• header

FRIDAY LIST

Mani and I on our way to work this morning!

Goooood förmiddag! Alltså fredagar i mitt hjärta, är alltid på bra humör på fredagar haha. Tänkte vi kunde köra min lilla fredagslista? Det var ett tag sedan!

Vad har du på dig idag?

Det ser ni ovan! Teddyjacka från Ivyrevel, jeans från Zara, sneakers från Balenciaga, väska från Chanel och hund från Armani. Hehe. Tror min mamma är den enda som fortfarande kallar Mani det…

Vad lyssnar du på idag?

Topplistan på Spotify. Det var en evighet sedan så jag har verkligen missat all ny musik haha… Brukar hålla mig rätt uppdaterad annars. PS. Har ni nå bra musik att dela med er av?

Vad är du på för humör idag?

Som sagt, väldigt bra humör! Även om det är grått och tråkigt väder ute så känns det som strålande sol. Det är fredag, helgen är precis runt hörnet och jag ska gå och köpa något riktigt gott till lunch strax.

Helgens planer?

Ikväll blir det hemmakväll med Aleks. Barnen (Aleks brorsdöttrar) kanske kommer över på middag och mys! Tänkte göra tacogratäng, såg det på insta och det såg så gott ut. Vi äter typ alltid tacos på fredagar men kul att testa någon ny variant! Imorgon har jag lite jobb att göra men annars är jag ledig så vi får se vad vi hittar på. Kanske går på bio på kvällen. Jag vill så gärna se A star is Born med Lady Gaga och Bradley Cooper men har lovat att se den med Klara och hon reser bort imorgon. Så får spara den! På söndag fyller Dilay år (och min syster, men hon bor ju inte här :-() så jag och tjejerna ska hem till henne och hänga med henne och lilla Miléa. En söndag med mina favoriter, kan inte bli bättre. <3

Vad var det roligaste hände denna vecka?

Lanseringen av min nya PUMA-kollektion såklart! Så himla kul att ni gillade den. Många av mina vänner älskade det också och jag har fyllt en påse som jag ska ta med till Dilay på söndag. :-) Jag tänkte också glida förbi Stadium imorgon för att det ser ut där!

Veckans fundering?

De senaste dagarna har jag såklart tänkt väldigt mycket på hur glad och tacksam jag är som har alla er som alltid stöttar och peppar. Det är lätt att fokusera på det negativa ibland även om det positiva är så mycket större. Idioter kommer alltid finnas, det kommer alltid finnas personer som verkligen kämpar arslet av sig för att hitta något fel på mig. Personer som hittar på saker, vänder och vrider på saker och sprider falska rykten, endast för att må bättre själva. Jag tycker lite synd om dem, men nä….ändå inte. För jag förstår inte hur man orkar vara elak. Det är så onödigt. TUR att 99% av er är vettiga iallafall, haha. <3

// Goooood morning! Seriously Friday’s in my heart, I’m always in such a good mood on Friday’s haha. I thought we could do my little Friday list? It’s been a while!

What are you wearing today?

What you see above! Teddy jacket from Ivyrevel, jeans from Zara, sneakers from Balenciaga, bag from Chanel and dog from Armani. Hehe. I think my mom is the only one who still calls Mani that…

What are you listening to today?

The top list at Spotify. It’s been a while so I have seriously missed all the new music haha… Normally I keep myself updated. PS. Do you have any good music to share?

Today’s mood?

Like I said, very good mood! Even though it’s grey and boring outside it feels like sunshine. It’s Friday, the weekend is just around the corner and I’m about to go and buy something delicious for lunch soon.

Plans for the weekend?

Tonight I’m having a night in with Aleks. The kids (Aleks nieces) might come over for dinner and a movie! I’m thinking about making a taco gratin, I saw it on insta and it looked delicious. We eat tacos almost every Friday but it will be fun to try a new version! Tomorrow I’ve got some work to do but other than that I’m free so we’ll see what we’ll do. We might go to the cinema in the evening. I really want to see A star is Born with Lady Gaga and Bradley Cooper but I promised Klara to see it with her and she’s going away tomorrow. So I have to save it! On Sunday it’s Dilay’s birthday so me and the girls are coming over to hang out with her and little Miléa. A Sunday with my favorites, it can’t get any better. <3

What was the most fun thing that happened this week?

The launch of my new PUMA collection of course! I’m so happy you liked it. Many of my friends loved it too and I’ve filled a bag with clothes that I’m gonna bring with me to Dilay on Sunday. :-) I’m also planning on checking out a Stadium store tomorrow to see what it looks like in store!

