• header

SUNDAY WITH THE GIRLS

Matchy matchy with the birthday girl! And look at that leopard baby I’m crying <3333

Hej bloggen! Hoppas ni haft en skön helg. Idag har jag hängt med mina bästisar hela dagen! Dilay fyllde år så jag, Nadia och Mika åkte dit för att fira henne med mat och tårta, och busa med Miléa såklart. Så himla mysig dag, kan inte få nog av denna lilla tjej! <3

Är också så otroligt tacksam över vår fina vänskapsrelation vi forfarande har efter alla dessa år. Vi har gått från att vara barn, till tonåringar, till vuxna där våra liv förändras med barn och allt vad det är. Och ändå står vår vänskap lika stark. Alltid. Kan inte tänka mig att förlora någon av dem. Nej, vi kommer sitta här om 50 år till och gagga ihop!

// Hey guys! I hope you’ve had a nice weekend. Today I’ve been hanging out with my besties all day! It’s Dilay’s birthday today so Nadia, Mika and I went there to celebrate her with food and cake, and play with Miléa of course. Such a cozy day, I can’t get enough of this little girl! <3

I’m also so incredibly grateful for our beautiful friendship we still have after all these years. We’ve gone from being kids, to teenagers, to adults where our lives has changed with kids and all that. Yet our friendship stands as strong. Always. I can’t imagine losing anyone of them. No, we will sit here in another 50 years and nag together! 

21 Comments

Johanna

Omg har hon så mycket hår att hon kan ha en bun 😭😭😭 Finaste jag sett!

Reply
Rebecca

Så härliga bilder! Det bästa är ju barndomsvänner som man håller kontakt med, alla dagar i veckan. Hoppas du får en superfin start på nya veckan! <3

Reply
Louise

Tänkte skriva tidigare när du la ut videosarna om hur du mår men glömde bort… Vill bara säga att det är okej att inte alltid vara på topp och visst att det syns att du inte är på den topp du alltid varit på, men även du får vara så och det är okej. Vi diggar dig lika mycket om inte mer för att du är så öppen och vägrar ta skit. You do you<3

Reply
Karolina

Gud vad söt hon är. Så lik sin mamma!<3 Vet du, jag älskar din blogg nu för tiden. Ska vara ärlig och säga att jag har tagit en paus från den i flera år, men hittat tillbaka det senaste halvåret. Vi är lika gamla och jag tycker du är så jordnära och förmedlar harmoni (även om du kanske inte känner så på insidan när du mår dåligt), och det är precis såna bloggar jag vill läsa. Jag själv är en vandrande orkan och därför är det skönt att följa någon som känns strukturerad, hehe. Ah, vill egentligen bara säga att du är BRA och VETTIG och det är typ sällsynta egenskaper i sociala medier idag. Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*