all Stadium stores and online (Sweden, Finland & Germany) tomorrow 4/10. So if you want to shop the collection, tomorrow is the day!

You’re from another country? Don’t worry! You can also find the collection at puma.com, plus in a couple of selected PUMA stores around Europe. (Vienna, Antwerp, Prague, Munich, Herzo, Berlin, Madrid, Carnaby, Florence, Amsterdam & Paris).

– This post is in collaboration with PUMA.

40 Comments

Cecilia

Hej, undrar om du vet vilken tid de kommer finnas online och om du vet om alla stadium butiker i Sverige måste ta in hela kollektionen? Hoppas du får en fortsatt fin kväll och även morgondag! har läst din blogg i flera år och jag kan bara säga att varje gång jag går in på din blogg så blir man inspirerad och peppad på livet :D så f*ck haters

Kram Cecilia

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: De ligger uppe online och ska finnas i alla butiker, men jag kan tyvärr inte svara på om alla butiker tagit in lika mycket! Kram <3

Reply
Jessica

Alltså woooooow! Du är så sjukt inspirerande, allt du tar dig för är magi! Älskar hela den här kollektionen. När klockan ringde 06.00 i morse klickade jag hem två hoodies, tights och sweatpants direk, can’t wait! 😍

Reply
Sofiealfrida

Okej tredje bilden var ca det finaste jag sett på länge. Kläderna givetvis men du framförallt, underbara, härliga människa!! Puss.

Reply
Otursfågel

Jag har kritiserat dig någon gång men det hade med din dubbel moral att göra vid något inlägg. Kenza ta inte åt dig när det e persona grepp. Skratta bara. Vem fan bryr sig om vad andra säger, om du känner dig värdelös har du inte mött mig. Gör något oväntat, något som get adrenalin :) Så e du dig själv igen kram.

Reply
Ann

Hej Kenza

Släpps jackan nästa gång?
Jag satt uppe till midnatt haha! Men då ville inte hemsidan jobba med mig ;)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det blev tyvärr något fel med jackan och den togs ur sortimentet. Så himla ledsen! Hoppas du hittar något annat. Kram <3

Reply
Ann

Neeeeej men gud va tråkigt :(
Jag hade väntat på den sen jag såg bilderna på dig. Helt perfekt o så snygg färg!!
Får klicka hem tightsen då iaf :)
Kram

Reply
Sofia

Har du börjat köra Blondinbellas fula taktik? Först ett inlägg som väcker sympati med massor av godkända hyllningskommentarer för att senare komma med “din” nya kollektion. Hur fan orkar du med dig själv??

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hur fan orkar DU med dig själv? Så fruktansvärt trött på dig och alla andra som sitter och letar fel hela tiden! Vrider och vänder på allt för att hitta något negativt. Och hittar ni inget så hittar ni på det själva, drar fram något ur röven och tänker att JA så måste det vara. Ge er! Det är så onödigt och slöseri med tid och energi, både för mig och för er. Gör något vettigt istället.

Reply
Saga

Vacker som en dröm är du!
Och din(a) kollektion är skitsnygg! Du är GRYM Kenza. Har läst din blogg sen start typ och ja… Jag har alltid beundrat dig ⭐

Reply
Sara

Älllllssskkkaaarrr tightsen i vinrött, men tråkigt praktisk som man är fick det bli dem fast i svart. Grymt bra pris också!

Reply
Amanda

Åh skulle vilja ha de rosa velour-mjukisarna, så fina! Väntar mitt andra barn och skulle vilja glida runt i lite snygga mjukiskläder efter förlossningen!

Reply
Veronica

Så himla fina plagg. Snyggaste kollektionen hittills. Redan köpt flera av plaggen, synd bara att den vinröda jackan inte finns att köpa, tyckte den var så fin.. Du är så grym på att designa snygga kläder.

Reply
Jessika

ÅÅh detta är min absoluta favorit av kollektionerna du gjort med Puma hittills. Sååå snyggt alltihopa. Älskar inslaget av burgundy och ljuslila och svart osv!!!

Reply
Ninni

Så mycket fint! När släpps nästa del av kollektionen? Jag vill ha de blommiga tightsen och toppen som jag såg i din youtube-video. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*