Thought of the week?

The last few days I’ve been thinking a lot about how happy and grateful I am who have all of you who always support and cheer. Sometimes it’s easy to focus on the negative parts event though the positive are so much bigger. There will always be idiots, there will always be people who are fighting their asses off to find something wrong about me. People who make things up and spread false rumors, only to feel good about them self. I feel a bit sorry for them, but na….not really. Because I don’t understand how someone have the energy to be mean. It’s so unnecessary. LUCKILY 99% of you are good people, haha. <3

65 Comments

Elina

Lana Del Rey – Venice Bitch har varit fast i mitt huvud i två veckor nu. ♥

Reply
Nina

I can really feel your happiness through the words you wrote.
Have a wonderful weekend full of sunshine and love xx

Reply
Maiju

Happy Friday and weekend Kenza! <3
About your previous post this week and the depression /struggles you've said you've had during the past year….I recommend you to try psychotherapy. It's seriously the best investment you can do for yourself. I have heard so many good experiences about it. And it will help you on a long run.
I'll start my psychotherapy on the beginning of 2019, because of my depression. Its crazy expensive for uni student but luckily Finland's social insurance institution will pay big part of it.
I wish all the best to you & your family!
Love

Reply
Linnea

Benjamin Ingrossos album har gått på repeat de senaste dagarna, otroligt bra album! Tips tips :)

Reply
Sofie

Se “A simple favor” på bio!! Såå bra och SJUK film haha, blev helt mindfuckad.
Kram!

Reply
Cornelia

Tipsar om mitt favoritband Milky Chance! Låtarna blossom och cocoon är mina mest spelade :) sen eminems nya album ❤️

Reply
Simone

Hallå!

Jag har bästa tacogratäng receptet, kanske det du sett MEN du blandar alltså tacofärsen med Philadelphia i en form, sen lägger du över salsan och sen creme fraishe och SIST MEN INTE MINST ooooost.
fyfan, bästa som finns, äter det lätt typ 2 ggr i veckan. Kul liv :)

och bästa låten nu är GENIUS med LSD (sia o company).

Ha det bra och jag hoppas din lyckliga känsla håller i sig!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Nej fyfan vad gott med philadelphia!!Tänkte typ ha i lite nachos också så den blir krispig ;-) Puss

Reply
Marie

This post made me feel so grateful its actually friday and SUNNY in paris so imma go out and enjoy it ;)
Have a nice week end
Lots of positive thoughts and love

Reply
Nathalie

Det är lätt att fastna i det negativa och inte lägga stor vikt på det positiva, men bra att du kan se det ❤️ Vi är många som tycker om dig och blir glada av bloggen! Jag själv älskar att kika in här för du känns som en väldigt fin och rolig person! Det känns som att vi har lite samma humor 😜 Kram på dig

Reply
A

Tips på bra låtar/artister:

Ella Mai – Boo’d up
Rhys – Starfish ft. Felix Sandman
(Hon har många bra låtar!!)

Reply
Rimante

Such a nice post, that even cheered me up a bit and reminded me of the upcoming weekend! It’s so easy to focus on the negative and forget the rest.
And I have a weird question: is these shoes from ”Balenciaga” comfortable?
Best wishes and have an amazing weekend! xxx

Reply
sodapops

Dearest Kenza,

Im so happy to see that you are feeling better and are excited for the weekend! I read your recent blog about all the hate and I felt so awful. I’ve been following you for a couple of years now and I love you and your blog. I don’t understand how people can hate your content? I don’t understand why people are saying you are just trying to sell us stuff when you actually don’t post a lot about products!!! Do they actually read your stuff? I’ve always found your blog to be genuine and funny. I love reading your posts and how you talk about your day, going to the park, what your doing with your family, your lovely fashion – its so refreshing and unfiltered compared to A LOT of influencers. I wish other people would realize that about you <3 But who cared about them – they're probably just projecting their personal anger on to you. Keep being you Kenza. I don't think you need to change anything. And take your time. Your personal well being matters first and then this blog. Sending you lots of love and kisses!!

Reply
Enma

Lägger inte energi på negativa kommenterar. Dom är bara avundssjuka. Din blogg är bra som den är kram

Reply
noor

Music recommendation: dropkick murphys. It’s a punk/rockband but not in a heavy way (like metal). I have discovered this because of my best friend.

Reply
Elisabeth

Kom alltid ihåg att oftast är det så att om någon är elak och hittar fel hos andra är det för att dem mår riktigt dåligt själva och självkänslan är i botten. Och det dem har lärt sig under uppväxten är att attackera andra för att bli av med sin egen ångest. Människor som har en bra uppväxt och mår bra känner inte samma behov. Så nästa gång någon är elak mot dig så håll i åtanke att denna person har haft och har det riktigt dåligt då kanske deras ord inte tar lika hårt i ditt hjärta.

Reply
Maria

I love the look! My fav casual style for a weekends <3
We don't eat taco at home in Russia, but when I was in Sthlm my friend cooked me a taco, he told me that it's soooo popular to eat taco at home in Sweden and that you have your own "Swedish taco", it's weird for me, (I mean where is taco and where is Sweden?!) but it was yummy hahah

Reply
Linette

Du är grym! Inget musiktips men om du gillar poddar och inte lyssnat på Framgångspodden så är det ett tips, sjukt bra! :)

Reply
Amy

This might sound odd… but I know you’ve had a difficult year in 2018 and I’ve had a really horrible year too, somehow I find consolation that I haven’t been alone this year in all my sadness and pain. Thank you for keeping it real!

Reply
Rebecca

Du är ju bara för snygg!! Kappan ser inte ut så på hemsidan? Tänkte beställa men måste vara fel bilder eller något??

Reply
Sandra

Jag har ett musiktips, en relativt oupptäckt och up and coming dj – WHYLO. Kommer från Stockholm och har lyckats sjukt bra med de låtar han hittills släppt :)

Reply
Caroline

de svarta byxorna med stora puma logga, de är inte i velvet va? hade varit drööööm! jag tyckte det såg ut som sammet på dina bilder men det står inte det i beskrivningen

Reply
Bella

but now on the real. i dont know if you knew about it but a beyonce song was “leaked” recently. its a (better/original) version of ariana grandes song REM. beyonces song is called wake up. its beautiful. just search beyonce wake up and you will find it :-*

Reply
Maria

Jag gillar ju Hillsong young and free dom har så bra musik <3 Men har lyssnat på Hillsong Worship musik mest senaste tiden. Jag förstår dina känslor av folks negativitet, jag upplevt djup depression senaste typ 3åren och håller på att ta mig upp från det nu med hjälp av Jesus och folk i mitt liv. Jag gillar speciellt denna låt <3 =)
<3 <3 <3 Ha en Jättefin fortsatt helg Fina Kenza <3 Kramisar

Real Love (Live) – Hillsong Young & Free https://www.youtube.com/watch?v=t0kmvXlDBYI

Reply
linnnson

härligt att läsa att du inte vill fokusera på de negativa och är tacksam för oss som stöttar dig och tycker om dig exakt som du är. Folk som är elaka mot dig är bara avundssjuka , its really that simpel. du vet ju vad Nicki sa, Respect the haters, they are the only ones who think you’re better then them. Choose to happy , even in hiard times , du är stark <3

Reply
Riim Said

Hej fina Kenza!! Blev helt kär i den guldkedjan man har som ” skärp” den är väl från ivyrevel? Kommer ni någonsin få in igen? Letat som en galning efter liknande!! Puss

Reply
Natta

Tips på låt: Azis – Habibi. Asskön bulgarisk låt. Tror verkligen att du hade gillat den :D

Reply
Hanna

Känner inte du ibland att ditt liv är en aning enformigt. All tid du lägger på att faktiskt fota dig själv eller be andra ta bilder på dig själv? Skriva om dig själv? Allt handlar om yta, att synas, om kläder, din kropp. Vet inte hur många bilder du lägger ut på dig själv i bikini med halvt öppen mun och samma pose när du står på tårna för att få längre ben.
Alltså jag undrar genuint. Börjar det inte kännas enformigt? Förstår att det är spännande när man är 17-20 år. Men nu? Du är ju snart 30. Vill du inte ha något mer av livet än det?

Inser att mitt inlägg kommer låta hårt och lär få många kommentarer om hur avundsjuk jag är med mera.
Mitt svar på det kommer då bli – Absolut vill jag vara ekonomiskt oberoende precis som alla andra. Men ditt jobb? Att exponera sin kropp och sitt liv som du gör.. nej.
Tur att vi alla är olika. Men fan. Blir du inte lite less?

Reply
C

Svar till Hanna. Jag brukar inte hoppa på kommentarer så här men kände att jag ville svara och ge en annan infallsvinkel. Kan inte svara för Kenza såklart men hoppas bredda debatten lite. Är inte allas våra liv ibland enformiga (funderar på om du menar enfaldiga?) och ytliga? Tänk bara på all den tid vi spenderar framför ytligheter på sociala medier. Eller all den tid många av oss spenderar på ett jobb eller utbildning vi knappt gillar. Hur skiljer sig gemene mans enformiga (?) liv mot en kändis liv? Inte speciellt mycket tänker jag. Vi måste alla göra något för att dra in pengar varje månad. I Kenzas fall handlar det dels om att vårda sitt märke, om att hålla bloggen och instagramen vid liv, att behålla oss följare. Att posera i bikini på en strand drar gissningsvis hem fler likes än om Kenza skulle fotat dammråttorna under sängen. Det gör inte henne till en ytlig människa. Säkerligen blir hon trött på det ibland, så som vi alla tröttnar på oss själva och vårt sätt att leva ibland. Men hon är där hon är idag därför att hon har bedrivit en fantastisk blogg och förstått vad vi följare vill ha, och vad som ”säljer”. Lite som vilken företagare som helst.

Reply
Christina

A star is born är magisk!! Artistisk! Finner inga ord, bästa filmen jag sett på länge!!! Du kommer skratta, gråta… du kommer älska Ally och Jackson! Ååå längtar att få se filmen igen. Njuuut!!!

Reply
Camilla

Jag läste precis igenom ditt inlägg med dina gamla headers och fick upp en liten blogpost-idé till dig om det tryter på inspiration från din sida någon dag: Influensers idag gör en massa roliga saker hit och dit och rusar fram i 110 för att skapa snygg content. Det vore roligt om du ville gå igenom år för år här och visa upp highlights på saker/resor/plåtningar/ootd som betydde lite extra för just dig det året! Typ “2010 var ett år då jag gjorde det här och det här. Den här plåtningen kanske ni ser på ett synsätt, men jag själv ser på omslaget av SOLO och tänker på det här när jag ser på bilden”. Du har gjort och upplevt så oändligt mycket och trip by memorylane känns det som att både jag och många av dina läsare älskar att läsa om! :D På det här viset behöver du inte vara så nyskapande heller om du har en dålig dag/vecka och på det viset kanske kan släppa på pressen lite att leverera nytt content. Hoppas att det kanske kan vara en rolig idé att göra!
Ha en fantastisk dag idag ( söndag ) och njut av dagen med tjejerna och lilla Miléa! Kram

Reply
Rebecca

Så snygg outfit! Man märker verkligen att det är höst nu när alla jackor och tjocka tröjor åker fram :) Hoppas du får en fin söndag!

Reply
Anna

Hej
Älskar kappan men kan inte hitta den på hemsidan, går den att köpa? Kan du länka isåfall?

Reply
Lisa

CORNELIA JACOBS! Hon är fantastisk!

Måste bara lägga till med för brukar aldrig kommentera men blev så ledsen när jag läste om all jäkla skit du fått stå ut med i kommentarer osv- ALL PEPP OCH STYRKEKRAMAR TILL DIG FÖR DU ÄR HELT FANTASTISK! Har läst din blogg i så många år verkligen och jag tycker alltid du verkar vara en sån genuint fin människa. Inifrån och ut. Ta hand om dig

Reply
Elena

Kenza,
you are such a sweet person, beautiful inside and out! Don’t let them haters get to you. Your readers all love you and your cute familiy and nice friends.
Keep up the good work!
Greetings and love from Germany,
Elena

Reply
Linda

Jag tycker om såna här inlägg! De gör din blogg mer personlig utan att du egentligen behöver vara privat. Kul med header-inlägget också!

Reply
Molly

Den där jackan är drömmen!! Men hittar bara den långa i rött på Ivy Revels hemsida, vilket också är fint såklart men den i brunt är typ den snyggaste jackan jag sett. Är den jackan något som kommer släppas sedan eller är det bara en special du har på dig där?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi säljer tyvärr inte den i brunt, vissa produkter gör vi specifikt för återförsäljare efter önskemål och denna är en av dem. Hittar den dock inte ute hos någon av våra återförsäljare än, men såg att den finns i svart hos Zalando iallafall. Ganska lik! :-)

Reply
Sara

Åhh snälla vilken storlek använder du på den jackan? Och sen ivys jackor överlag? Kraaaam

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*